CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 24LBUL08 62141

Achtopol - Eskada Beach (BB) ***

Bulharsko
Achtopol
Poloha: Hotel je situován na atraktivním místě nad útesy moře, cca 300 m od písečné…

8Počet dnů:

08.06.2024Termíny od:

12 690 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Hotel je situován na atraktivním místě nad útesy moře, cca 300 m od písečné pláže a od centra městečka je vzdálený cca 100 m.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 300 m. Pobřeží je členité, některé pláže s oblázky, vhodné ke šnorchlování. Široká nabídka vodních sportů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj s výhledem na bazén nebo na moře (DBL Pool View/Sea View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Lux s výhledem na bazén nebo na moře (DBL Lux Pool View/Sea View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 11,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj v přízemí (DBL Economy Ground Floor): 2 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 120 min.

Check-in pravidla: Check-in: 15:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na bazén (DBL Pool View), velikost cca 20 m2, možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), minibar, klimatizace, LCD TV, balkon. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DBL Sea View), vybavení stejné jako DBL s výhledem na bazén. Velikost cca 20 m2, možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo). Dvoulůžkový pokoj v přízemí (DBL Economy Ground Floor), velikost cca 16 m2, lůžka za sebou, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), malá lednice, klimatizace, TV, malá terasa. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Pokoj bez možnosti přistýlky.
Dvoulůžkový pokoj LUX (DBL Room Lux Pool View/Sea View), velikost cca 26-30 m2, možnost jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), minibar, klimatizace, LCD TV, balkon. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Výhled na bazén nebo na moře (čátečným výhledem na záliv Achtopol).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace s venkovním posezením (terasou) s výhledem na moře, bar u hlavní restaurace, restaurace a la carte, lobby bar (součásti programu AI), bar u bazénu, dva bazény pro dospělé s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénů zdarma, dětské hřiště, posilovna, vířivka, supermarket nonstop. Wi-Fi připojení v celém hotelu zdarma.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu.

Doprava: letecky

Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach *** Foto - Achtopol - Eskada Beach ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorách hotelu a na pokojích, fitness
  • Leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování dle počtu nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, místní pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Bezpečnostní schránka, masáže, restaurace a la carte, bar u bazénu
  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 1000 Kč, fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu

Achtopol

Achtopol je malá, romantická vesnička na skalnatém poloostrově s rybářským přístavem, nad kterým se nachází muzeum připomínající původní řeckou osadu Agathopolis. Je tipem pro klidnou romantickou dovolenou, strávenou na divokých plážích a v panenské přírodě pohoří Strandža. Je zde písečná pláž, ale také několik malých, oblázky pokrytých skalnatých mysů, pro milovníky potápění. Na konci poloostrova stojí květinami obklopený Hram Vesnesenie Gospodne (kaple Nanebevzetí). Je to nízká prostá stavba s živými freskami z 19. století za stěnou ikon. I zde je velké množství soukromých restaurací a cukráren, kolotoče pro děti.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí