CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 24LBUL08 47388

Svatý Vlas - Moonlight *****

Bulharsko
Svatý Vlas
Poloha: Hotel Moonlight je umístěn ve svahu nad písečnou pláži s pozvolným vstupem…

8Počet dnů:

08.06.2024Termíny od:

19 690 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Hotel Moonlight je umístěn ve svahu nad písečnou pláži s pozvolným vstupem do moře. Od pláže jej dělí pouze pobřežní promenáda. Do centra letoviska, kde naleznete restaurace, kavárničky, stánky s rychlým občerstvením a obchůdky se suvenýry, je vzdálenost cca 1 km. Hotel doporučujeme klientům všech věkových kategorií.

Pláž: Přímo u pláže ve svahu (oddělen pouze místní komunikací). Písečná s pozvolným vstupem, vhodná také pro děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Plážové ručníky zdarma (za vratnou kauci). Vodní sporty na pláži za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL Park View): 2 dospělí 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 11,99 let.
Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DBL Sea View): 2 dospělí 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 11,99 let.
Dvoulůžkové Studio: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě/ 4 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min (cca 39 km).

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje do parku (DBL Park View) nebo na moře (DBL Sea View), možnost dvou přistýlek (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon, individuálně ovládaná klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, balkon nebo terasa. Výhled do zahrady nebo na hory. Dětská postýlka na vyžádání. Dvoulůžkové studio pro až 4 dospělé osoby - rozměrově větší pokoj, vybavení stejné jako dvoulůžkový pokoj.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtahy, směnárna, panoramatická restaurace, restaurace a la carte, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén pro dospělé s dětskou částí, vnitřní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Dále k dispozici konferenční místnost, obchod se suvenýry a dětský klub.

Stravování: all inclusive

Doprava: letecky

Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight ***** Foto - Svatý Vlas - Moonlight *****

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
08.06.2024 15.06.2024 8 17 990 Kč momentálně není k dispozici
08.06.2024 15.06.2024 8 19 690 Kč rezervovat
08.06.2024 15.06.2024 8 19 690 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • LETECKY: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků, palivový a emisní příplatek, transfery v destinaci, ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta, místní poplatky, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • Wi-Fi připojení, minigolf, fitness, stolní tenis, šipky

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc)
  • SPA centrum, kulečník, elektronické hry, vodní sporty na pláži

Svatý Vlas

Letovisko Sv.Vlas leží u stejného zálivu jako Sluneční pobřeží s mezinárodním oceněním Modrou vlajkou. Od ostatních letovisek černomořského pobřeží se výrazně odlišuje. Jeho jižní část je postavena s rozmyslem, má dobudované silnice, zeleň i ostatní služby a u rekreantů navodí atmosféru luxusnější dovolené. K tomu přispívá i nově vybudovaný velký jachetní přístav, kde milovníci vodních sportů mohou obdivovat drahé jachty VIP klientů, ale najdou zde i méně honosné lodě k pronájmu, až po rybářské bárky místních obyvatel. To všechno na dosah centra Sv. Vlasu, kde je řada obchodů, restaurací, barů a rychlých občerstvení s velmi příjemnými místními cenami. V centru je i velká diskotéka. Od Slunečního pobřeží dělí letovisko cca tři kilometry, které můžete překonat procházkou nebo využít místní dopravu včetně zejména pro děti atraktivního mořského taxíku, který jezdí z přístavu do Nesebaru. Některé dny své dovolené tak můžete trávit na plážích rušného Slunečního pobřeží, navštívit zdejší aquapark, případně si užít v jednom z mnoha nočních podniků. Sv.Vlas si oblíbili také klienti, které trápí dýchací potíže, protože zde začíná pohoří Stará Planina a hory a moře pro ně vytváří obzvlášť příznivé prostředí. Pláže s pozvolným vstupem do moře jsou vhodné pro děti i neplavce. Mnoho klientů si toto letovisko oblíbilo i pro krásné výhledy na moře a večerní překrásně osvětlené panorama Slunečního pobřeží a Nesebaru. Transfer z letiště trvá cca 35 minut.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí