CK Pohoda Egypt Zájezd č. 375_93322

Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ

7Počet dnů:

23.03.2025Termíny od:

82 990 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Ubytování: hotel **

Stravování: vlastní

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:ODLET Z PRAHY KÁHIRY: Odlet do Káhiry, transfer a ubytování v hotelu, krátký odpočinek. Ve večerních hodinách hudební a světelné představení u pyramid. Nocleh v hotelu v Káhiře.
2. den:PYRAMIDY V GÍZE, SFINGA A EGYPTSKÉ MUZEUM: Snídaně, návštěva světoznámých pyramid v Gíze, jedinou dochovanou památkou ze starověkých sedmi divů světa a sochy Sfingy. Následuje návštěva Egyptského muzea, kde se ukrývají poklady z dob dávno minulých. Transfer na letiště a odlet do Asuánu, příjezd do hotelu, ubytování a nocleh.
3. den:JEDINEČNÝ ASUÁN: Snídaně, prohlídka nedokončeného obelisku, který je největším známým starověkým obeliskem a nachází se v severní oblasti kamenných lomů starověkého Egypta. Návštěva botanické zahrady na Kitchenerově ostrově se sbírkou tropických a subtropických rostlin. Nalodění na palubu luxusního parníku k plavbě po Asuánské přehradě z Asuánu do Abu Simbel. V odpoledních hodinách možnost fakultativního výletu na ostrov Philae, zasvěcený bohyni Esetě. Večeře a nocleh na lodi.
4. den:DOLNÍ NÚBIÍ: Snídaně na lodi, výlet k chrámu Kalabsha, dokončeného v období Říma a do núbijského skalního chrámu Ramesse II Beit El Wali. Návrat a oběd na lodi, relaxace na palubě lodi při plavbě do Údolí lvů Wadi El Seboua, večeře a nocleh na lodi.
5. den:DO ÚDOLÍ LVŮ: Snídaně na lodi, prohlídka impozantního pouštního chrámu Wadi El Seboua, zasvěceného bohu Amonovi. Oběd na lodi v rámci pokračování plavby po Násirově jezeře. Výlet k nejstaršímu egyptskému chrámu v Núbii Amada, dále k chrámu Derr vytesanému do skály a k hrobce místokrále Pennuta, večeře a nocleh na lodi.
6. den:MONUMENTÁLNÍ ABU SIMBEL : Snídaně na lodi, plavba k chrámu Abu Simbel, jehož úlohou bylo v dobách Ramesse II ohromit a zanechat návštěvníka v úžasu. Cestou zastávka u ostrůvku s pevností Qasr Ibrim - možnost fotografií z paluby lodi. Prohlídka unikátního chrámu Abu Simbel, oběd a chvíle odpočinku na lodi. Ve večerních hodinách hudební a světelné představení Abu Simbel, večeře a nocleh na lodi.
7. den:CITADELA SALAHA EL DINA, ALABASTROVÁ MEŠITA, BAZAR CHÁN AL -CHALÍLÍ: Poslední snídaně na lodi, transfer na letiště Abu Simbel k přeletu do Káhiry. Návštěva Citadely Salaha El dina, mešity Muhammada Alího známé jako Alabastrová mešita, proslulého bazaru Chán al Chalílí. Transfer na letiště k finálnímu odletu, přílet Praha.
Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ Foto - Egypt - ASUÁN EXCLUSIVNĚ

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
23.03.2025 29.03.2025 7 82 990 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha - Káhira - Praha s přestupy v ekonomické třídě
  • vnitrostátní přelety Káhira - Asuán, Abu Simbel - Káhira
  • 1x nocleh s polopenzí v 5*hotelu v Káhiře
  • 1x nocleh se snídaní v hotelu 5* v Asuánu
  • 4x nocleh s plnou penzí na palubě 5* lodi
  • program včetně vstupů a transfery dle itineráře
  • česky hovořícího průvodce

Cena nezahrnuje

  • vízum do Egypta 750 Kč/osoba (vyřizuje CK ESO travel před odletem)
  • spropitné 30,- USD
  • pojištění léčebných výloh

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

MÁJOVÁ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.490 Kč!!

Májová PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
8. - 11.5.2024
23. - 26.5.2024

Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,45 Kč
euro 25,15 Kč

Počasí