CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. RE/HR819-22

Adventní Zagreb + Termály

Chorvatsko

Pravý duch Vánoc, nálada adventní doby, jedinečné zážitky to je advent v Záhřebu…

4Počet dnů:

01.12.2022Termíny od:

4 990 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Pravý duch Vánoc, nálada adventní doby, jedinečné zážitky to je advent v Záhřebu 2022. Vánoční trhy v Záhřebu bývají považovány za jedny z nejkrásnějších v Evropě. Město získalo již v letech 2016, 2017 a 2018 po sobě titul "Nejkrásnější a nejlepší vánoční trh". Vánoční stánky, akce a umělecké dekorace rozprostírající se v podstatě po celém centru města, promění v adventním období město v jeden velký vánoční trh. Vůně skořice a svařeného vína vás neomylně dovede na Náměstí bána Jelačiće s krásně ozdobeným vánočním stromem, ale také do přilehlých ulic a náměstí s desítkami stánků s dárkovými předměty, občerstvením a koncertními pódii. Před návštěvou samotného města strávíme den relaxací a odpočinkem ve vodním světě termálních lázní Krapinské Toplice a cestou zpět navštívíme nejznámější chorvatský hrad Trakoštan.

Ubytování: ano

hotel 3***

UBYTOVÁNÍ
2x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje se soc. zařízením

STRAVOVÁNÍ
2x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 1.12. - 4.12. Odjezd A

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem a trajektem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1.den zájezdu: Odjezd ve večerních hodinách z ČR. 2.den zájezdu: Ráno příjezd do známého termálního městečka KRAPINSKÉ TOPLICE – relaxace, odpočinek ve zdejším aquaparku Aquae Vivae . V něm na vás čeká několik bazénů, vířivky, možnost masáží a pro děti je tu zóna neskromně zvaná Children Paradise. Nudit se tu tedy nebude nikdo. Voda, v níž se tu budete koupat, pochází ze země – je termominerální a má 41 °C. Zdejší horké prameny se využívaly pro své terapeutické účinky již na počátku 18. století. 3. den zájezdu: Celodenní návštěva vánočního města ZÁHŘEB . Prohlídka historického města části, krásná katedrála – nejvyšší v zemi (108 m), významné Náměstí bána Jelačiće – ikonické místo Záhřebu, které je přirozeným centrem města, Zagrebačka uspinjača - nejkratší pozemní lanovka na světě , trať je dlouhá pouze 60 m a spojuje Horní a Dolní Město, třída Ilica - nejdelší ulice ve městě a zároveň obdivovaná nákupní zóna, kostel sv. Marka s netradiční střechou z r. 1880. Po celý den nás bude doprovázet adventní atmosféra jedinečně vánočně vyzdobeného města, vůně svařeného vína a skořice, samozřejmostí bude návštěva adventních trhů Horního i Dolního města . Nezapomeňte ochutnat a přivést domů zdejší pepřové perníkové sušenky – paprenjaci , nejznámější turistický suvenýr Záhřebu. 4. den zájezdu: Po snídani odjedeme k prohlídce hradu TRAKOŠČAN s jezerem a upraveným parkem - nejnavštěvovanější místo severního Chorvatska. Sbírky rodu Draškoviců, cenný muzejní materiál, dochované originální interiéry – vyniká Rytířský a Lovecký sál, Hudební sál nebo jídelna. Následuje odjezd do republiky, předpokládaný návrat do ČR – Brno cca 19:00 hod. a dále dle míst nástupů.
Chorvatsko - hrad Trakoščan Chorvatsko - Trakoščan Chorvatsko - Záhřeb Zagreb - advent Zagreb - advent Zagreb - advent Zagreb - advent Zagreb v zimě

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 2x snídani formou bufetu,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 1800 Kč,
  • fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplexní pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 120 Kč,
  • pobyt. taxu,
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí