CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. VITAL

Hotel Vital Med

Maďarsko
Sárvár
Poloha: Hotel Vital Med s vynikající polohou přímo v areálu lázní najdete jen cca…

6Počet dnů:

16.10.2022Termíny od:

10 990 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Poloha: Hotel Vital Med s vynikající polohou přímo v areálu lázní najdete jen cca 1 km od historického centra a arboreta. V těsném sousedství hotelu a lázní se nachází rozsáhlý park s jezírky, s možností procházek a řady dalších aktivit. Známé maďarské královské lázně najdete v jihovýchodní části města Sárvár, na severozápadě Maďarska, v župě Vas. Vzdálenost od Prahy je cca 420 km, od Brna 258 km, z Ostravy 420 km.

Vybavení: Vybavení: Součástí hotelu je recepce (anglicky, německy), snídaňová restaurace, klubová místnost, konferenční sál a dětský koutek. V ceně pobytu je neomezený přímý vstup do termálních a zážitkových lázní (8-22 hod, na čipové hodinky), saunového světa a fitness, lehátka a slunečníky na koupališti (vyhrazený prostor), wifi v celém hotelu, klimatizace, centrální trezor (na kartu), zapůjčení županu a prostěradla a hlídané parkoviště.

Sport a zábava: Aktivity: V centru Sárváru najdete historické památky a arboretum, přímo v sousedství hotelu je park se soustavou jezírek (v létě - projížďky na člunu, rybaření, dětské hřiště, piknik, v zimě - bruslení).

Ubytování: hotel

Příjemný menší hotel s jedinečnou polohou je přímo propojen s proslulými termálními lázněmi Sárvár a hotelem Park Inn. V ceně pobytu je zahrnut neomezený vstup do lázní, saunového světa a fitness. Tento oblíbený hotel má hodně stálých klientů.

Popis pokojů: Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky nabízejí - psací stůl, koupelnu s vanou a WC, balkon (většina pokojů, výhled na koupaliště či do ulice), telefon a minibar-ledničku (konzumace za poplatek). V ceně je wifi, SAT-TV, fén, trezor, klimatizace, župan, ručníky a prostěradlo do sauny. Pokoje byly zrekonstruovány v roce 2017. K dispozici jsou i rodinné pokoje (propojené), apartmány (obývací pokoj, ložnice, 2 koupelny) a bezbariérový pokoj.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu. Káva a čaj po celý den k dispozici zdarma. Možnost objednání večeří předem (lux bufet) v sousedním hotelu Park Inn, nebo možnost večeří a la cart v sousední restauraci Harmonia, případně možnost obědů či večeří v bufetu v areálu termálního koupaliště.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Liberec, Turnov, Jičín, Hořice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Hodonín



Doprava autobusem nebo minibusem. Organizátor zájezdu si vyhrazuje právo změnit pořadí nástupních míst podle počtu klientů a časového limitu.

+01 laz IMG_22522 +01 lazIMG_22944 +02 laz IMG_2337 +1 laz IMG_2266 1 koupelna.JPG 1 restaurace snídaně.JPG 356c3e2e543439e6c5bb38fce7e0e4f9 DSC_7092 DSC_7110 DSC_7115 sar bufet 26.JPG sar fit 53.JPG sar park (2).JPG sar park 444.JPG sar park 88.JPG sar vital med sar vital meddd vit koup DSC_7064 vital kola 06.JPG

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem, ubytovaní se snídaní, permanentku do lázní a saunového světa, služby průvodce, pojištěni CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Příplatek za cestovní pojištění včetně storna zájezdu dospělá osoba 50 Kč os./ den, dítě do 15 let 35 Kč/os./den a pobytovou taxu 1,5 Eur/os./den (od 18 let věku, platí se v místě ubytování)

Sárvár

Jedním z nejbližších lázeňských měst od našich hranic, jsou lázně Sárvár, uprostřed zeleně, vedle soustavy rekreačních jezer. Mají rodinnou atmosféru a velmi dobrou a účinnou léčivou vodu. Nový komplex léčebných lázní a wellness koupelí byl otevřen v roce 2002 a je skutečně na světové úrovni. Lázně byly vybudovány se záměrem, aby služby odpovídaly potřebám rodin. Na nejmenší návštěvníky tu čeká celoročně vodní školka, dětský bazén, v létě hřiště na hraní, venkovní bazén pro batolata a dětský dobrodružný bazén. Zajímavostí města je arborétum, poblíž hradu Nádasdy-vár, kde se na ploše 10 ha nachází více než 350 druhů stromů a keřů. Jezero, které se skládá ze sedmi vodních ploch, vybízí k projížďce na člunech a stejně jako Divoká zahrada i lesopark v okolí městečka, v sobě tají nejednu pozoruhodnost pro každého návštěvníka. Celkové shrnutí: Kvalifikace léčivé vody: Alkalická vodičito-karbonová léčivá voda s chloridem sodným. Indikace: Chronické degenerativní změny kostí a kloubů, neakutní stádia chronických zánětů pohybového ústrojí, poúrazové a pooperační rehabilitace. Speciální: Chronické gynekologické záněty, lupénka, chronická dermatitis, ekzémy.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí