CK Pohoda Itálie Zájezd č. 627148

Severní Itálie – DOLOMITY

Itálie

Nejkrásnější partie Alp, tyrkysová jezera, mix německého a italského ducha, nenáročné…

6Počet dnů:

30.08.2022Termíny od:

11 250 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Nejkrásnější partie Alp, tyrkysová jezera, mix německého a italského ducha, nenáročné horské procházky, výjezdy lanovkami, Cortina i Bolzano, ubytování ve stylovém horském hotelu, polopenze v ceně

Ubytování: hotel ***

5x nocleh ve dvoulůžkových pokojích (s vlastním příslušenstvím, TV a fénem) v horském hotelu*** Schönwies v obci Trodena na západě Dolomit, v autonomní oblasti Jižní Tyrolsko, kde převládá německé obyvatelstvo nad italským. Příplatek za jednolůžkový pokoj činí 3.000,- Kč.

Stravování: polopenze

Snídaně jsou formou kontinentálního bufetu, večeře tříchodové servírované.

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:V 5.30 hodin ráno (31. 8.) odjezd od stanice metra Strašnická (V Olšinách, Praha 10). Cesta přes Rakousko. Odpoledne program v Dolomitech: procházka podél Lago di Landro – „mléčného jezera“ s vyhlídkami na okolní štíty. Poté zastávka u jezera Misurina ve výšce 1.700 m n. m. s výhledy na fotogenické štíty Tre Cime. Večer vyhlídková jízda přes Dolomity na hotel ve středisku Trodena. Večeře a nocleh.
2. den:Po snídani celodenní výlet do Rosengarten – magické části Dolomit – výjezd lanovkou z Ciampedie pod vrchol Mt. Angelo do kulisy rozeklaných štítů, kde si budete připadat jako v přírodním amfiteátru. Nenáročná procházka v přírodní scenérii, která je součástí světového přírodního dědictví UNESCO. Večeře a nocleh v hotelu.
3. den:Po snídani celodenní výlet do Brentských Dolomit – partie s majestátními štíty – procházka u jezera Molveno a prohlídka stejnojmenného městečka. Výjezd lanovkou na vrchol Pradel a odtud procházka s krásnými výhledy k horské chatě Croz dell Altissimo 1.480 m). Večeře a nocleh v hotelu.
4. den:Po snídani zastávka v horském středisku Cavalese a výjezd lanovkou na vrchol Alpe Cermis (2.200 m), který je známý díky lyžařským závodům. Poté přejezd do metropole Jižních Tyrol – Bolzana. Prohlídka města, kde se mísí německý a italský svět. Poté výjezd lanovkou a horským vláčkem do střediska Klobenstein. Cesta přes atraktivní vyhlídky k Rittenským zemním pyramidám – až 30 m vysoké jílové sloupy s kamennými oblouky. Večeře a nocleh v hotelu.
5. den:Po snídani celodenní výlet do vyhlášeného údolí Val Gardena – výjezd lanovkou z horského střediska St.Ulrich do výšky 2.120 m – nenáročná túra přes louky s výhledy na nejvyšší vrchol Dolomit – Marmoladu k chatě Ausser Raschötzer, odkud se otvírá panorama západních Dolomit – vrcholky Brenty, Ortleru nebo Presanelly. Večeře a nocleh v hotelu.
6. den:Po snídani vyhlídková jízda Velkou dolomitskou cestou. Procházka u jezera Lago Carezza. Zastávka v průsmyku Castalunga (1.750 m). Výjezd lanovkou na plošinu Sass Pordoi (2.950 m) s panoramatickými výhledy. Cesta přes průsmyk Falzarego, kde se za 1. světové války odehrávaly těžké boje. Prohlídka vyhlášeného horského střediska Cortina de Ampezzo pod třítisícovkami Tofany a Cristalla. Stadión, kde se roku 1956 konaly zimní olympijské hry. Poté cesta přes Rakousko do ČR. V pozdních večerních hodinách návrat do Prahy.
Itálie-Dolomity Itálie-Dolomity 1 Itálie-Dolomity-průsmyk Falzarego Itálie-Dolomity-Sella-Pordoi Itálie-Tre Cime di Lavadero

Termíny a ceny

Vysvětlivky

  • D: Cena za osobu

Cena zahrnuje

  • 5x ubytování v hotelu***
  • 5x polopenzi
  • dopravu klimatizovaným busem s WC
  • průvodce
  • zákonné pojištění

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • Orientační částka na vstupy, lanovky a jízdenky: cca 110 EUR

Příplatky

  • jednolůžkový pokoj (příplatek: 3000 Kč)

Slevy

  • Akce: při zakoupení do 31.1. 2022 (sleva: -700 Kč)
  • Akce: při zakoupení do 28.2. 2022 (sleva: -500 Kč)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí