CK Pohoda Itálie Zájezd č. RE/IT586-22

Itálie - Benátky A Ostrov Burano

Itálie

Jedno z nejslavnějších měst světa vyrůstá přímo z vodní hladiny. Díky své poloze…

4Počet dnů:

02.06.2022Termíny od:

4 407 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Jedno z nejslavnějších měst světa vyrůstá přímo z vodní hladiny. Díky své poloze na 118 ostrůvcích v laguně si Benátky uchovaly stejnou podobu, jak je známe z malířských pláten renesančních a barokních mistrů. V jejich ulicích nejezdí auta ani skútry. Veškerý provoz se odehrává na vodní hladině. Zájezd vám Benátky představí jako město proslulých památek, kulisu známých filmů a literárních děl. Náš průvodce vás zavede k významným památkám i na místa, která stále ještě davy turistů neobjevily, doporučí vám místní speciality a zájemcům domluví výlet gondolou. Vyhlídkovou jízdou po laguně vám město zasadíme do jeho okolí, které tvoří laguna a venkov s pestrobarevnými domky.

Ubytování: ano

hotel***

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 02.06. – 05.06. Odjezd A, Ostrava (+500 Kč)
23.09. – 26.09. Odjezd A, Ostrava (+500 Kč)

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. - 2. den:Ráno příjezd do benátského přístavu Fusina. Lodní výlet za klenoty BENÁTSKÉ LAGUNY . Plavba mezi ostrovy benátského venkova na půvabné BURANO , ostrov pestrobarevných domků a ruční výroby krajek. Poté prohlídka historického města BENÁTKY (UNESCO) s průvodcem. Ukážeme si náměstí Piazza San Marco s úchvatnou bazilikou - vzpomínka na spojení Benátek s Byzancí, triumf gotické architektury - Dóžecí palác – symbol slávy a moci Benátek s krásným podloubím ve stylu benátské gotiky nebo Kampanilu - možnost vyjet výtahem na téměř 100 m vysokou zvonici s vyhlídkou, která ilustruje, proč se o Benátkách hovoří jako o městu ostrovů. Jen pár minut chůze je to z náměstí ke Canalu Grande s okázalými paláci. Projdeme se ke slavnému mostu Ponte Rialto . V podvečer návrat lodí k busu a odjezd na ubytování.
3. den:Ráno přejezd kolem vil a zámků na řece Brentě do přístavu Fusina. Přeplutí lodí do centra Benátek. Procházka k největším benátským kostelům Zanipolo a Frari s díly od Veroneseho, Tizoana nebo Donatella, romantická náměstí – campa ve čtvrtích Dorsoduro, San Polo nebo Castello, úzké uličky i honosné paláce, kanály a středověké kostely, opera La Fenice . Možnost návštěvy proslulé obrazové galerie Accademia s kolekcí děl benátských mistrů nebo romantické projížďky na gondole . Večer návrat do přístavu Fusina a cesta do ČR.
4. den:Ráno návrat domů.
Itálie - Benátky Itálie - Benátky - Campanila Itálie - Benátky - náměstí sv. Marka Itálie - Benátky, most Rialto Poznávací zájezd Itálie - Benátky Poznávací zájezd Itálie - Benátky Poznávací zájezd Itálie - Benátky Poznávací zájezd Itálie - Benátky - ostrov  Burano Poznávací zájezd Itálie - Benátky, bazilika sv. Marka

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 1x snídani,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 600 Kč,
  • fakult. služby a vše ostatní co není uvedeno v "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 160 Kč,
  • pobyt. taxu,
  • vstupné,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí