CK Pohoda Itálie Zájezd č. RE/IT605-21

Itálie - Dolomity - “bledé Hory”

Itálie

V Dolomitech, tzv. "Bledých horách” si přijdou na své jak vášniví příznivci turistiky,…

6Počet dnů:

07.09.2021Termíny od:

6 890 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

V Dolomitech, tzv. "Bledých horách” si přijdou na své jak vášniví příznivci turistiky, tak i milovníci krásných výhledů a kouzelných scenérií. Dolomity patří bez nadsázky k nejkrásnějším částem Alpských velikánů. Jedinečné výhledy, horské stezky, jezera, vodopády ale i spousta artefaktů, bunkrů, střílen, i vojenské techniky z 1. světové války. Poznejte tedy s námi Monte Piano, Cinque Torri, Tre Cime di Lavaredo, Marmoladu nebo průsmyky Falzarego a Pordoi.

Lago di Braies – Bruneck – Kronplatz - Misurina -– Passo Falzarego – Cinque Torri - Passo Pordoi – Terasa Dolomit - Marmolada - Cortina d´Ampezzo – jezero Misurina - Tre Cime di Lavaredo - Monte Piano

Ubytování: ano

hotel***

UBYTOVÁNÍ
3x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím a balkonem

STRAVOVÁNÍ
3x snídaně formou bufetu. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 07.09. - 12.09. odjezd D + Ostrava (+500)

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1. den zájezdu: Nástup v pozdních večerních hodinách dle objednaných nástupních míst. 2. den zájezdu: Odjezd z ČR (hranice v cca 1:00 hod) do Rakouska. Ráno průjezd údolím Pustertal přes italské středisko Toblach, v jehož okolí se nachází pověstný Alpský val . Dopoledne procházka kolem jezera LAGO DI BRAIES (1493 m). Odpoledne centrum Jižního Tyrolska, město BRUNECK . Přímo z města je možný výjezd lanovkou na horu KRONPLATZ (2275 m). Odměnou jsou úžasné výhledy na město a celé údolí Pustertal, lemované vápencovými Dolomity ze strany jedné a ledovci pokryté rakouské Alpy ze strany druhé. Mimo výhledů je na vrcholu hory Horské muzeum Reinholda Messnera a muzeum horských fotografií. Večer příjezd do hotelu. 3. den zájezdu: Cesta do průsmyku PASSO FALZAREGO (2105 m) a výjezd kabinkovou lanovkou k chatě LAGAZUOI . Její okolí je muzeum pod širým nebem, kde jsou k vidění bývalá palebná postavení a ubikace rakouských vojáků. Zájemci mohou sestoupit zpět k autobusu 1100 m dlouhou italskou minovou štolou (baterky s sebou). Odpoledne pěší výstup nebo lanovkou na CINQUE TORRI s nádhernými výhledy na "růžový" masiv Tofana (3243 m), rozeklaný masiv Fanes (3077 m) a další vrcholy, opět muzeum pod širým nebem. Večer návrat na nocleh. 4. den zájezdu: Poznávání oblasti SELLA (3152 m). Výjezd do průsmyku PASSO PORDOI (2242 m) a odtud lanovkou na " Terasu Dolomit " (2950 m) s nezapomenutelnými výhledy na Antelao, Pelmo, Civettu, Marmoladu, Pale di San Martino. Následuje turistika BINDELOVOU CESTOU s výhledy na Marmoladu k přehradě Fedaia (2053 m) napájené vodami z tajícího ledovce Marmolady. Méně zdatní mohou cestu k přehradě absolvovat autobusem. Z Malga Ciapela (1450 m) je možný výjezd lanovkou na MARMOLADU (3343 m), setkání s ledovcem, krásné vyhlídky z nejvyššího vrcholu Dolomit. Návrat na ubytování. 5. den zájezdu: Po snídani cesta přes lyžařské středisko CORTINA D´AMPEZZO k jezeru MISURINA . Po procházce kolem jezera výjezd autobusem vysokohorskou panoramatickou silnicí k symbolu Dolomit TRE CIME DI LAVAREDO (2999 m), turistika různé náročnosti s nezapomenutelnými výhledy na Sextenské Dolomity. Do večerního odjezdu se mohou zájemci vydat horským taxi na vrchol stolové hory MONTE PIANO (2 325 m). Ploché vrcholové plato je rozděleno sedlem na 2 vrcholy, kde za 1. světové války probíhaly kruté boje mezi rakouskými a italskými vojsky. Večer odjezd domů, noční průjezd Itálií a Rakouskem. 6. den zájezdu: Příjezd do ČR v ranních hodinách (5:00 hod).
Itálie - Dolomity -  Cadini di Misurina Itálie - Dolomity -  jezero Fedaia a Marmolada Itálie - Dolomity - Cinque Torri Itálie - Dolomity - Cinque Torri Itálie - Dolomity - jezero Fedaia Itálie - Dolomity - Monte Piano Itálie - Dolomity - Passo Pordoi Itálie - Dolomity - průsmyk Falzarego Itálie - Dolomity - Sella - Pordoi Itálie - Dolomity - symbol Dolomit Tre Cime di Lavaredo Itálie - Dolomity - výhledy na Marmoladu a ledovec Belvedere Itálie - jezero Misurina Poznávací zájezd Itálie - Dolomity - Tre Cime di Lavadero

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 3x snídani formou bufetu,
  • 3x ubytování v hotelu*** – 2lůžk.pokoje s příslušenstvím a balkonem,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK
  • výjezd panoramatickou cestou,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 1800 Kč,
  • 3x večeře 3chodové menu 950 Kč,
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • fakult. služby
  • Fakultativní příplatek:
  • komplexní pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 240 Kč,
  • lanovky,
  • MĚNA A KURZ
  • povinný příplatek: pobytová taxa 1 – 2 €/os./noc (platba na místě)
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den,
  • UPOZORNĚNÍ
  • vstupné,

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí