CK Pohoda Řecko Zájezd č. 19KLSTEF

Acharavi - Villa Stefania

Řecko
Korfu, Acharavi
Poloha: velmi příjemná vilka se nachází v upravené zahradě s možností posezení,…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: velmi příjemná vilka se nachází v upravené zahradě s možností posezení, v klidnější části Acharavi a pouze 80 metrů od oblázkovo-písečné pláže. Centrum letoviska se spoustou restaurací, barů a taveren je vzdálené cca 450 metrů. V okolí najdete několik bazénů, které jsou volně k užívání.

Pláž: Oblázkovo-písečná, pouze 80 m od ubytování.

Sport a zábava: Zábava: v okolí vodní sporty, v centru restaurace, taverny, obchody, bary a diskotéky. Půjčovna kol, motorek a aut nedaleko. Možnost podnikání pěších výletů po okolí.

nas_tip: Velmi příjemná vilka v upravené zahradě s možností posezení, jen kousek od oblázkovo-písečné pláže. Centrum letoviska se spoustou restaurací, barů a taveren je vzdálené cca 450 metrů. V okolí najdete několik bazénů, které jsou volně k užívání.

Ubytování: studia

prostorná dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky mají vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout vybavený základním nádobím, lednicí a elektrickým vařičem. Všechna studia jsou vybavena sítěmi proti komárům a mají vlastní balkon nebo terasu.

Stravování: vlastní

vlastní, případně lze dokoupit večeře nebo polopenzi v taverně Skondros přímo na pláži s krásným výhledem na moře a výbornou kuchyní. Snídaně jsou kontinentální servírované a večeře jsou servírované menu o 4 chodech – předkrm, hlavní chod, zeleninový salát a dezert.

Bez stravy

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa: Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania *** Foto - Acharavi - Villa Stefania ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Korfu (Kerkyra) - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, transfer do místa ubytování a zpět na letiště, ubytování v dvoulůžkovém studiu, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku cestovní kanceláře ve smyslu zákona č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den. Možnost doobjednání večeří za 330 Kč/osoba/den nebo polopenze 460 Kč/osoba/den v taverně Skondros na pláži. Snídaně jsou servírované kontinetální a večeře je menu o 4 chodech. Děti do 12ti let mají slevu 100 Kč/den

Korfu

Ostrov Korfu je považován za jeden z nejkrásnějších ostrovů ve Středomoří. Překrásné přírodní scenérie jsou v této oblasti na severu Jónského moře kombinovány s významnými historickými památkami. Zdá se, že Corfu existuje mezi dvěma světy. Jeden je útěkem do úžasného klidu, druhý je plný zábav a hostin v pozadí průzračného moře, dlouhých i krásných minipláží, taveren, restaurací a barů. Přidáme-li k tomuto jiskřivému životu srdečnost a pohostinnost Korfanů, čisté moře a příjemné klima, nabízí se jednoduchá odpověď na otázku, proč turisté opakovaně navštěvují tento ostrov na severozápadě Řecka. Ideální klimatické podmínky zde umožňují prožití příjemné dovolené od května do října.

Acharavi

Živé letovisko v severní části ostrova patří mezi vyhledávaná střediska Corfu. Svou širokou nabídkou obchodů, typických řeckých restaurací, taveren, kaváren a barů láká mladé lidi toužící po večerní zábavě. Díky dlouhé písčité pláži a příjemné promenádě si oblibu získalo také u rodin s dětmi. Dlouhá písčitá pláž, místy s drobnými oblázky a pozvolným vstupem do moře. Půjčovna lehátek, slunečníků, loděk, šlapadel, široká nabídka vodních sportů.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí