CK Pohoda Řecko Zájezd č. 19KLGRA

Arillas - Sea View/Graciela

Řecko
Korfu, Arillas
Poloha: příjemná studia a apartmány se nacházejí v zahradě v letovisku Arillas,…

11Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

11 - denní zájezd

Poloha: příjemná studia a apartmány se nacházejí v zahradě v letovisku Arillas, cca 30 m od písečné pláže dostupné přes místní komunikaci.

Pláž: písečná, vzdálená 30 m od ubytování.

Sport a zábava: Zábava: vodní sporty na pláži, půjčovna motorových člunů, kajaků aj. Půjčovny aut a motorek v centru letoviska. Malebná okolní krajina láká k pěším výletům. Doporučujeme také návštěvu místního minipivovaru Corfu Beer.

nas_tip: Velmi pěkné ubytování s velkým bazénem téměř u pláže. Doporučujeme náštěvu restaurace patřící k ubytování s nádherným výhledem na moře.

Ubytování: apartmán

Vybavení hotelu: bazén s oddělenou dětskou částí s lehátky a slunečníky zdarma, restaurace s nádherným výhledem na moře provozována majitelem apartmánů, wifi ve společných prostorách i studiích a apartmánech.

dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky mají balkon nebo terasu, vlastní sociální zařízení a vybavený kuchyňský kout. Klimatizace je za poplatek 5 EUR/ studio/ den. Apartmány až pro 5 osob tvoří dvě oddělené ložnice s terasou, vybavený kuchyňský kout a vlastní sociální zařízení. Klimatizace je za poplatek 10 EUR/ apartmán/ den.

Stravování: vlastní

vlastní, možnost dokoupení snídaní formou bufetu ve vedlejším hotelu Bardis.

Bez stravy

Možnosti: možnost dokoupení snídaní za 130 Kč/osoba/den - snídaně jsou formou bufetu ve vedlejším hotelu Bardis. Možnost dokoupení večeří za 330 Kč/osoba/den - večeře jsou servírované menu o 4 chodech podávané v taverně u ubytování. Případně možnosto dokoupení polopenze za 460 Kč/osoba/den. Děti do 12ti let mají na večeře, příp. polopenzi slevu 100 Kč.

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa: Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela *** Foto - Arillas  - Sea View/Graciela ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Korfu - Praha, letištní a bezpečností taxy, palivový příplatek, transfer z/na letiště v místě pobytu, ubytování ve studiu/apartmánu, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku CK ve smyslu zákona 159/9 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den, pobytovou taxu 0,5 EUR/pokoj/den - výše taxy se může změnit. Možnost dokoupení snídaní za 150 Kč/osoba/den, snídaně jsou formou bufetu a podávají se ve vedlejším hotelu Bardis
  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění vč. storna 35 Kč/osoba/den, možnost dokoupení snídaní za 130 Kč/osoba/den - snídaně jsou formou bufetu ve vedlejším hotelu Bardis. Možnost dokoupení večeří za 460 Kč/osoba/den - večeře jsou servírované menu o 4 chodech podávané v taverně u ubytování. Případně možnost dokoupení polopenze za 460 Kč/osoba/den. Děti do 12ti let mají na večeře, příp. polopenzi slevu 100 Kč

Slevy

  • děti do 2 let (bez nároku na lůžko a služby) jsou ZDARMA, dětské ceny platí pro děti ubytováné na 3. lůžku ve studiu, příp. na 4., resp. 5. lůžku v apartmánu

Korfu

Ostrov Korfu je považován za jeden z nejkrásnějších ostrovů ve Středomoří. Překrásné přírodní scenérie jsou v této oblasti na severu Jónského moře kombinovány s významnými historickými památkami. Zdá se, že Corfu existuje mezi dvěma světy. Jeden je útěkem do úžasného klidu, druhý je plný zábav a hostin v pozadí průzračného moře, dlouhých i krásných minipláží, taveren, restaurací a barů. Přidáme-li k tomuto jiskřivému životu srdečnost a pohostinnost Korfanů, čisté moře a příjemné klima, nabízí se jednoduchá odpověď na otázku, proč turisté opakovaně navštěvují tento ostrov na severozápadě Řecka. Ideální klimatické podmínky zde umožňují prožití příjemné dovolené od května do října.

Arillas

Půvabné letovisko nacházející se na severozápadě ostrova, je zasazeno do překrásné přírody se spoustou zeleně, olivových hájů, cypřišů, citrusů a kvetoucích keřů. Najdete zde útulné taverny a bary, malé supermarkety, půjčovny aut, motorek i horských kol. Písečná pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře lemuje Arillas v délce jednoho kilometru a je vhodná pro děti i neplavce. Na plážích si můžete pronajmout slunečníky a lehátka, ti aktivnější mohou využít nabídky vodních sportů – motorové čluny, šlapadla, vodní skútry, populární banány pro děti, paragliding a windsurfi ng. Zdejší terény jsou vhodné také pro vyznavače horské turistiky a cykloturistiky. Středisku byla udělena modrá vlajka Evropské Unie jako ocenění za čistotu pláží a mořské vody. Vzdálenost od letiště cca 40 km.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí