CK Pohoda Španělsko Zájezd č. RE/E622-19

Katalánsko - Země Skvělých Jídel A Vín

Španělsko

Zájezd spojuje poznání historických památek Katalánska s výbornou gastronomií a vynikajícími…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Zájezd spojuje poznání historických památek Katalánska s výbornou gastronomií a vynikajícími víny. Navštívíme Barcelonu i chrám gastronomie tržnici La Boquería St.Josep, ochutnáme katalánskou kuchyni, víno cavas ze sklepů Sant Sadurní d´Anoia, podíváme se na přípravu voňavých embutidos, prohlédneme si vinné sklepy značky Torres a navštívíme historická městečka Gironu a Peratalladu, kde poobědváme delikátní tapas.

Barcelona - San Sadurní d’Anoia - Girona - Peratallada - Lloret de Mar - Tossa de Mar

GOURMETSKÁ ZASTAVENÍ

Ubytování: ano

hotel***

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Nástupní místa: 02.07. – 07.07 odjezd L5
27.08. – 01.09. odjezd L5

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy do Španělska, transfer na hotel, večeře.
2. den:Celodenní návštěva BARCELONY - prohlídka barcelonské tržnice " La Boquería St. Josep ", jedné z největších světových městských tržnic, "chrám gastronomie" podle Ferrána Adríá. Na tržnici jsou připraveny malé pultové restaurace, kde vám připraví ve chvilce úžasné pokrmy z čerstvých ryb a plodů moře. Procházka po Barceloně - Plaza Catalunya, gotická čtvrť , katedrála St. Eulalia, oběd v typické barcelonské restauraci v přístavu Port Olimpic (katalánská mediteránní kuchyně, pica-pica mariscos, paella, fideua, arroz negro), po obědě individuální volno k dalším procházkám, návštěvě úžasného podmořského akvária, návrat do hotelu, večeře.
3. den:Odjedeme do SANT SADURNÍ D´ANOIA , nejdůležitějšího městečka kraje Penedés, kde rodina Ferrer Bosch pro nás již od roku 1914 připravuje ta nejlepší vína šampaňského typu - cavas . Značka Freixenet a jejich Gran Carta Nevada, Carta Nevada Reserva, Gran Cordón Negro, Cordón Negro Reserva a další produkty jsou již i u nás velmi známé a oblíbené. Čeká nás velmi pěkná a zasvěcená exkurze po celém historickém i moderním provozu. Jízda vláčkem rozlehlými sklepy a pak ochutnávka. Ve viniční prodejně budeme moci učinit zajímavé nákupy z opravdu přebohatého výběru místních vín a výrobků s vínem spojených. Oběd v místní typické restauraci a ochutnáme zase jinou katalánskou kuchyni, založenou na zajímavé úpravě kvalitních mas, přípravě typických embutidos. Prohlédneme si vinné sklepy slavné značky Torres dodávající vína na stůl samotné královské rodině, návrat, večeře v hotelu.
4. den:Výlet do GIRONY , historického centra Katalánska, kde si prohlédneme katedrálu , projdeme se po úžasných hradbách Starého města, potěšíme se pohledem na domy na nábřeží a zachovalé Židovské město. Odjezd do PERATALLADY , kouzelného středověkého městečka, zde navštívíme typickou místní restauraci a pochutnáme si na naprosto delikátních tapas - menších porcích různých jídel tak typických pro Španělsko a tedy i Katalánsko. Zastávka v LLORET DE MAR , kde si projdeme velikou prodejnou vín a katalánských embutidos, olivových olejů a jiných specialit, večeře v hotelu.
5. den:Koupání a odpočinek na plážích letoviska, oběd v hotelu, navečer odjezd do TOSSY DE MAR , jednoho z nejkrásnějších letovisek na pobřeží Costa Brava, Villa Vieja - opevněná část Tossy, hradby z 12. a 13. stol. s obrannými věžemi, centrum s domy z 14. až 17. stol., kostel Sant Vincenc, Museo Municipal s díly moderního umění - Marc Chagall. Po procházce se navečeříme v jedné z rázovitých bodeg v historické části přímořského městečka - speciality středomořské kuchyně - ryby, mariscos. Návrat do hotelu.
6. den:Snídaně, transfer na letiště a odlet do ČR.
Poznávací zájezd Španělsko - Barcelona - Port Olimpic Poznávací zájezd Španělsko - trh Boqueria v Barceloně Španělsko Španělsko Španělsko - Barcelona Španělsko - Barcelona - Las Ramblas Španělsko - Barcelona - Parc Guell Španělsko - vinice Alella Španělsko Barcelona Španělsko Barcelona Španělsko Barcelona Španělsko -Barcelona Španělsko Barcelona - Národní muzeum Španělskp Barcelona

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 1x večeře s nápoji v restauraci dle programu
  • 3x obědy
  • 5x polopenzi
  • 5x ubytování v hotelu*** – 2 lůžk. pokoje s příslušenstvím na pobřeží Costa Brava/Costa Maresme
  • dopravu busem během programu
  • leteckou přepravu Praha – Španělsko – Praha vč. let. tax a poplatků
  • prohlídku sklepů značky Torres, prohlídky sklepů v Sant Sadurní s degustacemi vín
  • průvodce
  • transfer do/z hotelu

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 2590 Kč (povinné při nedoobsazení)
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 210 Kč s možností připojištění vyššího storna +250 Kč
  • pobyt. taxu cca 0,50 €/noc
  • vstupné
  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí