CK Pohoda Velká Británie Zájezd č. 1012

Skotsko velký okruh

Velká Británie
Skotsko
Když se řekne Skotsko, každému se ihned vybaví skotské dudy, příšera z jezera Lochness…

7Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Když se řekne Skotsko, každému se ihned vybaví skotské dudy, příšera z jezera Lochness nebo whisky. Tato země však nabízí mnohem více. Malebná příroda, historické památky a překrásná města. Toto vše s námi můžete navštívit. Prohlédneme si nejkrásnější města a památky Skotska, skotskou vysočinu s legendárním jezerem Lochness, originální vynálezy z oblasti architektury jako je Falkirk Wheel nebo pravou skotskou palírnu whisky.

Program: 1.den: Odjezd z Prahy v brzkých ranních hodinách. Po poledni příjezd do Amsterdamu, kde následuje krátká prohlídka města z průvodcem. V podvečer nalodění na trajekt, plavba do Newcastelu.

2.den: Ráno připlujeme do Jedburghu, následuje Melrose Abbey opatství, která patří k nejkrásnějším v Evropě. Jindřichem VIII jej dal zničit, protože Skotové nesouhlasili s manželskou smlouvu jeho syna a Marie Stuartovny. Poté přejedeme k nádherné Rosslynské kapli, známé z filmu Šifra Mistra Leonarda. Ubytování.

3.den: Přejezd do Edinburghu a prohlídka města, kterou zahájíme výstupem k Artušovu křeslu. Návštěva hradu Edinburgh, procházka Královskou míli, až k Holyroodhouse, oficiální rezidenci královny Alžběty II., ležící na úpatí vyhaslé sopky, odkud je nádherný výhled na celé město a okolí. Dále uvidíte Calton Hill, Skotský parlament, muzeum Země. Odpoledne přejezd do historického městečka Stirling. Večer odjezd na ubytování.

4.den: Po snídani odjezd do vesničky Scone se stejnojmenným palácem, kde byli v minulosti korunováni skotští panovníci. Poté navštívíme pověstmi opředený hrad Glamis. Snad právě proto zasadil Shakespeare děj své tragédie Mackbeth právě do těchto míst. Den zakončíme v městečku Pitlochry, kde navštívíme tradiční palírnu whisky. Odjezd na ubytování

5.den: Po snídani se vydáme k proslulému jezeru Loch Ness. První zastávkou bude město Inverness.. Poté přejezd k ruinám hradu Urquhart Castle, který patří k nejfotografovanějším v celém Skotsku. Zastavíme ve vesničce Fort Augustus. Přejezd do údolí Glen Coe, jednoho z nejkrásnějších míst Skotska v okolí hory Ben Nevis. Večer odjezd na ubytování

6.den: Po snídani odjezd do města Newcastle, kde si prohlédnete například katedrálu sv. Nicolase a normanský hrad Castle Keep. Odpoledne nalodění na trajekt.

7.den: Vylodění z trajektu, odjezd do ČR, příjezd v pozdních večerních hodinách.

Ubytování: ano

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA –PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
LITOMĚŘICE – PARKOVIŠTĚ PŘED NÁKUPNÍM CENTREM INTERSPAR (ULICE ŽELETICKÁ)
ÚSTÍ NAD LABEM – ZASTÁVKA MHD TRMICE GLOBUS, TYRŠOVA UL.

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

OKRUH SKOTSKEM 2 OKRUH SKOTSKEM 3 Skotsko 1 Skotsko 2 Skotsko 3

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • Trajekt
  • Ubytování se snídaní
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • MHD
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Cestovní a úrazové pojištění

Skotsko

Skotsko zabírá přibližně jednu třetinu ostrova Velká Británie a je druhou největší zemí Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Patří k němu i čtyři souostroví, a to Orkneje, Shetlandy a Vnitřní a Vnější Hebridy.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí