CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 19RLBISC

Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností ***

Rakousko
Tyrolsko, Ischgl
Úchvatný třítisícový pohraniční masiv Silvretty a Samnaungruppe, Ischgl – mondénní…

6Počet dnů:

26.07.2019Termíny od:

9 090 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Úchvatný třítisícový pohraniční masiv Silvretty a Samnaungruppe, Ischgl – mondénní středisko obklopené horami, vrchol Greitspitze 2.872 m, visuté mosty, horské chaty a salaše, pěkné turistické okruhy, přehrady s nádhernými scenériemi Alp, karta Silvrettacard v ceně zájezdu.

Poznámky: Průvodce: Milena Myšáková

cenik: Termíny 2019Osoba26.07.-31.07.9 590

nas_tip: Úchvatný třítisícový pohraniční masiv Silvretty a Samnaungruppe, Ischgl – mondénní středisko obklopené horami, vrchol Greitspitze 2.872 m, visuté mosty, horské chaty a salaše, pěkné turistické okruhy, přehrady s nádhernými scenériemi Alp, karta Silvrettacard v ceně zájezdu.

Ubytování: hotel ***

Ubytování v hotelu *** v Kapplu s polopenzí (snídaně formou bufetu, večeře menu o 3 chodech s možností výběru hlavního jídla od 2. dne a salátový bufet), 1 nápoj u večeře.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Praha a Plzeň.Svozy:Brno (+400 Kč), Kolín (+150 Kč), Svitavy (+250 Kč), Litomyšl (+250 Kč), Lanškroun (+200 Kč), Ústí na Orlicí (+200 Kč), Trutnov (+200 Kč), Jaroměř (+150 Kč), Hořice (+150 Kč), Liberec (+300 Kč), Mladá Boleslav (+200 Kč), Ústí nad Labem (+350 Kč).CK je oprávně již potvrzený transfer zrušit, pokud je na trase méně než 6 cestujících - příplatek za tzv. "svoz" bude samořejmě vrácen.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z Prahy. K večeru příjezd do údolí Paznauntal, ubytování v hotelu v Kapplu a večeře.2. den – snídaně a naším autobusem do Ischglu. Výjezd lanovkami do sedla Viderjoch (2.737 m), kde vás ohromí velkolepý amfiteátr třítisícovek.Zdatnější si nenechají ujít nenáročný hřebenový výšlap k vrcholu Greitspitze (2.871 m), který tvoří hranici Rakouska se Švýcarskem (45 minut k vrcholu).Odpoledne různé túry dle vlastních fyzických možností:1. lehčí trasa z mezistanice lanovky do údolí. Cestou je několik zajímavých zastavení a 2 visuté mosty „Kitzloch“ a „Bärenfalle“, které přetínají potok Fimbabach (1,5-2 h). Možnost koupání v Ischglu. 2. středně náročná panoramatická túra vysokohorskou krajinou z Idalpu přes vrchol Sassgalunkopf (2.265 m) k salaši Paznauner Taja, kde je možné posedět a občerstvit se, až do mezistanice lanovky (3,5-4 hodiny chůze). Večeře.3. den – snídaně a výjezd z Kapplu lanovkou Diasbahn a lanovkou Alblittbahn do výšky 2.300 m. Zde začíná středně náročná okružní túra k chatě Niederelbelhütte (2.310 m) a pěknému jezeru Sesssee. Možnost odpočinku a občerstvení na chatě a návrat k lanovce Diasbahn (1.830 m, 3,5-4 hodin chůze). Volné odpoledne. Večeře.4. den – snídaně a odjezd naším autobusem do Galtüru – vesnice, která je známá také jako místo, kde se udála jedna z největších lavinových tragédií v novodobých dějinách. Výjezd lanovkou Birkhahnbahn a lehčí túra k přehradě Kops – Stausee a sedla Zeinisjoch (1.822 m, 1,5 h), které tvoří hranici Tyrolska a Vorarlberska. Zde je možné nasednout na místní autobus nebo pokračovat pěšky do Galtüru.Zdatnější zvládnou pěkný výstup na vrchol Breitspitze 2.203 m (1 cesta 75 minut). Túra vede kolem horských ples, jezírek, mokřin až k vrcholovému kříži, ze kterého je panoramatický výhled na vrcholy Silvretty a do údolí Montafon. Odpoledne návštěva moderního muzea „Alpinárium“, které je integrální součástí největší ochranné lavinové bariery v Rakousku nebo výjezd místním autobusem po silnici Silvrettta Hochalpenstrasse, procházka kolem přehrady Silvrettasee (2 h). Večeře.5. den – snídaně a odjezd naším autobusem na začátek údolí do vesnice See. Výjezd lanovkou do stanice Medrialm (1.800 m).1. nenáročná túra k salaši Versingalm (1.964 m, 45 minut chůze, stejnou cestou zpět, možnost posezení a občerstvení).2. středně náročná okružní túra kolem chaty Ascherhütte (2.256 m) s nezapomenutelnými výhledy na Lechtalské Alpy a pohoří Verwall s vrcholem Hoher Riffler (3.168 m), který se řadí k nejvýraznějším vrcholům celého širokého okolí a zároveň se jedná o nejvyšší vrchol tohoto pohoří. Odpočinek a návrat kolem salaše Versingalm k vrcholové stanici lanovky (3 hodiny chůze), odpoledne možnost koupání na koupališti v See. Večeře.6. den – snídaně, odjezd z hotelu do ČR s krátkou zastávkou v prodejně největší továrny na špek v Tyrolsku, možnost nákupu a pestrého výběru této tyrolské speciality. Návrat ve večerních až nočních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností *** Foto - Ischgl - Ischgl - svět neomezených možností ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 5x ubytování v hotelu *** v Kapplu s polopenzí (snídaně formou bufetu, večeře menu o 3 chodech s možností výběru hlavního jídla od 2. dne a salátový bufet), 1 nápoj u večeře, průvodce, Silvrettacard (neomezené využívání lanovek, místních autobusů, koupališť, bazénů, mýto), pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 210 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 1 250 Kč/zájezd

Tyrolsko

Tyrolsko leží v srdci Alp a ať sem přijíždíte z jakékoliv strany, vždy Vás vítají hory. Je to ráj pro milovníky horské turistiky, horolezce i všechny ty, kteří dokáží ocenit krásu velehor. Ty jsou protkány hustou sítí různě náročných turistických cest s velmi dobrým značením. V zimním období se Tyrolsko stává nejdůležitější rakouskou spolkovou zemí. Od Arlbergu po Kitzbühel zde nalezneme širokou paletu lyžařských možností od prestižních středisek po několik míst s nabídkou klidné rekreace.

Ischgl

Mondénní horské středisko, výhodně umístěné v blízkosti masivu Silvretta, je východiskem k vysokohorským túrám - 300 km turistických stezek, i k výletům k horským průzračným jezerům a pohostinným chatám. Sportovně založení hosté mohou využít možnosti alpinismu nebo množství cyklistických stezek, vedoucích do výšky až 2900 metrů. Blízkost Švýcarska umožňuje hvězdicové výlety. Samotné středisko se řadí k těm nejluxusnějším v Rakousku, vzhledem ke své poloze, architektuře i poskytovaným službám.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí