CK Pohoda Španělsko Zájezd č. 499916

KANÁRSKÉ OSTROVY - TENERIFE + ostrov Gomera

Španělsko
Kanárské ostrovy, Tenerife, La Gomera
Ostrovy, které mají jméno podle psů, a samy daly jméno zpívajícím ptákům, jsou místem,…

8Počet dnů:

05.10.2020Termíny od:

23 900 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Ostrovy, které mají jméno podle psů, a samy daly jméno zpívajícím ptákům, jsou místem, které by měl navštívit i cestovatel, jenž se domnívá, že kromě přeplněných pláží a hotelových komplexů nemají co nabídnout. Náš okruh totiž takové zažité klišé vyvrací. Místo slunečníků nabízí třetihorní deštné pralesy, místo okukování německých turistek předkládá pozorování velryb, místo výškových hotelů nabízí aktivní i vyhaslé sopky, včetně nejvyšší hory celého Španělska a třetí nejvyšší sopky celého světa. Nevynechává starobylá centra, jejichž architektura se stala vzorem při budování měst v Latinské Americe. A dojem zkrášluje obrovskými dračinci, kvetoucími strelicemi nebo stromovými kaktusy. Nezapomíná však ani na koupání a slunění. Vydejte se s námi po stopách Kryštofa Kolumba na objevnou cestu po ostrovech uprostřed Atlantiku.

http://www.cestovkapohoda.cz/zajezd/499916-kanarske-ostrovy-tenerife-ostrov-gomera/

Ubytování: hotel ****

7x nocleh ve dvoulůžkových pokojích (s vlastním soc.zařízením, TV, ledničkou, klimatizací a balkónem nebo terasou) v hotelu Turquesa Playa **** v letovisku Puerto da la Cruz, jen 150 m od vyhlášené černé pláže Jardin. Hotel dává k dispozici bazény, lehátka a slunečníky. Hotel je uzpůsoben pro handicapované klienty. Leží v blízkosti elegantní přímořské promenády.

Stravování: polopenze

Polopenze je formou švédských stolů.

Doprava: letecky

z Prahy

Program zájezdu

1. den:Sraz na terminálu II na letišti Václava Havla v Praze (čas odletu bude stanoven v pokynech). Odlet na Kanárské ostrovy. Let z Prahy trvá přibližně 5 hodin. Přílet na ostrov Tenerife. Ubytování. Stravování začíná večeří.
2. den:Odpočinek u moře.
3. den:Okruh ostrovem Tenerife – cesta tajemnou Atlantidou s připomínkami stop po záhadném národě Guančů: NP Caňadas (lávová pole, sopečná kaldera, skalní útvary) a fakultativně výjezd lanovkou na vrchol sopky Pico de Teide (3 700 m n. m., nejvyšší hora Španělska i Atlantiku, měřeno od mořského dna jde o třetí nejvyšší sopku světa cca 25 €), cesta vyhlídkovou silnicí západem ostrova přes pohoří Teno – vyhlídky na Gigantické útesy, které kolmo spadají do moře z výšky 600 m. Zastávka v bývalé pirátské vesnici Masca (úchvatná horská scenérie). Odpoledne program na severním pobřeží: malebné historické městečko Garachico (sevřené mezi dvěma živly – mořským příbojem a lávou ze sopky) a Icod de los Vinos (historická architektura se dřevěnými balkóny, největší dračinec na ostrově – údajně 1.000 let starý).
4. den:Fakultativní výlet katamaranem za velrybami - kulohlavci (cca 55 €) k jihozápadnímu pobřeží ostrova v blízkosti Gigantických útesů. Odpočinek u moře.
5. den:Výlet do největších měst ostrova: La Laguna (bývalá ostrovní metropole, historické domy španělských cukrobaronů a obchodníků, katedrála, památka UNESCO), Santa Cruz (metropole Kanárských ostrovů – Španělské náměstí s umělou lagunou, přístav, unikátní auditorium) a vykoupání na největší ostrovní pláži – Teresitas (světlý saharský písek, palmy, kulisa ostře řezaných hor).
6. den:Celodenní fakultativní výlet lodí na ostrov Gomera - třetihorní mlžné vavřínové pralesy, ukázka hvízdavého jazyka, terasovitá políčka, útesy a San Sebastian – metropole ostrova s památkami na přistání Kryštofa Kolumba (cca 65 €).
7. den:Prohlídka historického města Orotava. Fakultativní výlet do botanické zahrady zábavního parku Loropark - delfíni, obří akvárium, kosatky, nejvíce druhů papoušků na světě nebo největší umělá ledová kra pro tučňáky na světě (cca 35 €).
8. den:Stravování končí snídaní. Odlet do ČR. Návrat domů.
Kanárské ostrovy - Las Teresitas NP Teide Puerto de la Cruz

Termíny a ceny

Vysvětlivky

  • D: Cena za osobu

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování s polopenzí v hotelu****
  • obousměrnou letenku
  • letištní taxy
  • dopravu busem nebo minibusem na Tenerife
  • průvodce
  • zákonné pojištění

Cena nezahrnuje

  • nápoje k večeři
  • vstupy
  • fakultativní výlety
  • cestovní pojištění

Slevy

  • Při koupi do 28.2.2020 (sleva: -500 Kč)

Kanárské ostrovy

Leží západně od pobřeží Afriky. Díky vynikajícímu klimatu se stálou teplotou a slunečním počasím jsou označovány příznačně jako Ostrovy věčného jara. Kanárské ostrovy jsou vyhledávány turisty hlavně v zimním období.

Tenerife

Tenerife Největší a současně nejzelenější ze sedmi ostrovů Kanárského souostroví. Tenerife lze doporučit především těm, kteří vedle koupání v moři preferují i překrásnou kontrastní přírodu ostrova s dominantou nejvyšší hory na španělském území Pico del Teide (3718 m). Jih je horký a slunečný se zvláštními plážemi s tmavým pískem. Sever je zelený a úrodný s rozmanitou flórou, bujnými lesy a plný banánových plantáží. Střed ostrova nabízí romantické pahorky lákající ke trekkingu a výletům na horských kolech, typický kanárský folklor, životní styl, víno a gastronomii. To vše je zde k dispozici nenuceně protkáno dokonalou strukturou vybavení a služeb.

La Gomera

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí