CK Pohoda Francie Zájezd č. 476

Nice, Monaco, Cannes - letecky

Francie
Cannes, Nice, Antibes, Menton
Nejslavnější a nejkrásnější města na francouzské Riviéře netřeba představovat. Tento…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

16 990 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Nejslavnější a nejkrásnější města na francouzské Riviéře netřeba představovat. Tento letecký zájezd vychází vstříc těm, kteří chtějí spojit zážitek z poznávání s pohodlím cestování letadlem.

Ubytování: hotel

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Přílet do Nice , transfer do hotelu, ubytování. Prohlídka města s úzkými klikatými uličkami ve čtvrti Vieux Nice, Cimez, katedrála St. Réparate, náměstí Garibaldi, přístav, procházka po Anglické promenádě.
2. den:Ráno přejedeme do Monackého knížectví. Pěší prohlídka míst, kde se jezdí jeden z nejatraktivnějších závodů Formule 1 na světě. Návštěva exotické zahrady s panoramatickým výhledem, tržiště, střídání stráží u královského paláce, neoromantická katedrála, Oceánografické muzeum s obřími akvárii, jachetní přístav, luxusní lázně Monte Carlo s kasínem, Japonské zahrady. Odpoledne navštívíme Menton, malebné staré město, které s okolními horami tvoří jedinečné místo Azurového pobřeží. Navštívíme náměstí Sain-Michel s kaplí Conceptiona a bazilikou Sainte-Michel - Archange s krásným výhledem na moře i město.
3. den:Ráno výlet do Cannes , proslulého přímořského letoviska Francouzské riviéry a místo konání světoznámých filmových festivalů. Z Cannes možnost fakultativního výletu lodí na Lerinské ostrovy (cca 14 Eur, platba na místě). Navštívit můžete St. Marguerite s bývalým vězením, kde byl vězněn muž se železnou maskou nebo menší ostrov St. Honorat, kde se nachází udržované opatství Lerinských mnichů. Odpoledne Antibes , oblíbené prázdninové letovisko, ale i centrum květinářství. Navštívíme přístav, květinové uličky, provensálskou tržnici nebo hrad Grimaldi, kde žil Pablo Picasso.
4. den:Po snídani odhlášení z hotelu. Dopoledne odlet z Nice zpět do Prahy.
Cannes-03 Monaco-06 Monaco-11 Monaco-14 Monaco-15 Monaco-21 Nice-06 Nice-13

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • letecká přeprava Praha - Nice a zpět včetně palubního zavazadla
  • transfer z / na letiště
  • jízdné vlakem na výlety dle programu
  • 3x nocleh v hotelu
  • 3x snídaně
  • průvodce

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 140 Kč)
  • zavazadlo k odbavení (příplatek: 1690 Kč)
  • 1/1 pokoj - zde povinný při nedoobsazení (příplatek: 4890 Kč)

Cannes

Město nalezneme na Azurovém pobřeží, 28 km jihozápadně od Nice v překrásné přírodě. Starobylé uličky zde kontrastují s životem pulsujícími bulváry osázenými palmami. Město heren a festivalů každoročně přitahuje množství milovníků a znalců filmového umění. Cannes patří mezi nejprestižnější rekreační letoviska Evropy díky příjemnému klimatu a průzračnému moři s množstvím dlouhých a upravených písčitých pláží.

Nice

Nice je bezesporu nezpochybnitelnou metropolí Azurového pobřeží. Jeho členité pobřeží s převážně oblázkovými plážemi je poseto hotely, rezidencemi a přístavy jachet. V létě sem lidé přijíždějí za sluncem, v zimě jej oživuje karneval. Kdysi to bylo městečko v chráněné poloze u ústí říčky Paillon do moře, nyní se rozprostírá po celém zálivu. Nábřeží zdobí promenáda des Anglais, osázená palmami, na které lze příjemně trávit večery. Nice nabízí nejen jedinečně upravené pláže, ale i krásné staré centrum, ruiny římských staveb, muzea a vzácné kulturní památky.

Antibes

Oblíbené prázdninové letovisko Antibes leží na Francouzské riviéře 10 km východně od Cannes. Ideální poloha přímo v srdci Azurového pobřeží nabízí bezpočet možností, jak strávit volný čas: zábavní parky Aquasplash a Marineland, nedaleké Nice a Monako, Cannes a jeho festivalový palác na známé promenádě Croisette…. V městečku oceníte příjemné večerní procházky historickým centrem a přístavem s luxusními jachtami, písčité i oblázkové pláže a pestrý noční život. Výhled z hradeb na osvětlenou pevnost nebo lodní výlet na Cap d´Antibes s přepychovými vilami v kvetoucích zahradách zůstanou jistě dlouho ve vzpomínkách každého, kdo stráví dovolenou v Antibes.

Menton

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí