CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 464

Tyrolské Alpy a údolí Alpbachtal - s Alpbachtalskou slevovou kartou

Rakousko
Achensee, Zillertal, Alpbach, Reith im Alpbachtal
- lanovky na výlety v ceně Tento pohodový zájezd Vám zpříjemní „Alpbachtalská slevová…

4Počet dnů:

13.06.2024Termíny od:

8 490 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

- lanovky na výlety v ceně

Tento pohodový zájezd Vám zpříjemní „Alpbachtalská slevová karta“, která umožňuje využití lanovek v údolí Alpbachtal zdarma. Navštívíte vrcholy s krásnými vyhlídkami na okolní horské skupiny, také jezero Achensee, které je romanticky obehnáno vysokými horami a cestou zajímavý zámek Herrenchiemsee, který je situován na ostrově v největším bavorském jezeře a obklopen parkem vybízejícím k pěkné procházce.

Ubytování: depandance

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd z Prahy v časných ranních hodinách. CHIEMSEE – největší jezero Bavorska obklopené z jihu malebnou alpskou scenérií. Vyhlídková plavba na ostrov k zámku HERRENCHIEMSEE. Zámek leží na ostrově, který v roce 1873 koupil Ludvík II. se záměrem zde vybudovat repliku Versailles. Projekt nebyl dokončen, ale přesto na ostrově můžete obdivovat fontány v zahradách zámku a velkolepou centrální část zámku. Dojezd na ubytování.
2. den:NIEDERAU – výjezd lanovkou MARKBACHJOCHBAHN ke stejnojmenné chatě a pěší okruh kolem vrcholu Roßkopf s krásnými panoramaty okolních horských skupin a vrcholů. Odpoledne prohlídka městečka KUFSTEIN – turistické a lázeňské středisko, nad kterým se efektně vypíná pevnost Feste Kufstein. V centru můžeme vidět gotický kostel sv. Víta, kapli Nejsvětější Trojice aj.
3. den:ALPBACH – výjezd lanovkou k chatě HORNBODEN a pěší výlet malebnou panoramatickou cestou pod vrcholy WIEDERSBEGERHORN a STANDKOPF, výhledy na množství horských skupin a též na Zillertálské Alpy . Vyhlídkovou cestou zpět k lanovce. Odpoledne procházka u jezera ACHENSEE obklopeného pohořím Rofan na jedné straně a horským pásmem Karwendel na straně druhé.
4. den:Výjezd lanovkou z Reithu pod vrchol REITHER KOGEL. Krátký pěší okruh nebo možnost dojít na vyhlídkový vrchol Reither Kogel s panoramatickými výhledy přes údolí Innu na protější velikány skupiny Rofan. Při špatném počasí procházka romantickou soutěskou TIEFENBACHKLAMM. Odpoledne odjezd do Čech. Příjezd ve večerních hodinách.
hooce

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
13.06.2024 16.06.2024 4 8 490 Kč momentálně není k dispozici

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 3x ubytování v hotelu a depandanci (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 3x polopenzi
  • Albachtalskou kartu, která zahrnuje bezplatné použití lanovek.
  • průvodce

Slevy

  • pobytovou taxu cca 3,5 € / os. / den, splatná na místě

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 180 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 1500 Kč)

Achensee

Kouzlo zimy není omezeno jen na sjezdové lyžování. Při běhu na lyžích, sáňkování, při procházkách, bruslení nebo navečer v romantických útulných chatách či hospůdkách můžete být stejně dobře okouzleni nádherou zimního období jako při sjezdech. Tady poradí nejlépe hostitel, jak skloubit vše dohromady. Fanoušci sjezdového lyžování nepřijdou přesto zkrátka. Tři lyžařská střediska mají sjezdovky pro náročné i začátečníky. Obce: Achenkirch, Maurach, Pertisau a Steinberg. Nadmořská výška: 950 - 2.500 m. 50 km sjezdovek, 150 km běžeckých tratí, 4 sáňkařské dráhy, přírodní kluziště. Vzdálenosti: Praha 465 km, Brno 600 km. Lehce dosažitelné po dálnici A 12.

Zillertal

Zillertalské údolí je nejvýznamnější lyžařskou oblastí v Rakousku. Pět zillertalských středisek, která jsou propojena skibusy nabízí celkem 450 km sjezdovek s kapacitou lanovek 190 000 os/hod. Celé údolí je propojeno jedním společným skipasem, nebo je možnost zakoupení regionálních skipasů na jednotlivá střediska a to: Zillertal, ledovec Tuxertal-Hintertux, Zillertal Arena, Mayrhofen, Hochzillertal, Fügen/ Hochfügen. Novinkou je vytvoření rozlehlé lyžařské oblasti Ski - Zillertal 3000, která vznikla propojením oblasti velkokapacitní lanovkou Tux 150 a šestisedačkou Wanglspit. Ideální podmínky pro snowboarding (6 parků v různých místech údolí). V dolní části údolí jsou dva významné lyžařské areály přístupné ze středisek Kaltenbach, Uderns, Fügen, Aschau a Ried. Lyžařská oblast Hochzillertal (550-2400 m n.m.) nabízí 25 km modrých, 45 km červených a 15 km černých sjezdovek. Oblast lyžování Fügen - Spieljoch (550-2050 m n.m.) nabízí 20 km lyžování na tratích střední obtížnosti. V závěru údolí leží ledovcový kotel Hintertux. Hintertux se řadí mezi nejkvalitnější ledovce v Evropě. Na některých sjezdovkách proto můžete potkat i některá národní družstva během tréninku. Nejvyšší bod Hintertuxu 3250 m. n.m. poskytne dlouhý, středně těžký sjezd až do údolí o celkové délce 12 km s výškovým rozdílem 1700 metrů. K dispozici je bezmála 60 km sjezdovek, z toho 40 km modrých a 20 km červených. Pro začátečníky doporučujeme oblast Tuxer Joch, kde lze nalézt lehčí sjezdovky. Parkování na parkovištích a v podzemních garážích zdarma.
Aprés ski:
Vodní areály v Aschau a Mayrhofenu, tenisové a squashové haly, restaurace, bary.

 

Sjezdové tratě: 50/176 km, 82/282 km, 13/43 km
Běžecké tratě:
200 km
Lanovky:
Poma 91, sedačka 49, kabina 21
Vzdálenost z ČR:
Praha 520 km, Brno 540 km

Alpbach

Pro ty, kteří hledají lyžařské středisko s šarmem a okouzlující atmosférou, je Alpbach jako stvořený. Městečko se krčí v údolí obklopeném malebnými kopci, které nabízejí lyžařské vyžití pro rodiny s dětmi, začátečníky i pokročilé.

Reith im Alpbachtal

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí