CK Pohoda Česká republika Zájezd č. RE/CZ688-18

Jižní Čechy A Salcburk

Česká republika

Oblíbený zájezd nás zavede k architektonickým památkám na Vltavě, v Bechyni, ale…

7Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Oblíbený zájezd nás zavede k architektonickým památkám na Vltavě, v Bechyni, ale i Nových Hradech. Navštívíme perly Rakouska jako je Salzburg nebo Linc. Projdeme se v krásném Terčině údolí, výletní lodí poplujeme od Zvíkova na Orlík a na závěr si prohlédneme historický Tábor.
Zájezd provází Ing. Michaela Bencová
Bechyně - Český Krumlov - Salcburk - Jindřichův Hradec - Nové Hrady - Terčino údolí - Linc - hora Pöstlingberg - Willhering - Zvíkov - Orlík - Tábor

POBYT V ČESKÉM KRUMLOVĚ S VÝLETY

1. den zájezdu
Ráno odjezd směr jižní Čechy. Před příjezdem na hotel navštívíme lázeňské město BECHYNĚ , slavné keramikou i polohou nad soutokem Lužnice a Smutné. Prohlídka renesančního zámku , kde nahlédneme do života Petra Voka. Odjezd do ČES. KRUMLOVA , kde budeme po 6 nocí ubytováni.

2. den zájezdu
Celodenní výlet do rakouského města SALCBURK (UNESCO), prohlídka histor. jádra, náměstí Domplatz s velkolepou katedrálou, náměstí Residenzplatz se zvonkohrou, Getreidegasse , monumentální stavba Kollegienkirche (Univerzitní kostel), Mozartův rodný dům, pevnost HOHENSALZBURG , zahrady zámku Mirabell aj.

3. den zájezdu
JINDŘICHŮV HRADEC s nejrozsáhlejším zámeckým komplexem v republice - vznosné arkády, zahrada, Rondel, jedna z nejpůvabnějších renesančních staveb u nás. Chloubou zámku je skvěle dochovaná černá kuchyně, kde dle pověsti vařívala Bílá paní kaši pro místní chudinu.

4. den zájezdu
V nejjižnějším cípu na jihu Čech navštívíme NOVÉ HRADY , vstupní brána do Novohradských hor , mohutný opevněný hrad s obnovenou historickou kovárnou, procházka v romantickém TERČINĚ ÚDOLÍ , anglický park s řadou drobných staveb, Modrý dům, umělý vodopád. Návrat na hotel, individuální volno nebo prohlídka ČESKÉHO KRUMLOVA s průvodcem.

5. den zájezdu Rakouské kulturní město LINC , procházka Starým městem, barokní náměstí. V nedalekém WILHERINGU si prohlédneme 850 let starý cisterciánský klášter s velkolepým rokokovým kostelem . Návrat na hotel, individuální volno nebo prohlídka ČESKÉHO KRUMLOVA s průvodcem.

6. den zájezdu
Celodenní výlet k Orlické přehradě . Největší českou přehradu nejlépe poznáme z lodní paluby. Navštívíme královský hrad ZVÍKOV nad soutokem Vltavy a Otavy, fakult. pokračujeme romantickou plavbou výletní lodí , jedním z nejhezčích úseků přehrady. Proplujeme pod Žďákovským mostem až k zámku ORLÍK - prohlídka novogotického sídla rodu Schwarzenbergrů na skalním výběžku u řeky Vltavy - krásné interiéry, sbírky skla, obrazů.

7. den zájezdu
Po snídani starobylé město TÁBOR , se slavnou minulostí města se setkáme v historickém centru - zdobené štíty měšťanských domů, pomník Jana Žižky z Trocnova, gotická radnice aj. Odpoledne odjezd domů.

Orientační ceny vstupného : Zámek Bechyně 150 Kč Klášter Bechyně 70 Kč Zámek Český Krumlov 150 Kč Mozartův rodný dům 11 € Pevnost Hohensalzburg 15,5 € Dráha na horu Pöslingberg 4 € Hrad Zvíkov 70 Kč Projížďka po Orlické přehradě 140 Kč Zámek Orlík 120 Kč Zámek Jindřichův Hradec (dle trasy) 100 Kč Nové Hrady 90 Kč

Kapesné : Doporučujeme min. kapesné ve výši cca 1 200 Kč (dle individuálního zájmu o návštěvu objektů). Při výletu do Rakouska doporučujeme cca 35 €, dle individuální potřeby.

Doporučujeme : Poznávací zájezdy Česká republika


S Redokem zažijete mnohem více. Pokračujte výběrem na nebo kompletní nabídkou .

Ubytování: ano

hotel***

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 09.07. - 15.07. trasa A, B

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Česko - Český Krumlov Česko - Český Krumlov Poznávací zájezd Česko - Český Krumlov Poznávací zájezd Česko - Jindřichův Hradec Poznávací zájezd Česko - Jižní Čechy Poznávací zájezd Česko - zámek Orlík

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 6x polopenzi (snídaně formou bufetu, večeře menu)
  • 6x ubytování v hotelu*** v Českém Krumlově, 10 min. chůze od historického centra - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
  • dopravu lux. klim. busem
  • pojištění léčebných výloh při výletech do Rakouska
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 1 500 Kč
  • fakult. služby
  • Fakultativní příplatek:
  • pojištění storna zájezdu 105 Kč
  • vstupné
  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí