CK Pohoda Německo Zájezd č. HKM

Německo - Hrady, katedrály a města Mosely a Porýní s lodí

Německo

Nejkrásnějšími partiemi Německa, to nejhezčí z Rýna i Mosely, četné památky UNESCO…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Nejkrásnějšími partiemi Německa, to nejhezčí z Rýna i Mosely, četné památky UNESCO hrady a zříceniny, chrámy, starobylá města, plavba lodí, vinařská cesta Porýní, pověsti kraje, to vše vás čeká. Ubytování na jednom místě a bez nočního přejezdu.

Poznámka: CK si vyhrazuje právo úpravy programu podle počasí.

Ubytování: hotel

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:odjezd z ČR v ranních hodinách, kurfiřtské sídlo MOHUČ (Mainz), rodiště J. Gutenberga, arcibiskupský dóm, radnice, kostel sv. Štěpána s Chagallovými okny nebo ochutnání vína a cibulových koláčů (vinobraní), moderní radnice a procházka podél Rýna.
2. den:den pro ÚDOLÍ MOSELY (Moseltal), TREVÍR (Trevír - UNESCO), římské památky, PORTA NIGRA ze 2. st., Konstantinova bazilika, antické lázně, románský dóm a gotický kostel LIEBFRAUENKIRCHE, kurfiřtský palác s parkem, muzeum antiky, rodný dům Karla Marxe, ochutnávky místních vín, údolím Mosely do vinařského města BERNKASTEL-KUES s hrázděnými domy, meandry Mosely a prudké svahy s vinicemi, procházka mezi vinicemi s výhledy k hradu Landshut, přes vesnici ZELL s výhled na viniční trať Schwarze Katz, pohledy na zříceninu hradu Metternich, COCHEM, uličky, turistika k vyhlídce na hrad Reichsburg nebo čas na večeři, výborné moselské víno, možnost ochutnávky.
3. den:den pro údolí Rýna (Rheintal), údolí horního Rýny (UNESCO), KOBLENZ na místě soutoku Rýna s Moselou, bazilika sv. Kastora, procházka historickým centrem nebo indiv. výhledy na soutok Mosely a Rýna z lanovky, nedobytný hrad MARKSBURG vysoko nad řekou, přejezd pod hrady Sterrenberg a Liebenstein do ST. GOARU, výhled naproti na hrady Katz a Maus, fakult. plavba lodí po nejkrásnějším úseku Rýna (UNESCO) pod četnými hrady, okolo pevnosti PFALZGRAFENSTEIN a legendární skály LORELEI, BACHARACH, fakult. ochutnávka jedinečných vín, s možností nákupu, fakultativně večeře.
4. den:WORMS, jedno z nejstarších německých měst, mohutný císařský dóm, stará židovská čtvrť, židovský hřbitov, možnost oběda, ŠPÝR (Speyer), největší románský dóm v Evropě (UNESCO), císařský sál, krypta a vyhlídka z věže na Rýn, návrat do ČR večer do půlnoci.
Mainz_Nemecko_shutterstock_ Mainz_Nemecko_shutterstock_2 Mainz_Nemecko_shutterstock_3 MARKSBURG_Nemecko_shutterstock_1 Trevir_Nemecko_shutterstock_1

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí