CK Pohoda Řecko Zájezd č. 18KLALK

Korfu - hotel Alkyon ***

Řecko
Korfu, Agios Georgios
Poloha: rodinný hotel postavený v klasickém řeckém stylu se nachází cca 30 m od…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Poloha: rodinný hotel postavený v klasickém řeckém stylu se nachází cca 30 m od nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře.

Pláž: nádherná písečná pláž pouze 30 m od hotelu.

Sport a zábava: Zábava : v blízkosti oblíbené taverny a obchůdky, v některých je možná komunikace i v češtině, herna bowlingu. V okolí plážový volejbal, půjčovna kol, motorek, aut a na pláži půjčovna šlapadel a motorových člunů.

nas_tip : Oblíbený hotel s all inclusive přímo u nádherné pláže. Výhodou lednice, TV a klimatizace v ceně. Velký bazén s brouzdalištěm pro děti.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : recepce s trezory pro hosty, bazén s lehátky a slunečníky zdarma, brouzdaliště pro děti s dětským koutkem, bar u bazénu. V hotelovém baru velkoplošná TV. V prostorách recepce, restaurace a baru u bazénu možnost připojení k wifi zdarma.

dvoulůžkové zrekonstruované nebo nově postavené pokoje s možností až dvou přistýlek mají klimatizaci zdarma, vlastní sociální zařízení, malou ledničku, TV s příjmem ČT 24, telefon a balkon nebo terasu. Fén k zapůjčení na recepci zdarma. Přistýlka pro dospělou osobu je formou dodatečného lůžka, pro děti rozkládací lůžko a ve 4lůžkových pokojích palanda.

Stravování: all inclusive

formou all inclusive, snídaně, obědy a večeře formou bufetu se podávají v příjemné klimatizované hotelové restauraci. Během dne drobné občerstvení v baru u bazénu (tousty, minipizza, sendviče, sušenky). Nápoje místní výroby, víno, nealkoholické nápoje, pivo, káva a čaj jsou servírovány rovněž na baru u bazénu, a to v době
od 10:00 do 21:00.

All inclusive

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  *** Foto - Bled - Hotel Astoria v Bledu  ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Korfu (Kerkyra) - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, transfer do místa ubytování a zpět na letiště, ubytování ve dvoulůžkovém pokoji, all inclusive, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku cestovní kanceláře ve znění zákona č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den, Výhled na moře 500 Kč/osoba - lze pouze u dvoulůžkových pokojů a dvoulůžkových pokojů s přistýlkou, počet pokojů je omezen

Slevy

  • děti do 2 let (bez nároku na lůžko a služby) jsou zcela ZDARMA. Dětské ceny platí pro děti ubytované na 3. a 4. lůžku v pokoji

Korfu

Ostrov Korfu je považován za jeden z nejkrásnějších ostrovů ve Středomoří. Překrásné přírodní scenérie jsou v této oblasti na severu Jónského moře kombinovány s významnými historickými památkami. Zdá se, že Corfu existuje mezi dvěma světy. Jeden je útěkem do úžasného klidu, druhý je plný zábav a hostin v pozadí průzračného moře, dlouhých i krásných minipláží, taveren, restaurací a barů. Přidáme-li k tomuto jiskřivému životu srdečnost a pohostinnost Korfanů, čisté moře a příjemné klima, nabízí se jednoduchá odpověď na otázku, proč turisté opakovaně navštěvují tento ostrov na severozápadě Řecka. Ideální klimatické podmínky zde umožňují prožití příjemné dovolené od května do října.

Agios Georgios

Oblíbené letovisko na severozápadním pobřeží ostrova poblíž známého místa Paleokastritsa je ideální pro trávení klidné dovolené. Nechybí zde obchůdky se základním sortimentem, taverny a bary, v nichž lze strávit příjemné večery, pochutnat si na typické řecké kuchyni a zaposlouchat se do tónů řecké hudby. Rozlehlá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, obklopená skalnatým pobřežím porostlým zelení. Hřiště pro plážový volejbal, půjčovna lehátek, loděk a šlapadel.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí