CK Pohoda Rakousko Zájezd č. RE/A718-18

Lechtalské Alpy S Kartou

Rakousko

Velmi oblíbený zájezd do světa alpské přírody, vysokohorská silnice Silvretta Hochalpenstrasse…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Velmi oblíbený zájezd do světa alpské přírody, vysokohorská silnice Silvretta Hochalpenstrasse s nádhernými výhledy na okolní "třítisícovky", přehrady a vodopády, Lech am Arlberg – nejkrásnější vesnice Evropy, nenáročná turistika pro každého, Lechtalská karta, návštěva prodejny špeku, ubytování v hotelu *** s polopenzí a nápojem u večeře.

1.den zájezdu Ráno odjezd autobusu z ČR, příjezd do malebného údolí Tannheimertal , které patří především pro svou krásu mezi nejoblíbenější výletní cíle. Hodinová procházka kolem jezera Vilsalpsee, které je obklopené vápencovým masivem hor a patří mezi nejkrásnější tyrolská horská jezera. K večeru příjezd do hotelu v Lechtalu, ubytování a večeře. 2.den zájezdu Výlet místním autobusem do LECHU AM ARLBERG – luxusní alpské vesnice, která získala na výstavě Florale 2004 právem zlatou medaili a ocenění "nejkrásnější vesnice Evropy". Výjezd lanovkou Rüfikopfbahn do 2.350 m. Panoramatická vyhlídka. Odpoledne výjezd lanovkami na Schlegelkopf – nenáročná turistika chráněnou přírodní oblastí s vápencovými skalami rozrušenými počasím. Do Lechu je možné sejít pěšky nebo sjet lanovkou. Večeře. 3.den zájezdu Celodenní výlet na silnici SILVRETTA HOCHALPENSTRASSE , která vede nádhernou vysokohorskou krajinou z Vorarlberska do Tyrolska, a která je oprávněně nazývána "cestou snů" – vysokohorská jezera, ledovce, nenáročná procházka kolem přehrady. Cestou zpět zastávka v prodejně největší továrny na špek v Tyrolsku , možnost nákupu z pestrého výběru této tyrolské speciality. Večeře. 4.den zájezdu Výlet místním autobusem do vesnice BACH . Výjezd lanovkou Jöchelspitzbahn do 1.768 m, naučná stezka alpskou florou (koberce pestrých lučních květin, lilie, sasanky, zvonce, hořce…) Odpoledne procházka z Holzgau nádherným postranním údolím Höhenbachtal kolem vodopádu Simmswasserfall až k chatě Untere Rossgumpenalm . Zajímavou atrakcí je jeden z nejdelších visutých mostů v Rakousku, který přetíná toto údolí. Večeře. 5.den zájezdu Odjezd místním autobusem do vesnice WARTH a výjezd lanovkou Steffisalpexpres do 1.884 m. Celodenní turistika . Jak lehké trasy k místním horským chatám, tak i středně náročné túry. Jednou z nejoblíbenějších tras je okružní túra nádhernou krajinou k jezeru Körbersee – azalková pole, svišti a příroda, která je minimálně poznamenaná člověkem. Přímo ve STEEGU lze navštívit pěkné aquacentrum (sleva 25 % na vstup v rámci karty). Večeře. 6.den zájezdu Odjezd z hotelu do údolí Namlos , do největší obydlené osady se salašemi a horskými chatami v Rakousku – FALLERSCHEIN (vycházka cca 45 minut). Kolem poledne odjezd po panoramatické cestě přes Bergwang do ČR. Návrat ve večerních až nočních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).

Ubytování: ano

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 11.08. - 16.08. odjezd N

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Rakousko - Lechtal Rakousko - Lechtalské Alpy Rakousko - Lechtalské Alpy Rakousko - Lechtalské Alpy Rakousko - údolí Brandnertal Rakousko - údolí Tannheimertal

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou

Cena zahrnuje

  • 5x ubytování ve Stegu, hotel*** s polopenzí (snídaně formou bufetu, večeře menu o 3 chodech s možností výběru ze 3 hl. jídel od 2. dne + salátový bufet) vč. 1 nápoje u večeře (malé pivo, 1/8 l vína, 0,25 l nealko)
  • dopravu klim. busem
  • hotelová sauna a pára
  • Lechtalskou kartu (využívání lanovek, místních busů – zastávka přímo u hotelu, koupališť...)
  • mýtné po vysokohorské silnici
  • pobytovou taxu
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 1200 Kč (povinné při nedoobsazení)
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 180 Kč
  • vstupné, fakult. služby mimo kartu a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Slevy

  • Cena pro dítě: 6-13,9 let na 3. nebo 4. lůžku 6990 Kč

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

MÁJOVÁ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.490 Kč!!

Májová PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
8. - 11.5.2024
23. - 26.5.2024

Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,24 Kč
euro 24,94 Kč

Počasí