CK Pohoda Filipíny Zájezd č. FII

Pohoda na filipínském Palawanu a čokoládovém Boholu s výlety

Filipíny
Cebu, Manila, Bohol
Teplé tropické Filipíny tvoří neuvěřitelných 7 107 ostrovů, které vás přivítají svým…

13Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

13 - denní zájezd

Teplé tropické Filipíny tvoří neuvěřitelných 7 107 ostrovů, které vás přivítají svým pohodovým ostrovním tempem. Ať se vydáte kamkoliv, potkáte pohostinný a usměvavý lid v jehož očích budete středem pozornosti. Z pobřeží našeho ostrova Panglao, na kterém se táhnou bělostné pláže omývané křišťálově čirým mořem, uvolněni filipínskou masáží a koktejlem se vydáme prozkoumat okolní ostrůvky, šnorchlovat se želvami či hledat delfíny a navštívit pověstné "butandingy” - mírumilovné žraloky obrovské. Filipíny mají nesmírně rozmanitou faunu a flóru, a to nejen pod modravou hladinou. Je možné se o tom přesvědčit při pohodových výletech po blízkém okolí. Poznáme nejen Čokoládové kopečky kuželovitého tvaru na Boholu, ale i velmi známý a obdivovaný Palawan s úžasnou džunglí nebo i zajímavou netopýří jeskyni Hindangan. Ubytování v místním hotelu s polopenzí a kvalitním zázemím.

Ubytování: ano

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. - 2. den:přelet z ČR na CEBU nebo do MANILY a následná přeprava na PANGLAO, kde se ubytujeme. Západ slunce, restaurace s mořskými plody a příjemný noční život u pláže, večeře
3. den:snídaně, odpočinek na místní pláži ALONA či nedaleké DUMALUAN, fakultativně možnost lodního výletu za populárními žraloky obřími - mírumilovnými obry pojídající plankton. Jedná se o největší paryby na světě, ale není se čeho obávat, jejich elegantní pohyby působí spíše jako mořský tanec. Návrat na ubytování, večeře.
4. den:snídaně, celodenní výlet na sousední ostrov BOHOL, kde spatříme tarsiéry neboli nártouny - nejmenší primáty na světě s obrovskýma vypoulenýma očima. Vyjdeme na jeden z unikátních Čokoládových kopečků pro nezapomenutelný výhled. Také nás čeká plavba po řece LOBOK s obědem, zastávka u kostela BACLAYON, uvidíme anakondy i motýlí farmu. Zpět na ubytování, večeře.
5. den:snídaně, relax na pláži. Fakultativně možnost výletu na nedaleký korálový ostrůvek BALICASAG, kde je jedno z top šnorchlování u četných korálů překypujícími pestrými rybkami s pravidelným výskytem mořských želv. Večeře.
6. den:snídaně, dopoledne ještě koupání na pláži. Odpoledne podnikneme výlet do malé místní podzemní jeskyně HINAGDANAN se sladkoslaným jezírkem, kde je možno se i vykoupat. Večeře.
7. den:snídaně, přesun do Cebu a následný přelet do PUERTA PRINCESY, odkud se vydáme džunglí porostlou krajinou PALAWANU do severnějšího EL NIDA, jehož jméno se překládá jako hnízdo. A také jej svou podobou připomíná, je položené v zátoce obklopené vápencovými pitoreskními útvary. Na moři hned u něj nalezneme desítky ostrovů s bělostnými plážemi a lagunami nazvané Bacuitské, které jsou zde hlavním lákadlem a předmětem mnoha světově proslulých výletů. Procházka večerním městečkem El Nido s bohatou infrastrukturou, dobrými restauracemi i hudbou. Dejte si koktejl při západu slunce a pak si nechte ugrilovat čerstvou rybu dle vlastního výběru přímo na pláži, sníst ji můžete s výhledem na siluetu nedalekých ostrůvků, které objevíte v následujících dnech. Večeře.
8. den:snídaně, odpočinek na pláži, fakultativně možnost vodních sportů, pronájmu kol, motorek. Večeře.
9. den:snídaně, přesuneme se do malého přístavu, odkud podnikneme šestihodinový výlet na typické filipínské lodi "BANKA”, se kterou propátráme pět lokalit s nádhernými lagunami. Pro pohodu nám místní připraví i bohatý oběd na pláži. Zpět na ubytování, večeře.
10. den:snídaně, výlet na proslulou pláž NACPAN s palmami a bílým pískem. Pro příznivce samoty je to správná volba, pláž je 4 km dlouhá, jistě nebudete mít problém nalézt soukromí. Jedná se o pohodový den s romantikou a báječným koupáním. Zpět na ubytování, večeře.
11. den:snídaně, fakultativně lodní výlet za objevováním krás BACIUTSKÝCH OSTRŮVKŮ. Lze prozkoumat více lagun, pláží, šnorchlování. Bohatý oběd na pláži. Zpět na ubytování, večeře.
12. den:přelet do CEBU či MANILY a odlet zpět do ČR.
13. den:návrat do ČR.
Filipíny Filipíny - ostrov Balicasag Filipíny - ostrov Balicasag Filipíny - ostrov Balicasag, poblíž Panglao, Bohol Filipíny - ostrov Bohol Filipíny - ostrov Bohol Filipíny - ostrov Bohol Filipíny - ostrov Bohol Filipíny - ostrov Bohol, Čokoládové kopce Filipíny - ostrov Bohol, kostel sv. Augustina Filipíny - ostrov Bohol, město Tagbilaran, kostel Corella Filipíny - ostrov Cebu, vodopády Kawasan Filipíny - ostrov Panglao Filipíny - ostrov Panglao, Bohol Filipíny - ostrov Panglao, pláž Filipíny 10 Filipíny 2 Filipíny 3 Filipíny 4 Filipíny 5 Filipíny 6 Filipíny 7 Filipíny 8 Filipíny 9 Filipíny ostrov Virgin, poblíž Bohol, Panglao

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cebu

Manila

Bohol

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí