CK Pohoda Německo Zájezd č. 483147

Geiselwind a ZOO s delfíny (ZÁJ)

Německo

GEISELWIND PARK je rodinný zábavní park, největší v Bavorsku a nabízí zábavu na padesátce…

2Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

2 - denní zájezd

GEISELWIND PARK
je rodinný zábavní park, největší v Bavorsku a nabízí zábavu na padesátce atrakcí a show. Zažijete zde den plný zábavy, doporučujeme především rodinám s dětmi. Nabízí se zde více než jen akce a adrenalin. Geiselwind zaujme i naučnými stezkami, trpasličím vláčkem, kouzly, přilehlou zoo... To vše s německou precizností. Na své si zde přijde každý. Z dálky vás zaujme 90m vysoká rozhledna, která je nejvyšší přemístitelnou na světe. Adrenalin si užijete na dráze „T-Rex-Tower“. Ta nabízí dobrodružnou jízdu včetně skvělých výhledů. A pokud to stále nestačí, je zde „Bumerang", který je pro ty odvážnější, protože se jedná o jedinou loopingovou dráhu v Německu, která nejen, že jede vpřed, ale i couvá... Vlak se nejprve řítí rychlostí 75 km/h po kolejích, pak nemilosrdně do 18metrového loopingu a hlavou dolů zase ven. Ať už na velké vodní dráze, sedačkové horské dráze, na křídlech Ikara nebo v leteckém simulátoru, „adrenalinoví závisláci“ zde určitě nepocítí abstinenční příznaky. Ve 4D Motion kině se z diváků stanou cestovatelé, přistanou uprostřed dobrodružství a postaví se proti nepřátelským robotům. Díky pohyblivým plošinám, 3D brýlím a speciálním efektům bude iluze na filmovém plátně dokonalá. V zábavním parku Geiselwind samozřejmě nepřijdou zkrátka ani ti nejmenší. U věže „Jumpin Star“ je to stejné jako u Ikara a věže T-Rex-Tower – nahoru a zase dolů. Ale vše s ohledem na děti a ne tak vysoko a tak divoce. Kromě toho jsou tu pro malé děti také kolotoče, dětské pádlovací čluny, plavba labutími čluny, dračí vláček, dinopark, obří skluzavky a samozřejmě i dětská hřiště. Rodiče i děti narazí při procházce zábavním parkem na celou řadu akčních umělců. Ti jim dovolí nahlédnout do své umělecké tvorby, ať už jde o foukání skla, vypalování do dřeva nebo malování portrétů. U obličejových malířů se děti rády nechávají proměnit v motýly, lvy nebo víly. Zadní část parku má také co nabídnout. Najdete tu rozsáhlé ptačí safari a také zoologickou zahradu, která je celá umístěna v lese, a v létě tak skýtá řadu stinných míst.

DELFÍNÍ LAGUNA - ZOO NORIMBERK
norimberská zoologická zahrada je oblíbeným výletním cílem. Součástí areálu je také místní kryté delfinárium, rozšířené nedávno o opravdu unikátní projekt - delfíní lagunu. Nově vybudované delfinárium Vaše děti zcela určitě uchvátí. Po celkové přestavbě bylo znovu otevřeno na podzim 2011 a stalo se největším delfináriem v Německu a zároveň jediným s venkovním otevřeným bazénem mimo přímořská letoviska. Okolí delfíní laguny bylo navrženo tak, aby co nejvíce imitovalo přírodu a mořské pobřeží, stejně tak jako prostor pod vodou. Byla tak naplněn cíl o co největší přiblížení obřího bazénu mořskému prostředí, ve kterém delfíni normálně žijí. Celkový objem mořské vody v laguně je 5,4 milionu litrů. Hloubka vody je od 0,5 do 7 m. V současné době lagunu obývají čtyři delfíni, kteří se narodili nebo byli odchováni v ZOO v Norimberku. Dvě samice: Moby – věk 50 let, Jenny – 25 let a dva samci: Noah – 19 let a nejmladší Sunny - 13 let, který byl dovezený z delfinária v Soltau. Vedle delfínů zde také žijí tři kapustňáci, přezdívaní mořské krávy a samozřejmě lachtani. Těch zde žije osm. Zvířata můžete sledovat jak skrz hladinu, tak i přes dvě obrovská skla o rozměrech 5,5 x 2,7 m, umístěná v podzemí. Samozřejmě norimberská ZOO nechová pouze delfíny a lachtany. Najdete zde také lední medvědy, lvy s nefalšovaným králem zvířat, tygry, tučňáky, gorily, velbloudy, žirafy a mnoho dalších zvířat.

Ubytování: hotel ***

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Praha, Beroun, Rokycany, Plzeň, Rozvadov (Sv. Kateřina)

Program zájezdu

1. den:Ráno odjezd z ČR, před polednem příjezd k ZOO Norimberk, po zbytek dne volno k návštěvě areálu, který vás zajisté uchvátí. Jeho součástí je nově vybudované delfinárium a tradičně si užijete žirafy, velbloudy, gorily apod. Areál je skvěle řešen a jeho součástí je i zvířecí kontaktní farma pro děti a velká hřiště se skvělými prvky. V podvečer odjezd na hotel, ubytování, večeře, nocleh.
2. den:Po snídani přejezd k zábavnímu parku Freizeit-Land Geiselwind se spoustou atrakcí a show. Užijete si zde různé dráhy, vodní atrakce, kolotoče apod. Je zde zábava pro celou rodinu, menší i větší děti. V podvečer odjezd zpět do ČR. Návrat v pozdních hodinách.
boomerang Freizeit - Land - Geiselwind freizeitland - geiselwind Geiselwind t rex tower01

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusová doprava
  • 1x nocleh se snídaní v hotelu 3*
  • vstupné do parku Geiselwind (vstupy na atrakce)
  • vstupné do Zoo Norimberk
  • služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí