CK Pohoda Španělsko Zájezd č. 459775

Malgrat de Mar - hotel Top Planamar s All Inclusive a výletem do Barcelony

Španělsko
Malgrat de Mar, Costa del Maresme, Katalánsko
Ubytování je zajištěno v hotelu Planamar *** v letovisku Malgrat de Mar. Hotel se…

8Počet dnů:

06.07.2019Termíny od:

21 070 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Ubytování je zajištěno v hotelu Planamar *** v letovisku Malgrat de Mar. Hotel se nachází přímo na hlavní přímořské promenádě letoviska, jen kousek od hlavní malgratské pláže. Poloha hotelu v centru Malgrat de Mar na promenádě umožňuje hostům přístup k mnoha barům přátelským k turistům, kavárnám a restauracím, které uspokojí všechny chutě. Pláž cca 60m, centrum cca 100m. Služby a zařízení: bazén, dětský bazén, bar v hotelu, bar u bazénu, salonek, zahrada, klimatizace, animace. Pokoje 2lůžkové s vlastním příslušenstvím. Možno zajistit ubytování 3. a 4. osoby na přistýlce.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 14 let v době pobytu nesmí dovršit 14 let.

Stravování: all inclusive

All Inclusive TOP - snídaně oběd a večeře formou švédských stolů, k jídlům nápoje (víno, pivo, nealko nápoje), neomezená konzumace v barech hotelu (10:00 – 24:00) alkoholických nápojů (víno, pivo) i nealkoholických nápojů (teplé i studené), výběr z Premium značek - např. Ballantines, Soberano, Bacardi Ron, Baileys, vodka, gin, jídelní bufet v hotelové restauraci - snacky, hamburgery, pizzy, sendviče, zmrzlina a další. Top passport - využití TOP busu s možností návštěvy ostatních hotelů z řetězce H TOP na pobřeží Costa Brava a Costa Maresme s možností čerpání All Inclusive služeb i v ostatních hotelech řetězce H TOP. Lloret de Mar - Royal Beach****, Malgrat de Mar – Planamar***, Malgrat de Mar - Cartago Nova***, Santa Susanna - Summer Sun***, Calella - Olympic***.

Doprava: letecky

Praha,
předpokládané letové časy PRG/BCN 17:30/19:55 BCN/PRG 20:45/23:00

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy, přílet do Barcelony a transfer k ubytování.
2. den:Pobyt u moře, individuální volno.
3. den:Pobyt u moře, individuální volno. Možnost fakultativního výletu Girona – po snídani odjezd do Girony, historického města s jednou z nejzachovalejších středověkých židovských čtvrtí, hradbami a krásnými románskými kostely (San Pere de Galligants a Sant Nicolau), Arabské lázně (15. st.), návštěva gotické Katedrály Santa Maria de Girona (s jedinečnou klenotnicí a románským klášterem), El Call - ulice židovské čtvrti, barevné domy na nábřeží řeky Onyar. Návrat do hotelu.
4. den:Pobyt u moře, individuální volno. Možnost fakultativního výletu Montserrat – po snídani cesta na Montserrat podél pobřeží Costa Maresme s výkladem o historii a současném životě Španělska a Katalánska. Panoramatická cesta vnitrozemím Katalánska na úpatí výrazného montserratského („hora rozřezaná pilou“) hřebene. Cesta autobusem serpentinami (10km) ke klášternímu komplexu po malebných útesech pohoří s nádhernými sceneriemi a výhledy do údolí řeky Llobregat. Individuální volno k prohlídce klášterního komplexu, možnost nenáročných, pěkných turistických vycházek do okolí kláštera. Návrat do hotelu.
5. den:Pobyt u moře, individuální volno.
6. den:Pobyt u moře, individuální volno, po poledni odjezd do Barcelony. Cesta podél pobřeží Costa del Maresme s výkladem o historii a současnosti Španělska, Katalánska a Barcelony. Zastávka u nejznámější stavby geniálního katalánského architekta A. Gaudího - Sagrada Familia. Panoramatická cesta městem – Býčí aréna, L´Eixample, Arc de Triomf, Placa Catalunya, Passeig de Grácia (Gaudího domy: Casa Batlló, Casa Milá - La Pedrera), nejvýznamnější modernistické památky města, Camp Nou - stadion FC Barcelona (fakultativně prohlídka „Camp Nou Experience Tour“ - hlavní tribuna, VIP zóna, mix zóna, tiskové středisko, šatna hostů, hrací plocha - trávník, komentátorská stanoviště, muzeum s trofejemi - poháry, zlaté míče, zlaté kopačky…)! Panoramatická cesta městem – Placa d´Espanya, Palau Nacional, olympijský stadion, vrch Montjuic – (panorama města, přístav). Královské loděnice, památník Kryštofa Kolumba, přístav, mořské L´Aquárium (fakultativní návštěva)! Individuální volno k prohlídce středu města - např.: moderní přístav sportovních lodí, nejznámější ulice La Rambla s pouličními umělci a živými sochami, Placa Reial, Palau Güell… Shlédnutí jedinečné večerní podívané pod širým nebem „Barcelonské fontány“ (Font Mágica - technický unikát z roku 1929) - hra hudby, barevných světel a vody. Nádherný pohled na noční Barcelonu. V nočních hodinách návrat na ubytování.
7. den:Pobyt u moře, individuální volno.
8. den:Pobyt u moře, individuální volno, v odpoledních hodinách transfer na letiště a odlet do ČR.
02_Planamar_hotel 04_Planamar_hotel 05_Planamar_hotel 06_Planamar_hotel 07_Planamar_hotel 08_Planamar_hotel Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Girona Girona Montserrat Montserrat Montserrat Planamar01 Planamar04 Planamar05 Planamar06 Planamar07 Planamar08 Planamar09 Planamar10 Planamar10 Planamar11 Planamar12 Planamar13 Planamar14 Planamar15 Planamar15 Planamar16 Planamar17 Planamar17 Planamar18 Planamar2 Planamar22 Planamar3 Planamar4

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7 ubytování
  • 7 All Inclusive
  • výlet do Barcelony dle programu
  • leteckou přepravu – Praha/Barcelona/Praha
  • letištní taxy a poplatky
  • transfer do/z hotelu
  • dopravu během výletu
  • služby českého delegáta a průvodce
  • zákonné pojištění ve znění zákona č. 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje

  • pobytová taxa nad 16 let platba na místě cca 3,50 EUR
  • vstupy, fakultativní služby cca 40 EUR
  • fakultativní výlet Montserrat cca 38 EUR Girona cca 30 EUR

Příplatky

  • cestovní pojištění a proti stornu max. plnění 12500 Kč (příplatek: 350 Kč)
  • cestovní pojištění a proti stornu max. plnění 25000 Kč (příplatek: 740 Kč)
  • jednolůžkový pokoj (příplatek: 4490 Kč)

Malgrat de Mar

Populární místo letních dovolených na pobřeží Costa del Maresme, vzdálené 50 km od Barcelony a chráněné pohořím Montenegre, s několikakilometrovou členitou pláží lemovanou krásnou pobřežní promenádou s obchůdky, bary a restauracemi. Městem probíhá lokální železniční trať ve směru Blanes - Barcelona. Marineland, který se nachází v sousedním středisku Palafolls, má velké kouzlo zvláště pro děti. Městečko a jeho okolí má co nabídnout i milovníkům historie a procházek. Transfer z letiště trvá asi 50 minut.

Costa del Maresme

Costa del Maresme neboli Mořské pobřeží je oblast táhnoucí se severně od Barcelony až k Blanes, kde dále začíná Costa Brava.

Katalánsko

Katalánsko je jedním ze 17 autonomních společenstvích Španělska. Tvoří ho čtyři provincie (Barcelona, Girona, Lleida a Tarragona) a jeho hlavním městem je Barcelona. Rozkládá se na ploše 32 114 km2 a žije v něm přes 7 535 000 obyvatel. Katalánsko sousedí s Francií a Andorou, Aragonií, Valencií a Středozemním mořem.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

MÁJOVÁ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.490 Kč!!

Májová PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
8. - 11.5.2024
23. - 26.5.2024

Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,45 Kč
euro 25,15 Kč

Počasí