CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. 453188

LÁZNĚ EGERSZALÓK - HOTEL SALIRIS RESORT**** (CKM)

Maďarsko

Malá vesnička Egerszalók se nachází 6 km od města Eger a je známá nejen díky vínu,…

5Počet dnů:

26.04.2020Termíny od:

8 290 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Malá vesnička Egerszalók se nachází 6 km od města Eger a je známá nejen díky vínu, ale především díky pozoruhodnému termálnímu prameni, který vyvěrá z hloubky cca 420 metrů o teplotě 65-68 °C. Po úbočí kopce odtékající voda z pramene vytvořila solný kopec (usazeninu z vápence). Sirná, léčivá, termální voda je vhodná na léčení kloubních a revmatických bolestí, nemocí páteře, kostních zranění, deformací pohybového ústrojí a některých gynekologických nemocí. Exkluzivní termální a wellness lázně byly otevřeny v létě 2007 a jsou jedinečné v kraji se svými vícestrannými léčebnými a wellness službami na vysoké úrovni. Bazény v lázních zaujímají vodní plochu 1900 m2. Najdete zde celkem 17 bazénů venkovních a vnitřních (sedavý bazén s léčivou vodou, perličková koupel, bazény s různými atrakcemi, skluzavka, bazény pro děti), jacuzzi, tureckou perličkovou lázeň, svět sauny, aromatizované kabiny, parní lázeň, fitness, salón krásy (kosmetika, kadeřnictví, manikúra, pedikúra), restauraci se samoobsluhou, kavárnu a wellness-bar. V okolí lázní se postupně vytvářejí zelené sady, umělé jezero, stezky pro pěší a cyklisty.

Hotel SALIRIS RESORT****

je propojen s termálním areálem, 2 lůžkové pokoje (přistýlka pro dospělou osobu není možná – na dotaz rodinné pokoje, tj. dva 2 lůžkové pokoje propojené dveřmi, s možností přistýlky) mají vlastní sociální zařízení, fén, TV, telefon, mini-bar, k dispozici varná konvice, káva, čaj, klimatizace, každý pokoj má terasu s možností posezení. Snídaně i večeře jsou formou bufetu (v ojedinělém případě, když hotel není plně obsazen, může být večeře formou menu o 4 chodech).

*dítě do 4 let == 2290 CZK

Ubytování: hotel ****

Hotel Saliris Resort **** je propojen s termálním areálem, 2 lůžkové pokoje (přistýlka pro dospělou osobu není možná – na dotaz rodinné pokoje, tj. dva 2 lůžkové pokoje propojené dveřmi, s možností přistýlky) mají vlastní sociální zařízení, fén, TV, telefon, mini-bar, k dispozici varná konvice, káva, čaj, klimatizace, každý pokoj má terasu s možností posezení.
WIFI připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu zdarma.

Stravování: polopenze

Snídaně i večeře je formou bufetu (v ojedinělém, případě, když hotel není plně obsazen, může být večeře formou menu o 4 chodech).

Doprava: autokarem

z Českých Budějovic, Třeboně

Program zájezdu

1. den:odjezd z Č. Budějovic a Třeboně v brzkých ranních hodinách přes Rakousko. Cestou zastávka v Budapešti – krásný výhled z Gellértova vrchu. Ubytování v hotelu Saliris Resort****, cca od 15.00 hodin, odpolední návštěva lázní.
2. den:celodenní odpočinek v lázních. Možnost fakultativních výletů: dopolední výlet do města Eger, večerní posezení v příjemném vinném sklípku (např. návštěva „Údolí krásné paní“), možnost procházky městečkem s návštěvou místního skanzenu (domy ve skalách).
3. den:celodenní odpočinek v lázních. Možnost fakultativních výletů: dopolední výlet do města Eger, večerní posezení v příjemném vinném sklípku (např. návštěva „Údolí krásné paní“), možnost procházky městečkem s návštěvou místního skanzenu (domy ve skalách).
4. den:celodenní odpočinek v lázních. Možnost fakultativních výletů: dopolední výlet do města Eger, večerní posezení v příjemném vinném sklípku (např. návštěva „Údolí krásné paní“), možnost procházky městečkem s návštěvou místního skanzenu (domy ve skalách).
5. den:dopoledne možnost relaxace v lázních, pokoje jsou k dispozici do 11.00 hodin, poté odjezd do ČR. Návrat do Č. Budějovic ve večerních hodinách.
Egerszalók hotel Saliris 1 hotel Saliris 2

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 4x ubytování v hotelu s polopenzí formou bufetu
  • neomezený vstup do termálních lázní a fitness
  • zapůjčení županu
  • služby průvodce
  • Wi-Fi připojení k internetu
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh
  • vstupné do Exkluzivního světa sauny: ve vnitřním prostoru se nacházejí dvě finské sauny, bio sauna, infrasauna, parní lázeň, aroma kabina, ponorný bazén.
  • Ve vnější části je finská, ruská sauna a ponorný bazén – příplatek cca 1.500,- HUF
  • lázeňskou taxu cca 1,40 EUR / noc / osoba nad 18 let – platba na místě

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,77 Kč
euro 25,33 Kč

Počasí