CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 17510908

Bad Kleinkirchheim - Apartmány Römerhof ***

Rakousko
Bad Kleinkirchheim
Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. V některých termínech je vstup do lázní se skipasem zdarma! Dům leží přímo v centru hned vedle lázní Römerbad a lanovky Kaiserburgbahn.

Ubytování: apartmán

V domě k dispozici následující apartmány:
• APT-2, cca 29 m2, obývací pokoj s dvěma lůžky, kuch. koutem, jídelním koutem, sprcha/WC, předsíň, balkon
• APT-4, cca 57 - 59 m2, ložnice s dvěma lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a kuch. koutem, zvlášť jídelní kout, sprcha/WC, předsíň, balkon
• APT-6, cca 78 m2, 2x ložnice s dvěma lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a kuch. koutem, zvlášť jídelní kout, sprcha/WC, předsíň, balkon
Apartmány jsou komfortně vybavené, Sat-TV, telefon, rádio. Kuchyně je vždy vybavena ledničkou, kávovarem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí. Internet za příplatek.

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

Foto - Bad Kleinkirchheim - Apartmány Römerhof *** Foto - Bad Kleinkirchheim - Apartmány Römerhof *** Foto - Bad Kleinkirchheim - Apartmány Römerhof *** Foto - Bad Kleinkirchheim - Apartmány Römerhof ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • ubytování na zvolený počet nocí
  • ložní prádlo
  • ručníky
  • DPH
  • AKCE „Family EURO“ (v termínu 7.1. – 4.3.2017): při ubytování v Bad Kleinkirchheimu platí na 1 dospělého děti do 12 let pouze 1 € za 1 den lyžování (platí od 6denního skipasu). Podmínku je zakoupení skipasů u ubytovatele při příjezdu

Cena nezahrnuje

  • Povinný příplatek:
  • Turistická taxa: 2,5€/os./noc, do 16 let 0,50 €/os./noc
  • Závěrečný úklid: 35-70 €/apartmán
  • Služby za příplatek:
  • Cestovní pojištění
  • Další služby (platba na místě):
  • Internet: 15 €/pobyt
  • Domácí zvíře (na vyžádání): 25 €/pobyt

Slevy

  • Motivační slevy a Poukázky

Bad Kleinkirchheim

Vyhledávané lázně odedávna známé svými léčivými termálními prameny, které se v moderní době staly současně největším lyžařským střediskem Korutan. Vlastní středisko leží uprostřed horského údolí. Nad ním se rozkládá horská plošina s vesničkou St. Oswald, která má výborné přístupy na nejlepší sjezdovky.
Terény:
Celá oblast nabízí 85 km výborně upravených sjezdovek. Nejdelší sjezd měří 4200 m. Celkem je k dispozici 34 lanovek a vleků, z tohoto 11 ve středisku St. Oswald, které vyvážejí lyžaře do výšky 2000 metrů nad mořem. Vyhlášenou předností střediska je výhodný cenový systém založený na principu all inclusive, kdy ve vybraných termínech cena ubytování zároveň zahrnuje i permanentku na lanovky a vleky a současně i vstupenku do termálních bazénů.
Aprés ski:
Jedinečné propojení lyžování s koupáním v termálních bazénech. K dispozici jsou dva termální akvaparky - Římské lázně a lázně Svaté Kateřiny s vnitřními i venkovními bazény a přírodní termální vodou 36 stupňů teplou. Atraktivní je možnost přístupu do lázní přímo na lyžích bezprostředně po sjezdu. Lázně dále nabízejí masáže, solária, turecké lázně, sauny, restaurace. Ve středisku jsou dále k dispozici tenisové kurty, možnost snowboardingu, dětská animace, množství restaurací a barů.

 

Sjezdové tratě: 2/5 km, 26/70 km, 4/10 km
Běžecké tratě:
57 km
Lanovky:
Poma 25, sedačka 6, kabina 3
Vzdálenost z ČR:
Praha 545 km, Brno 440 km

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí