CK Pohoda Řecko Zájezd č. 503048

Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo

Řecko
Chalkidiki, Nea Vrasna
Poloha: Tato rodinná vilka, kterou tvoří jen 4 studia, je umístěna v krásné zahradě…

11Počet dnů:

11.09.2020Termíny od:

11 990 Kč Cena od:

11 - denní zájezd

Poloha: Tato rodinná vilka, kterou tvoří jen 4 studia, je umístěna v krásné zahradě s venkovním posezením a možností grilování. Je vzdálena pouze 20 m od krásné písečné pláže, u které najdete plážový bar s lehátky a slunečníky za konzumaci. Od centra městečka je vzdálena 300 m. V blízkosti ubytování najdete pekárnu, supermarket a dětské hriště s houpačkami. Centrum letoviska láká k příjemným procházkám a prázdninovým nákupům - najdete zde řadu taveren s řeckými specialitami a obchůdky se suvenýry a oblečením.

Ubytování ve vile Voula v letovisku Nea Vrasna: standardní studia pro 2 - 4 osoby (2 manželské postele - šířka 140 cm) sociální zařízení (WC, sprcha) kuchyňský kout (lednice, vařič, základní nádobí, varná konvice) Wi-Fi, trezor klimatizace (za poplatek cca 5 €/den) prostorná terasa se zahradním nábytkem tato vilka se skládá jen ze 4 studií, nabízí příjemné ubytování, malou vzdálenost k moři. Je ideální pro uzavřenou společnost

Stravování ve vile Voula v letovisku Nea Vrasna: Večeře v nedaleké řecké taverně Zinon s výbornou kuchyní (široký  výběr z jídelního lístku z 20 druhů jídel včetně salátu, ovoce nebo dezert, pečivo, nápoj (pivo, víno, nealko)  za příplatek 280 Kč/osoba/den, děti do 12 let 180 Kč/den.  Podává se v době 13:00 - 21:00 hod. - můžete tedy volit dle vlastního programu mezi obědem a večeří.

Cena pobytu ve vile Voula v letovisku Nea Vrasna zahrnuje:   ​ letenku Brno - Thessaloniki - Brno včetně všech poplatků transfer autobusem z letiště do místa pobytu a zpět ubytování,  spotřebu vody a energie uvedenou stravu ložní prádlo,  ručníky a osušky závěrečný úklid služby delegáta pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb.   Cena nezahrnuje pobytovou taxu 0.50  € / noc / studio - platba na místě u delegátky

Možné příplatky v rámci dovolené v letovisku Nea Vrasna: Komplexní cestovní pojištění Uniqa včetně storna 31 Kč/osoba/den Jednolůžkové studio 3.500 Kč/pobyt Klimatizace 5 €/den, trezor 1  €/den   LETOVÝ ŘÁD - klikněte zde

Počasí na poloostrově Chalkidiki: Řecko je nejjižněji zasahující evropský stát. Počasí na poloostrově Chalkidiki je typické středozemní s horkými a suchými léty a mírnými, převážně deštivými zimami. Vzhledem k severnější poloze jsou teploty celkově trochu nižší a rozdíly mezi maximem a minimem jsou větší. Například v letních měsících  dosahují průměrné teploty přes 30ºC, v lednu a únoru je průměrná nejnižší teplota jen 1 ºC. Stejně tak jsou větší rozdíly mezi dnem a nocí. Letní počasí v Řecku se dá charakterizovat slovy „horko a jasno“. Pokud v létě prší, jedná se převážně o odpolední bouřku, která trvá maximálně několik hodin a osvěží vzduch. Delší období deště v Řecku v létě téměř neexistuje. Statistiky uvádějí cca 300 slunečních dní v roce. Například v létě roku 2017 bylo přes noc 31ºC a přes den až 42 ºC.
Nejkrásnější je Chalkidiki na jaře, kdy vše kvete a vzdych je prosycen krásnou vůní a ještě není oblast plná turistů. Daní za to je však poněkud studenější moře a chladnější teploty ve večerních hodinách.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

Ubytování: vila

Stravování: večeře

Doprava: letecky

Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo Foto - Nea Vrasna - PROGRAM 55+ s večeří - Vila Voula (Chalkidiki, Nea Vrasna) - letadlo

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Chalkidiki

Polostrovy Kassandra, Sithonie a Athos spolu s pevninskou části tvoří okres Chalkidiki. Tento okres je přírodním rájem, který je kombinací kouzelných písečných pláží a horských masívů plných lesů, ve kterých najdeme i strom Itamos. Tento druh stromu je 2000 let starý a je chráněn. Osady s původní architekturou harmonicky vážou na moderní letoviska i na malé zálivy, z kterých je překrásný výhled na polostrov Athos, který je kolébkou pravoslaví. Okresním městem je Polygiros. Město je postaveno na úpatí hory Cholomondas a je plné původních staveb. Ve městě je zajímavé muzeum. Chalkidiki je oblast plná historie. V jeskyni u vesnice Petralona byly nalezeny pozůstatky člověka jejichž stáří se odhaduje na 250000 let. Jeskyně je nádherná, plná krápníků. Je zajímavá i z paleontologického hlediska. Nálezy jsou uschovány v Soluňské universitě. Některé nálezy jsou vystaveny i v muzeu přímo na místě. V klasické době dosáhla Chalkidiki velkého rozkvětu. Do dnešních dnů se dochovaly ruiny starověkých měst Olynthos, Stagira, Akanthos, Potidea a dalších. Ruiny chrámu Ammon Dia najdeme ve městě Kallithea a ve městě Posidi můžeme vidět Poseidonův chrám. Ze starověkého města Stagira pocházel filosof Aristoteles. Celá oblast je plná byzantských a církevních památek jako například „Kinovio tis Theotoku„ (Klášter Početí Panny Marie ) v Ormylii, chrám Agiu Nikolaou v Olynťhu, byzantské věže v Nea Fokia a Uranupoli a mnoho dalších památek. Dnes je tento okres jednou z nejžádanějších destinací Řecka. Nabízí moderní hotelové komplexy, kempy, dvě přístaviště, golfové hřiště, lázně, plně vybavené kongresové haly a dvě letní divadla k různým akcím. V tomto okrese je dohromady přes 500 km pláží, nádherná příroda, malebné vesničky, bohatý noční života a výborné jídlo. To vše je cílem statisíců turistů, kteří do oblasti přijíždějí každý rok.

Nea Vrasna

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

MÁJOVÁ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.490 Kč!!

Májová PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
8. - 11.5.2024
23. - 26.5.2024

Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,13 Kč
euro 24,94 Kč

Počasí