CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 440674

Vila Porat

Chorvatsko
Živogošće
Živogošče - malá rybářská vesnice se skládá z několika částí, které byly vystavěny…

8Počet dnů:

25.08.2018Termíny od:

6 790 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Živogošče - malá rybářská vesnice se skládá z několika částí, které byly vystavěny na pobřeží po šedesátých letech minulého století. Jejich názvy jsou Porat, Duba a Blato. Nachází se mezi letovisky Igrane na severu a přibližně 10 km jižně vzdáleným Drvenikem. Vzácnou památkou je zde Františkánský klášter svatého Križa, který byl založen roku 1616. Klášter získal dnešní neorománský vzhled přestavbou v 18. století. Krásné oblázkové pláže, bujná přímořská vegetace a křišťálově čistá voda jsou znaky, které kouzelné letovisko Živogošće nejlépe vystihují.

Vila Porat se nachází v klidném letovisku Živogošće. Dům je umístěný ve svahu, a tak díky jeho poloze je z něj krásný výhled na moře. Apartmány a studia jsou nově a moderně vybavená. Každá ubytovací jednotka má svůj balkón nebo terasu. Doporučujeme klientům, kteří preferují kvalitní apartmánové ubytování v klidnějším prostředí.

Pláž cca 200 m, menší oblázková s pozvolným vstupem do moře. Od centra je vila vzdálená přibližně 200 m.

Služby a zařízení: bezplatné parkování u domu nebo v jeho blízkém okolí, klimatizace, Wi-fi, pro sobotní střídání je k dispozici místnost pro úschovu zavazadel, sportovní a kulturní vyžití dle místní nabídky.

Ubytování: apartmán

MONO - jedna místnost se 2 lůžky s možností přistýlky a kuchyňským koutem, s vybavením.
BILO - 2lůžk. ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, s vybavením.
Cena je uvedena za osobu v apartmánu dle popisu.

Stravování: vlastní

vlastní stravování, možnost dokoupení večeří v nedaleké restauraci, nápoje jsou za příplatek

Doprava: vlastní

vlastní, za příplatek autokarem (Nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Brno, Mikulov, Znojmo)

Vila_Porat_03 Vila_Porat_04 Vila_Porat_05 Vila_Porat_06 Vila_Porat_07 Vila_Porat_08 Vila_Porat_09 Vila_Porat_10 Vila_Porat_11 Zivogosce_01 Zivogosce_02 Zivogosce_03

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7 ubytování v APT s klimatizací
  • spotřebu energií a vody
  • ložní prádlo
  • pobytovou taxu
  • služby stálého delegáta
  • zákonné pojištění ve znění zákona č. 159/99 Sb.

Příplatky

  • cestovní pojištění a proti stornu (příplatek: 350 Kč)
  • 7 večeří (dosp) (příplatek: 2390 Kč)
  • 7 večeří (dítě do 7 let) (příplatek: 1890 Kč)
  • jízdenka autokarem pátek/neděle (příplatek: 2300 Kč)
  • svoz Jihlava, Boskovice, Blansko, Třebíč, Žďár n/S, Velké Meziříčí, Olomouc, Hodonín, Vyškov, Břeclav (příplatek: 200 Kč)
  • svoz Česká Třebová, Litomyšl, Ústí n/O, Ostrava, Svitavy, Fr. Místek, Příbor, N. Jičín, Hranice, Přerov, Zlín, Uh. Hradiště, Hr. Králové, Pardubice, Chrudim (příplatek: 300 Kč)

Živogošće

Živogošče je velmi známá oblast na Makarské riviéře, vyhledávaná především turisty, kteří chtěji trávit klidnou dovolenou. Do tohoto rybářského místa jezdí nejraději turisté z Německa , Dánska a Anglie, tradičně také čeští turisté, kteří si chtěji od městského hluku a pracovního přetížení odpočinout. Výhodou tohoto letoviska je nádherná, dlouhá a dá se říct, že nejlepší pláž na Makarské riviéře nejenom z pohledu čistoty moře, ale především dostatečného prostoru, který schází zejména v červenci a srpnu ostatním plážím na Makarské riviéře. Další výhodou je bezprostřední blízkost pohoří Biokovo, jehož nejvyšší vrchol Sv. Jure je vysoký 1772 m. Pláž v zátoce koncentruje výpary jódu a soli, čímž vytváří mimořádnou koncentraci těchto prvků ve vzduchu, větší než v ostatních pobytových místech. Proto pobyty doporučujeme těm, kteří se potřebují tzv. vydýchat a odpočinout. Mimo těchto přírodních atraktivit zvyšuje atraktivitu Živogošće i jeho poloha s možnostmi výletů do města Makarska (18 km), Splitu (90 km) a Dubrovníku (110 km), které pulzují značným společenským žvotem. V Živogošći ke trávení spokojené dovolené přispívá i možnost pobytu u otevřeného bazénu s mořskou vodou s možnostmi čerpat služby all inclusive zahrnující poskytování občerstvení u bazénu (alkoholické, nealkoholické nápoje, vína).Na pláži lze si zapůjčit vodní šlapadla, lodičky, motorové čluny, lehátka a deštníky. Na pláži jsou i restaurace umožňující návštěvníkům poskytování jejich služeb.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí