CK Pohoda Rakousko Zájezd č. RA 4331

Terme Laa 2016 - Thermenhotel 4* Therme Laa an der Thaya - AKCE 7=6 a 4=3, vstup do lázní v ceně

Rakousko
Dolní Rakousko, Laa an der Thaya
Dolní Rakousko Therme Laa 2016 - Thermenhotel 4* superior Therme Laa an der Thaya…

4Počet dnů:

27.10.2016Termíny od:

11 950 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Dolní Rakousko Therme Laa 2016 - Thermenhotel 4* superior Therme Laa an der Thaya - hotel a lázně v 1 komplexu - vstup do lázní a do fitness v ceně

AKCE 7=6, 7. noc ZDARMA platí kromě období 26.5.-28.5. a 12.8.-14.8.2016.

AKCE 4=3, 4. noc ZDARMA platí kromě období 26.5.-28.5. a 12.8.-14.8.2016.

Z Prahy cca 265 km, z Brna cca 80 km (dle zvolené komunikace). Pouze cca 1 hodinu jízdy z Brna!!!

Odpočinek a načerpání nových sil pro všechny + elegance a relaxace v lázeňském a hotelovém resortu

Srdečně Vás vítáme v moderním wellness komplexu Therme hotel Therme Laa! Zažijte odpočinkovou Wellness dovolenou v regionu Weinviertel. Naberte novou energii a relaxujte ve stylové atmosféře.

Čtyřhvězdičkový Superior hotel nabízí velmi elegantní vybavení a nachází se uprostřed malebné kopcovité krajiny dolnorakouského regionu Weinviertel – takto si dovolenou vychutnávají opravdoví požitkáři.

Skvělá kombinace elegance, pohody a wellnessu – to vše na Vás čeká v Hotelu & Spa Laa. V poklidné atmosféře hotelu dopřejete oddechu Vašemu tělu i mysli. Načerpejte nových sil do všedních dnů!

Nové zdravotní centrum Vitality MED Laa doplňuje naši nabídku lékařských a terapeutických služeb se zaměřením na vše týkající se pohybového ústrojí – ideální kombinace lékařské kompetence a Wellnessu. Hostům zde nabízíme speciální program, který spojuje ošetření s lékařskou diagnostikou v příjemném dovolenkovém prostředí.

Dovolená v regionu Weinviertel: region Weinviertel je největší vinařskou oblastí Rakouska a bezesporu jedna z nejhezčích dovolenkových destinací. Především požitkáři si přijdou během dovolené ve Weinviertelu na své: a to díky vynikajícímu vínu a bio výrobkům z regionální produkce.

V hotelu & Spa – Termální lázně Laa, který byl vyznamenán certifikací „BIO-Dílčí certifikace“, dbají pečlivě na to, aby na stůl přišly v první řadě bio výrobky z regionální produkce – ochutnejte při Vaší příští dovolené v termálních lázních ve Weinviertelu ten rozdíl!

Vaše spokojená dovolená ve Weinviertelu nabízí mnoho: víno, kulinářství, umění i kulturu.

Rodinná dovolená v Laa = zábava pro děti + oddech pro rodiče

Dětský svět je oddělený od hlavní termální haly, lze do něj však nahlížet kolem dokola přes skleněnou zeď. Na galerii se nachází prostor s lehátky, který skýtá přímý pohled na dětský svět. Obzvláště příjemná je pro rodiče vnitřní terasa restaurace, ze které krásně vidíte na „Skřítkův bazén“ - tak vždy víte, co Vaše děti právě dělají, zatímco si v klidu dáváte něco k jídlu a pití.

V pouze 30 cm hlubokém „Skřítkově bazénu“ s legračními pohádkovými postavami se především malé děti cítí velmi dobře.

Náš tobogán „Fantasia“ je zážitkem pro mladé hosty a také pro ty, kteří mladými zůstali! Světelné a zvukové efekty ještě umocňují zážitek z klouzání!

Naše dětské animátorky vždy nabízí pestrý program pro děti: Ať je to pečení pizzy nebo tancování na jevišti - Vaše děti budou o tomto super dnu určitě ještě dlouho mluvit...

Ubytování: hotel ****+

Popis ubytování: recepce, bar, restaurace, hotelová wellness zóna/hotelové lázně (celková plocha cca 2.600 m²: bazén s termální vodou, venkovní vířivou lázeň, odpočívárny a saunový svět s finskou saunou, bylinkové sanarium, parní lázeň, provoz cca 7-22 hod.), kardio-zóna „Vitality Fit“.

Pokoje typu Superior (double room Superior): elegantní pokoje o velikosti cca 30m2 vybavených koupací vanou a zážitkovou sprchou. Ve 14 Superior pokojích najdete dvě oddělená lůžka, v ostatních pokojích nabízíme dvojlůžko pro Vaše pohodlí. Typ „Bříza“ je vybaven světlým břízovým dřevem, podlahy jsou z ořechového dřeva s textilními prvky. Typ „Vlašský ořech“ s tmavým dřevem z vlašského ořechu, podlahou ze světlého javoru a oranžovými textiliemi. Vybavení: stylové stoly s posezením, koupelna s odděleným WC, manuálně nastavitelná klimatizace, plochá TV s kabelovou televizí, připojení na internet zdarma, trezor v pokoji, parketová podlaha, minibar, obvykle lodžie.
Pokoje typu Panorama (double room Panorama) za příplatek o velikosti cca 30 m2 slibují nádherný výhled. Pokoje jsou vybaveny dvojlůžkem, v koupelně je vana. Naše Panorama pokoje byly koncipovány v designu „Bříza“. Typ „Bříza“ je vybaven světlým březovým dřevem, podlahy jsou z ořechového dřeva s textilními prvky. Vybavení: stylové stoly s posezením, koupelna s odděleným WC, manuálně nastavitelná klimatizace, plochá TV s kabelovou televizí, připojení na internet zdarma, trezor v pokoji, parketová podlaha, minibar, obvykle lodžie.
Apartmán Junior Suite za příplatek: 4 stylově vybavená apartmá o velikosti 45 m2 skýtají obzvláště hodně pohody. Vyznačují se mimořádným vybavením a najdete v nich koupací vanu, sprchu, dvojumyvadlo, dvojlůžko a roztahovací sedačku.
Typ „Vlašský ořech“ Vás oslní svým tmavým dřevem z vlašského ořechu, podlahou z javoru a oranžovými textiliemi. Další vybavení: stylové stoly s posezením, koupelna se sprchou a vanou a dvěma umyvadly, samostatné WC, manuálně nastavitelná klimatizace, plochá TV s kabelovou televizí, připojení na internet zdarma, trezor v pokoji, parketová podlaha, minibar, lodžie.
Apartmá Senior za příplatek: velikost 60 m2 pro Váš komfort a pohodu. Ložnice s dvojlůžkem, obývací místnost s roztahovací dvojsedačkou, kuchyňský kout s elektrickým sporákem, rychlovarnou konvicí, kávovarem s tabletami a lednicí navodí domácí pohodu. K dispozici žehlička s prknem, koupelna, sprcha a dvojumyvadlo, jakož i odděleným WC. Senior apartmá Vám nabízí jedinečnou atmosféru pro Vaši oddechovou dovolenou. Design Senior apartmá byl koncipovány v barevné kombinaci "bříza“. Typ „Bříza“ je vybaven světlým břízovým dřevem, podlahy jsou z ořechového dřeva s textilními prvky. Další vybavení: stylové stoly s posezením, koupelna se sprchou, vanou, dvěma umyvadly a WC, další oddělené WC, manuálně nastavitelná klimatizace, plochá TV s kabelovou televizí, připojení na internet zdarma, trezor v pokoj, parketová podlaha, minibar, lodžie, kávovar s tabletami, rychlovarná konvice, žehlička s žehl. prknem.

Ubytování pro rodiny s dětmi - 3 možnosti:
a) ubytování ve 2 pokojích s propojenými dveřmi. Kalkulace: dospělí cena 2x jednolůžkové využití 2lůžkového pokoje + dětské ceny.

b) ubytování rodiny v apartmánu Junior Suite za příplatek 1.090 Kč/dosp.os./noc + dětské ceny

c) ubytování rodiny v apartmánu Senior Suite za příplatek 2.060 Kč/dosp.os./noc + dětské ceny

Check In: od 15 hod., Check Out: do 11 hod.

Stravování: polopenze

snídaňový bufet, večeře o 5 chodech s volitelným menu nebo labužnickými tématickými kreacemi večerního bufetu

Doprava: vlastní


Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • uvítací nápoj (welcome drink)
  • ubytování s polopenzí
  • celodenní volný vstup do hotelových lázní (celková plocha 2.600 m²: bazén s termální vodou, venkovní vířivou lázeň, odpočívárny, sauna, parní lázeň, bylinkové samarium, provoz cca 7-22 hod.)
  • celodenní volný vstup do termálních lázní Therme Laa na celkové ploše 7.800 m², provoz cca 8.30-22 hod.
  • vstup do posilovny, kardio-fitness zóny „Vitality Fit“
  • účast na aktivním a relaxačním programu
  • lázeňská taška „Therme Laa Spa-Bag“ se županem pro dosp.os. a osuškami po dobu Vašeho pobytu
  • přípojení na internet na všech pokojích a wireless LAN v seminární zóně a hotelové lobby
  • Pozn.: termíny povinné revize a údržby, kdy budou uvedené části mimo provoz:
  • 05.09.-09.09.2016 - Saunový bazén
  • 12.09.-15.09.2016 - Dětský bazén včetně tobogánu
  • 19.09.-21.09.2016 - Hotelový Spa (exklusivní bazén pro hotelové hosty)

Cena nezahrnuje

  • placeno na místě: pobytová taxa (cca 1,50 euro/os./noc), parkování v podzemní garáži hotelu (cca 5,90 euro/den), dom. mazlíček na vyžádání (cca 9 euro/noc, bez stravy).
  • placeno v CK: příplatek za pokoj typu dvoulůžkový pokoj Panorama 350 Kč/pokoj/noc, apartmán Junior Suite za příplatek 1.090 Kč/dosp.os./noc, apartmán Senior Suite za příplatek 2.060 Kč/dosp.os./noc.

Slevy

  • AKCE 7=6, 7. noc ZDARMA platí kromě období 26.5.-28.5. a 12.8.-14.8.2016.
  • AKCE 4=3, 4. noc ZDARMA platí kromě období 26.5.-28.5. a 12.8.-14.8.2016.
  • Dětské ceny se 2 dosp. na pokoji. Dítě do 2,99 let ZDARMA
  • Dítě 3-5,99 let cena 880 Kč/os./noc
  • Dítě 6-10,99 let cena 1.380 Kč/os./noc
  • Dítě 11-14,99 let cena 1.890 Kč/os./noc

Dolní Rakousko

Dolní Rakousko se rozprostírá od hlubokých lužních tůní mezi Moravou a Dunajem přes pahorkatinu Weinviertelu až po náhorní plošinu Waldviertelu, poté spadá do malebného dunajského údolí Wachau, zvedá se v Mostviertelu až k oblouku Alp, proměňuje se v "čarovných horách" mezi Schneebergem a Semmeringem prodchnutých historií v divokou přírodní scenerii, aby pak ukázalo svou romantickou tvář v idylickém Vídeňském Lese (Wienerwald). Pro zájemce o kulturu – Dolní Rakousko, ústřední země celého Rakouska, je obdařena bohatým kulturním dědictvím – a pro sportovce, protože Dolní Rakousko má s odstupem nejdelší síť cyklistických stezek a cest pro pěší turistiku v Rakousku, Podunajská cyklostezka je mezi cyklisty doslova světoznámá!

Laa an der Thaya

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí