CK Pohoda Slovinsko Zájezd č. 164

Přírodní krásy i památky Slovinska + termální lázně Snovik

Slovinsko
Bled, Julské Alpy
– vstupné do termálních lázní v ceně – pobyt v termálních lázních - hotel**** Tento…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

– vstupné do termálních lázní v ceně
– pobyt v termálních lázních - hotel****

Tento jedinečný zájezd Vás zavede za poznáním přírodních i kulturních krás malebného Slovinska. Budete mít možnost navštívit bránu Julské Alpy (soutěsku Vintgar, jezero Bled), romantické doliny Kamnických a Savinjských Alp, historická městečka Kamnik a Celje i metropoli Lublaň. Poznávání Vám zpříjemní možnost koupání v termálních lázních **** komplexu Snovik, který je položen v malebném prostředí.

Ubytování: hotel ****

POLOHA
cca 50 m od lázeňského areálu.
UBYTOVÁNÍ
dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, fén, TV, telefon, trezor, klimatizace. Není možný pokoj s přistýlkou.
VYBAVENÍ RESORTU
recepce, restaurace, snack bar, bar, bankomat, obchod se suvenýry, venkovní fitness, půjčovna kol, dětské hřiště, sluneční terasa, WIFI ve společných prostorách.

Stravování: polopenze

snídaně i večeře formou bufetu

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
2. den:Dopoledne návštěva JULSKÝCH ALP . SOUTĚSKA VINTGAR – romantická procházka podél divokých zurčících vod řeky Vintgar. Návštěva městečka BLED , které se rozprostírá kolem malebného Bledského jezera. V podvečer dojezd do termálních lázní Snovik.
3. den:Prohlídka města LUBLAŇ – elegantní, půvabná metropole Slovinska s pěkným centrem, nad kterým se vypíná Ljubljanski grad. Odpoledne koupání v termálních lázních.
4. den:Výlet do městečka Kamnik a Kamnických Alp. KAMNIK – hezké městečko na úpatí KAMNICKÝCH A SAVINJSKÝCH ALP, které leželo na důležité obchodní cestě mezi Terstem a Korutany. Návštěva údolí KAMNIŠKA BYSTRICA pod vápencovými štíty Kamnických Alp. Procházka podél modrých vod řeky Kamniška Bystrica.
5. den:Návštěva LOGARSKÉ DOLINY, která je nazývána perlou SAVINJSKÝCH ALP a je jednou z nejkrásnějších alpských dolin. Nad údolím se tyčí vysoké příkré a rozeklané vrcholy. Procházka k VODOPÁDU RINKA. Odpoledne prohlídka města CELJE, které se může pochlubit středověkým jádrem. Nad městem na vysoké skále se tyčí zřícenina mohutného hradu.
6. den:Odjezd ze Slovinska, cestou zastávka v rakouském městě GRAZ (Štýrský Hradec). Město Graz, metropole Štýrska, bylo jedním z hlavních center vlády Habsburků. Půvabné historické jádro Altstadt je zapsáno na seznamu kulturního dědictví UNESCO a nyní je přeměněno v malebnou pěší zónu. Návrat do Čech v pozdních večerních hodinách.
Bled 1 Bled 2 bled-09 bled-12 julske-alpy-02 ljubljana Lublaň 1 Lublaň 2 Lublaň 3 Lublaň 4 Slovinsko   Celje 3 Slovinsko   Kamnik 1 Slovinsko   Snovik 2 Slovinsko   Snovik 4 Slovinsko   Snovik 5 Slovinsko Snovik 01 Slovinsko Snovik 02 Slovinsko Snovik 03 souteska-vintgar-06 souteska-vintgar-08 souteska-vintgar-11 souteska-vintgar-12 vintgar Vintgar 1

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava autobusem
  • průvodce
  • 4x ubytování v **** komplexu Snovik
  • vstup do bazénů
  • 4x polopenze

Cena nezahrnuje

  • cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši cca 2,5 € / os. / den - platí se na místě

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 210 Kč)
  • 1/1 pokoj - povinný pro samostatně cestující osoby (příplatek: 1600 Kč)

Bled

Julské Alpy

Slovinský region Julské Alpy tvoří severozápad země. Je hornatý, jako stvořený pro sportovní aktivity (např. pěší turistiku, rafting apod.). Na jeho území se nachází Triglavský národní park, jehož dominantou je Triglav (2864 m n. m.), nejvyšší slovinská hora.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí