CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 33CH720S

Apartmány FORTUNA - dovolená s překvapením

Chorvatsko
Makarská, Živogošće, Omiš, Podgora, Promajna, Drašnice, Igrane, Duće, Orij
TIP: Pobyt v Chorvatsku autobusovou dopravou s odjezdem v pondělí. Jak funguje systém…

10Počet dnů:

12.06.2023Termíny od:

5 499 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

TIP: Pobyt v Chorvatsku autobusovou dopravou s odjezdem v pondělí. Jak funguje systém "apartmánů FORTUNA" naleznete níže v textu.

Systém FORTUNA - apartmány a studia na Omišské a Makarské riviéře, v letoviscích od okolí Omiše až po Živogošće.

Letovisko a konkrétní ubytování Vám sdělíme cca 2 dny před odjezdem. Ve fotogalerii naleznete ukázkové snímky některých našich ubytovacích kapacit. U všech domů zařazených do systému FORTUNA garantujeme velmi dobrou kvalitu ubytování. Doprava luxusním autobusem je pro Vás již zahrnuta v ceně.

Omišská riviéra, rozkládající se mezi Splitskou Riviérou a Makarskou riviérou, je lemována zelenými borovými háji poskytujícími příjemný stín a omývána průzračně čistým Jaderským mořem. Směrem do vnitrozemí se pak zvedá mohutný šedobílý masív pohoří Biokovo. Jen málo míst v Chorvatsku se může pochlubit písčitými plážemi, ale Omišská riviéra mezi tato místa patří.

Makarská riviéra je oblast ve Střední Dalmácii pod monumentálními štíty pohoří Biokovo, s nímž patří k nejvýznamnějším chráněným oblastem, a to v celosvětovém měřítku. Slunečné podnebí, překrásné oblázkové pláže, křišťálově čisté moře a nádherná příroda činí z této oblasti velmi populární turistickou destinaci.

Ubytování: 2 – 8 lůžková studia a apartmány s kuchyňkou a sociálním zařízením, ve vzdálenosti 60 - 400 metrů od moře. V některém typu ubytování mohou mít klienti společnou kuchyň ještě s dalším studiem (sdílená kuchyň je maximálně pro 2 studia dohromady).

Doprava: luxusními, bezpečnými a pohodlnými autobusy značky Scania a Bova s občerstvením, WiFi a WC.

Stravování: vlastní, možnost dokoupení polopenze nebo večeří.



Ubytování se psy a dalšími domácími mazlíčky není bohužel možné.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa A:

Rychnov nad Kněžnou - Dobruška - Nové Město nad Metují - Náchod - Česká Skalice - Jaroměř - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim - Vysoké Mýto - Litomyšl - Svitavy - Letovice - Brno - Břeclav - Bratislava.

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa B:

Rychnov nad Kněžnou - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Letovice - Brno - Břeclav - Bratislava.

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa C:

Poděbrady - Praha - Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Velká Bíteš - Brno - Břeclav - Bratislava.

Fotografie ubytování ilustrují poskytovaný standard. Konkrétní podoba ubytování se může lišit v závislosti na přidělené kapacitě.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu
  • ubytování na 7 nocí/osoba
  • pobytovou taxu
  • spotřebu elektrické energie a vody
  • služby delegáta
  • TENTO ZÁJEZD JE MOŽNÝ POUZE NA AUTOBUSOVOU DOPRAVU, KTERÁ JE JIŽ ZAPOČTENA V CENĚ.

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění 400 Kč/dospělá osoba/týden, 320 Kč/dítě do 18 let/týden
  • místenku za 200 Kč/osoba obousměrně
  • polopenzi 3 999 Kč/dospělá osoba/týden, 3 299 Kč/dítě do 12 let/týden
  • večeři 2 799 Kč/dospělá osoba/týden, 2 299 Kč/dítě do 12 let/týden

Slevy

  • Na ubytování systémem Fortuna nelze uplatnit žádné slevy a není možná platba benefitní kartou a papírovými poukázkami.

Výlety

  • Aktuální nabídku Vám sdělí delegát na místě, u kterého si můžete v době informačních schůzek výlety zakoupit.

Makarská

Makarská, pyšnící se čistým pobřežím a průzračným mořem, se rozkládá v dlouhém zálivu na úpatí horského masivu Biokovo. Nejatraktivnější turistické letovisko chorvatského pobřeží zdobí široká promenáda s množstvím obchůdků, restaurací, taveren, barů a hudebních teras, táhnoucí se podél přístavu a pláže. Pěkná, udržovaná oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře. Pronájem lehátek, slunečníků, loděk a šlapadel za poplatek.

Živogošće

Živogošče je velmi známá oblast na Makarské riviéře, vyhledávaná především turisty, kteří chtěji trávit klidnou dovolenou. Do tohoto rybářského místa jezdí nejraději turisté z Německa , Dánska a Anglie, tradičně také čeští turisté, kteří si chtěji od městského hluku a pracovního přetížení odpočinout. Výhodou tohoto letoviska je nádherná, dlouhá a dá se říct, že nejlepší pláž na Makarské riviéře nejenom z pohledu čistoty moře, ale především dostatečného prostoru, který schází zejména v červenci a srpnu ostatním plážím na Makarské riviéře. Další výhodou je bezprostřední blízkost pohoří Biokovo, jehož nejvyšší vrchol Sv. Jure je vysoký 1772 m. Pláž v zátoce koncentruje výpary jódu a soli, čímž vytváří mimořádnou koncentraci těchto prvků ve vzduchu, větší než v ostatních pobytových místech. Proto pobyty doporučujeme těm, kteří se potřebují tzv. vydýchat a odpočinout. Mimo těchto přírodních atraktivit zvyšuje atraktivitu Živogošće i jeho poloha s možnostmi výletů do města Makarska (18 km), Splitu (90 km) a Dubrovníku (110 km), které pulzují značným společenským žvotem. V Živogošći ke trávení spokojené dovolené přispívá i možnost pobytu u otevřeného bazénu s mořskou vodou s možnostmi čerpat služby all inclusive zahrnující poskytování občerstvení u bazénu (alkoholické, nealkoholické nápoje, vína).Na pláži lze si zapůjčit vodní šlapadla, lodičky, motorové čluny, lehátka a deštníky. Na pláži jsou i restaurace umožňující návštěvníkům poskytování jejich služeb.

Omiš

Městečko s přístavem v ústí řeky Cetiny do moře, 25 km jihovýchodně od Splitu. Nánosy řeky Cetiny vytvořily jedinou písečnou pláž v této oblasti. V zátoce Brzet se nachází stejnojmenný hotel, o 8 km dále je hotelové středisko Ruskamen, dříve známé jako centrum naturistů. Nedaleký kaňon řeky Cetiny je oblíbeným cílem výletníků i filmařů. Právě zde byly natáčeny scény do filmů o Vinnetouovi. Dnes je vyhledávaným cílem raftingu.

Podgora

Městečko jižně od Makarské, pod nejvyšší horou pohoří Biokovo, Sv. Jure. Původní obec na horském úbočí sestoupila dolů k vodě a vytvořila krásné rekreační středisko v zálivu, tvořeném dlouhou pláží z bílých oblázků. Je to velice příjemné místo, jehož obyvatelé jsou hrdí na svou partyzánskou minulost - v r. 1942 zde vznikl partyzánský námořní oddíl, připomínaný pomníkem ve tvaru křídel racka, jenž se stal význačným orientačním bodem této části pobřeží. V posledních letech středisko láká stále více turistů a postupně přebírá úlohu hlavního letoviska v oblasti a odlehčuje tak přeplněné Makarské.

Promajna

Promajna se nachází přibližně 4 km jižně od Baške Vody. Původně vznikla z malé rybářské vesničky na pobřeží kousek od Baško Polje a postupně vyrostla v turisticky atraktivní cíl letní dovolené.

Drašnice

Drašnice je klidné prázdninové letovisko, ležící na Makarské riviéře, jen 10 km jižně od Makarské. Jedná se o ideální místo pro ty, kteří preferují poklidnou dovolenou. Atraktivní okolí láká turisty k jednodenním výletům - celá oblast je totiž chráněna pohořím Biokovo. To se stává také častým cílem horolezců.

Igrane

Igrane je chorvatské přístavní město ležící na Makarské riviéře na úpatí pohoří Biokovo. Fantastické pláže a mírné středomořské podnebí činí z Igrane prvotřídní turistickou destinaci. Přestože má město pouze 400 obyvatel, stále vzkvétá, a to zejména díky rybaření, zemědělství (pěstování oliv) a turismu.

Duće

Duće se nachází blízko města Omiš. Pyšní se překrásnou, 3 km dlouhou, písčitou pláží (Copacabana). Nedaleko leží ústí řeky Cetina, která teče do fascinujícího přírodního kaňonu. V létě je ideálním místem pro dobrodružné sjíždění řeky na raftech. Ubytování v Duće je možné v soukromí či v kempech.

Orij

Orij je poklidným letoviskem nacházejícím se ve Střední Dalmácii, asi 5 kilometrů jižně od Omiše. Skvělá poloha letoviska nabízí řadu možností, jak trávit dovolenou. Najdete zde několik krásných oblázkových pláží s pozvolným svažováním do moře, které jsou ideální především pro rodiny s malými dětmi. Turistické středisko nabízí skvělé podmínky pro vodní a plážové sporty. Nadšení sportovci si zde mohou zahrát plážový volejbal nebo si užít pestrou nabídku vodních sportů, jako je potápění, šnorchlování a windsurfing. Pouhé 4 km od Orije je vzdálen kaňon řeky Cetiny, který přitahuje jak milovníky raftingu, tak horolezce a pěší turisty. Letovisko Orij je obklopeno překrásnou přírodou, podél celého letoviska se táhnou husté borovicové lesy. Pokud se vydáte do městečka Dugi Rat, můžete tam navštívit cukrárny, restaurace a taverny nabízející vynikající domácí speciality. Ti, kdo hledají po dni stráveném na pláži zábavu a noční radovánky, nebudou z Orije nadšení. Za rušným nočním životem se musí vydat do nedalekých větších dalmatských měst jako je Omiš nebo Makarská.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,48 Kč
euro 25,17 Kč

Počasí