CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 51495

Biograd na Moru - Adriatic hotel ***

Chorvatsko
Biograd na Moru, Dalmácie - Zadarská oblast
V případě zájmu o ubytování v apartmánech/vilách v soukromí v Biogradu na Moru s…

8Počet dnů:

17.09.2022Termíny od:

11 280 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

V případě zájmu o ubytování v apartmánech/vilách v soukromí v Biogradu na Moru s dopravou vlastním autem Vám rádi učiníme individuální nabídku zohledňující Vaše požadavky a přání, děkujeme.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: směnárna, cukrárna, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, jacuzzi společná, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, tobogán, aquapark, bar u bazénu, internetový kout, pískoviště.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění, animace pro děti, animace pro dospělé, jogging, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, kuželky, aerobic, cyklistika, škola potápění.

SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ PRO TERMÍN 12.8.-19.8.!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Adriatic hotel: Hotel Adriatic se nachází přímo na pobřeží vedle hotelu Ilirija, v blízkosti sportovně-rekreačních a zábavních možností. Centrum města Biograd na Moru je vzdáleno cca 100 m. 

Hotel má moderní design, je plně klimatizován. Pokoje jsou dvoulůžkové a jednolůžkové (single use) typu Superior s balkonem a typu Comfort bez balkonu, oba typy jsou bez možnosti přistýlky. Pokoje mají SAT/TV, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI. Hotel je obklopen parkem, z většiny pokojů je boční pohled moře (nelze zaručit). 

Hostům je k dispozici recepce, hotelová restaurace, aperitiv bar, restaurace á la carte, Lavender Lounge bar, směnárna, výtah, internetový kout, venkovní bazén s dětským bazénem. Vnitřní bazén a wellness centrum Salvia v hotelu Ilirija. 

V hlavní sezoně je zajištěna sportovně-rekreační animace pro děti i dospělé. Ve vedlejším hotelu Ilirija je venkovní taneční terasa, kde hraje denně večer živá hudba. Ke sportovnímu vyžití slouží sportovní centrum, potápěčské centrum, vzdálené cca 50 m, tenisové dvorce vzdálené cca 200 m, „aquatic centrum“ vzdálené 100 m, stezky pro cyklisty, cesty pro jogging, plážový volejbal, aerobik, minigolf, stolní tenis, hřiště pro míčové hry, kuželky a další. Uprostřed těchto hotelů je přístav (Marina Kornati) s technickými službami a servisem. Pořádají se zde výlety do Šibeniku, NP Krka, na Vranské jezero, do Zadaru, do NP Kornati

Pláže jsou oblázkové, písčité, betonové, vzdálené cca 50-100 m od hotelů. Další písečná pláž je vzdálena cca 300 m. Od hotelů byla podél pláží vybudována nová promenáda, která vede až na nejznámější pláž Soline a dále k autokempu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži je bohatá nabídka sportovní a rekreační zábavy: „aquatic centrum bazen“ (veřejný venkovní bazén, který je zároveň závodním bazénem), aqua park na moři, jumping park, aqua tobogán, dětské pískoviště, dětské hřiště. U bazénu je koktejl bar, snack bar, cukrárna, různé obchůdky.

Destinace: Leží na pobřeží 28 km jihovýchodně od Zadaru. První zmínka o Biogradu jako chorvatském městě je z půlky desátého století. V jedenáctém století bylo sídlem chorvatských králů. V muzeu je malá sbírka předhistorických, antických a staro chorvatských památek. Známé jako turistický cíl s hezkými plážemi a velkými borovicovými háji. Biograd na Moru je moderní město s hotely, vilami, auto kempy, apartmány, restauracemi, obchody. Bohaté na ryby je jezero Vrana vzdálené 7 km. Kanál Pašman je ideální pro vodní sporty a potápění. Spojení: letiště je vzdáleno jenom 20 km, železniční nádraží v Zadaru a Benkovaci (19 km), autobusové nádraží je ve městě.

Ubytování: hotel ***

Stravování: polopenze

Doprava: vlastní

Comfort Comfort Comfort Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Foto - Biograd na Moru - Adriatic hotel *** Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (15) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (17) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (20) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (23) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (25) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (27) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (31) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (58) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (59) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (62) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (9) Ilirija Aquatic centar Písečná pláž Soline Superior Superior Superior

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • animace pro děti i dospělé (Aquatic Beach Club) 15.6.-15.9
  • využívání venkovního bazénu u hotelu Adriatic se sladkou vodou a dětským bazénem
  • Medical wellness centar "Salvia" - užívání SPA ZÓNY: sauna, whirpool, relax zóna, fitness - po přechozí rezervaci s možností do 90 minut během pobytu
  • otevřený bazén v hotelu Ville Donat se sladkou vodou
  • ranní gymnastika, vodní aerobic, škola plavání pro děti (15.6.-15.9.)
  • Mini klub pro děti od 4 let s animátory každý den vyjma soboty
  • Dětský klub a herní místnost, dětské turnje, zábava, mini-disco
  • Denní i večerní zábava, živá hudba, profesiolní večerní program s animátory
  • Lavander Lounge Bar: DJ muzika

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • parkovné 6 EUR/den/auto (150 m od hotelu) - platí se na místě v recepci
  • parkovné 8 EUR/den/auto (vedle hotelu) - platí se na místě v recepci
  • Medical wellness "Salvia" (masážní zóna, kosmetika, manikúra, pedikúra, kadeřnický salón, solarium) - vše za poplatek
  • tenis, stolní tenis, košíková na písku, jogging, bicykl, tenis - za poplatek
  • dětská postýlka (na vyžádání) 8 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře (na vyžádání) 20 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • možnost příplatku plné penze

Biograd na Moru

Významné a velmi oblíbené letovisko se nachází ve střední části Severní Dalmácie. Město Biograd na Moru hrálo významnou roli v chorvatské historii. V 10. až 12. století bylo sídlem chorvatských králů a hlavním městem říše. Z někdejší nádhery královského města se dochovaly jen fragmenty zdiva a základy antických a středověkých staveb. Můžete zde však obdivovat stavby z pozdější doby - paláce, krásné domy, několik klášterů, kostelů a biskupské sídlo. V dnešní době je Biograd živé letovisko se spoustou obchůdků, restaurací, barů a diskoték, oblíbené zejména jako východisko výletů do dvou nedalekých přírodních parků - ostrovní říše Kornati a vodní kaskáda na řece Krka. K příjemným večerním procházkám lákají nejen uličky města, ale také pěkný přístav. Dlouhá oblázková pláž s tobogánem je obklopená zelení a nabízí možnosti odpočinku i vodních sportů.

Dalmácie - Zadarská oblast

Jedná se o pás pobřeží v blízkosti starobylého města Zadaru. Pobřeží se vyznačuje přírodními plážemi skalnatého a oblázkového typu, které jsou zasazeny do prostředí zelených lesíků a travnatých ploch na okrajích pláží. Výhodou celé oblasti je snadná dostupnost z našeho území. Přitom oblast patří klimaticky již k Dalmácii, tj. garance slunečného počasí a teplejší vody v moři. Další výhodou oblasti je rychlý a snadný přístup do tří národních parků v okolí, tj. velehorský národní park Paklenica zaměřený na vysokohorskou turistiku, národní park Krka se slavnými vodopády a konečně třetí národní park Kornati, který je tvořen archipelagem stovek ostrůvků. Ideální oblast též pro jachting, rybolov, windsurfing. Přes přístav Zadar je přístup na blízké ostrovy Ugljan, Silba, Premuda, Olib a Lošinj. Středisko Zaton je malá vesnička ležící 16 km severně od Zadaru. Rozsáhlý komplex apartmánů tvoří uzavřený areál s komplexní soběstačnou infrastrukturou a leží bezprostředně vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Petrčane je malá vesnička ležící 12 km severně od Zadaru. Hotelový areál Pinija pokrývá zalesněný poloostrov vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Borik je rozsáhlý komplex hotelů většinou nově renovovaných včetně luxusního prázdninového klubu s nejmodernějším relaxačním centrem, bazény, tobogány a upravenými plážemi. Leží na břehu moře na pozemku s přírodní parkovou úpravou severně od centra starobylého města Zadaru.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí