CK Pohoda Rakousko Zájezd č. A015

ZOO Vídeň - Schönbrunn

Rakousko

Vídeňská zoologická zahrada patří mezi nejhezčí, ale přitom nejstarší zoologické…

1Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

1 - denní zájezd

Vídeňská zoologická zahrada patří mezi nejhezčí, ale přitom nejstarší zoologické zahrady na světě. První návštěvníci přišli do ZOO již v roce 1752 za doprovodu císaře Františka Štěpána Lotrinského - manžela Marie Terezie, který nechal ve stejném roce ZOO vystavět. Původně měla zahrada sloužit jako císařský zvěřinec pro zkrášlení zámku Schönbrunn. 14. července 1906 se zde narodilo poprvé v zajetí mládě slona. Do této doby byl považován odchov slonů v zajetí za nemožný. Zoologická zahrada ve Vídni má jistě co nabídout a z její návštěvy si odnesete velice silný zážitek. A není divu. Tato ZOO se totiž řídí heslem "zoologická zahrada se šťastnými zvířaty".

Zoologická zahrada ve Vídni leží v rozsáhlém parku zámku Schönbrunn. Moderní úprava a vybavení ZOO zapůsobí na první pohled. Procházet se můžete po širokých cestách, kochat se pohledem na hezky upravené okolí a zámecký park s množstvím fontán, ale především obdivovat chovaná zvířata a jejich životní prostředí. ZOO ve Vídni má za cíl poskytovat zvířatům co nejlepší a nejpřirozenější životní prostředí a díky tomu může chovat i náročné druhy zvířat. Najdete zde velké množství chovaných druhů z exotických krajin naší planety včetně několika unikátů, které jsou na chov v zajetí velice náročné a ve volné přírodě kriticky ohrožené.

V ZOO Vídeň se chová kolem 500 druhů zvířat s vysokým důrazem na přirozenost životního prostředí. Pečlivě umístěné výběhy a pavilony zajistí velice snadný pohyb po zahradě a shlédnutí všech druhů zvířat za postupného procházení celým parkem. Zahrada také nabízí velké množství nejrůznějších atrakcí včetně deštného pralesa, pouště nebo polární části pro arktická zvířata. K vidění jsou zde i velice vzácné druhy zvířat jako jsou např. orangutáni, pandy, koaly a mnoho dalších.

Přesto, že vídeňská zoologická zahrada patří k nejstarším na světě, chlubí se velice moderním prostředím a hlavně velkými výběhy. Je to to jedna z nejkrásnějších zoologických zahrad v Evropě a pokud patříte mezi milovníky zvířat nebo nevšedních zážitků, budete její návštěvou jistě okouzleni. Najdete zde hlavně šťastná zvířata a nepřeberné množství chovaných druhů. A to by mělo být cílem každé dobré ZOO. Pojeďte se podívat!

Volný čas po prohlídce zahrady můžete samozřejmě využít i na návštěvu zámku Schönbrunn !!!

Ubytování: bez ubytování

Stravování: bez stravy

Doprava: autokarem

Autokarem,nebo mikrobusem (podle počtu přihlášených). Skupiny do 8 osob budou přepraveny mikrobusem.

Program zájezdu

1. den:odjezd: Praha Smíchov - od vlakového nádraží - parkoviště TAXI vlevo před vchodem do budovy nádraží v 06:00 hod., Jihlava - nástupní místo ČS Tank ONO v 07:30, Brno - staré autobusové nádraží - u zastávek Student Agency v 08:30 hod. Předpokládaný příjezd do ZOO v 10:00 hod., odjezd v 17:30 hod., příjezd cca ve 21:30 hod. do Prahy.
Foto - Rakousko - ZOO Vídeň - Schönbrunn Foto - Rakousko - ZOO Vídeň - Schönbrunn Foto - Rakousko - ZOO Vídeň - Schönbrunn Foto - Rakousko - ZOO Vídeň - Schönbrunn Foto - Rakousko - ZOO Vídeň - Schönbrunn

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí