CK Pohoda Německo Zájezd č. 166

Bavorské klenoty a term. lázně Bad Füssing + historická města na Innu a Dunaji

Německo
Regensburg, Bad Füssing, Pasov
Na tomto netradičním zájezdu se prolíná návštěva historických rakouských a německých…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Na tomto netradičním zájezdu se prolíná návštěva historických rakouských a německých městeček s koupáním v jedinečné termální lokalitě v lázních Bad Füssing.
Je zde cca 10 000 m2 termální vodní plochy a přibližně 80 termálních bazénů. Léčivý pramen s obsahem síry o teplotě 56°C, který tryská z hloubky 1 000 metrů má podle názoru mnoha hostů, vědců a lékařů nesrovnatelné přirozené léčivé účinky. Kdo jednou navštívil tyto zajímavé lázně, rád se sem vrací.

Ubytování: aparthotel

Není možný pokoj s přistýlkou.

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd z Prahy v ranních hodinách. Malebný REGENSBURG – jedno z nejlépe zachovalých německých historických měst s mnoha zachovalými románskými a gotickými památkami. V roce 1996 bylo historické centrum Regensburgu zapsáno na seznam světového dědictví UNESCO. Příjezd do lázní BAD FÜSSING .
2. den:Dopoledne prohlídka městečka SCHÄRDING ležícího na březích řeky Inn. Nejhezčí částí je hlavní náměstí Stadtplatz s řadou pěkných barevných štítových domů. Odpoledne koupání v BAD FÜSSING : největší lázně v Evropě, je zde cca 10 000 m2 termální vodní plochy a přibližně 80 termálních bazénů.
3. den:Výlet za historickými městečky podél řek Inn a Salzach: BURGHAUSEN – nesmírně malebné město na řece Salzach s dominantou hradu Burghausen na mohutném hřbetu dlouhém 1100 metrů. BRAUNAU AM INN – jedno z nejkrásnějších měst v oblasti s dlouhou historií, centrum je v gotickém stylu, neobvykle protáhlé náměstí Stadtplatz, symbol Braunau kamenná věž farního kostela sv. Štěpána, rodiště Adolfa Hitlera. V podvečer koupání v lázních BAD FÜSSING .
4. - 5. den:Ráno zastávka v OBERNBERG AM INN – starobylé trhové město s půvabným hlavním náměstím Marktplatz s barokními průčelími domů. Prohlídka PASOVA , který je známý jako město tří řek. Stékají se zde Dunaj, Inn a Ilz. Pasov je malebné město s barokní architekturou (dóm sv. Štěpána, staré město). V podvečer koupání v lázních BAD FÜSSING .
Nemecko Bad Fussing 2 10 Nemecko Bad Fussing europa 1 10 Nemecko Pasov 07 Nemecko Scharding 10 Nemecko_Bad-Fussing_therme_8_10 Nemecko_Pasov_10 Nemecko_Pasov_2_10

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava autobusem
  • průvodce
  • 4x ubytování v aparthotelu Salzburg s možností vaření (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • pobytová taxa

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 180 Kč)
  • 4x večeře ve vedlejší restauraci (příplatek: 1800 Kč)

Regensburg

Jedno z nejstarších a památkově nejvýznamnějších německých měst nabízí na 1400 historických objektů z různých období ( zejména středověkých). Ojedinělé ve střední Evropě jsou zdejší měšťanské domy stavěné ve 13. a 14. stol. podle italského vzoru. Z původních více než šedesáti se dochovaly dvě desítky těchto patricijských hradů včetně katedrály z 13. století.

Bad Füssing

Pasov

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,76 Kč
euro 25,28 Kč

Počasí