CK Pohoda Itálie Zájezd č. 1417

Pohádkové Dolomity. Poznejte s námi nejkrásnější hory světa ! JEN ZA 6.990,- Kč !

Itálie
Marmolada , Misurina, Bolzano, Passo Pordoi, Merano
Odjezdy z celé ČR a bez příplartku ! Celkem přes 40 nástupních míst ! Zájezd cestovní…

5Počet dnů:

25.09.2019Termíny od:

5 990 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Odjezdy z celé ČR a bez příplartku ! Celkem přes 40 nástupních míst ! Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě nadstandardní kvality služeb.

Snídaně 2x v ceně (káva, čaj, pečivo, máslo, džem)
Za příplatek 460,- Kč možno dokoupit 2 večeře (2-3 chody dle hotelu) na osobu.

Ubytování: hotel

hotel minimálně 3*

Stravování: snídaně

Snídaně 2x v ceně (káva, čaj, pečivo, máslo, džem)
Za příplatek 460,- Kč možno dokoupit 2 večeře (2-3 chody dle hotelu) na osobu.

Doprava: autokarem

Dopravaluxusním busem (wc, video-dvd, klima). Odjezdy z celé ČR a bez příplatku. Více než 40 nástupních míst !

Program zájezdu

1. den:1. den: V 19 hodin odjezd z Nového Boru, ve 20 hodin Liberce, ve 20.45 hodin z Mladé Boleslavi, ve 22 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Plzně ve 23.30, v 16.30 z Ostravy, v 18.00 z Olomouce, ve 19.00 z Brna, ve 20.15. z Jihlavy - Pávova, ve 20 hodin z Hradce Králové. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Rakouskem a Německem do Itálie.
2. den:2. den: Ráno přejezd Brennerského průsmyku a soustavy dálničních mostů Europabrücke, příjezd do Itálie, přejezd Passo di. M. Giovo /2.094 m.n.m./, průjezd průsmykem S. Leonardo, dopoledne prohlídka nejkrásnějšího města Dolomit - Merana /Dóm, okouzlující lázeňské promenády/, odpoledne odjezd do Bolzana na prohlídku /Dóm, Piazza delle Erbe/, v podvečer odjezd do hotelu, večeře, nocleh /2-lůžkové pokoje/.
3. den:3. den: Po snídani odjezd do Dolomit na celodenní projížďku pohádkovou silnicí s mnoha výhledovými zastávkami s nejkrásnějšími partiemi Dolomit - krátká zastávka u horského jezera Lago di Carezza pod masivy Latemar /2.846 m/ a Catinaccio, přejezd Passo di Costalunga /1.753 m/, průjezd malebným údolím Val di Fassa a horským střediskem Canazei pod masívem Marmolada /3.343 m/, přejezd nejvyššího dolomitského průsmyku Passo del Pordoi /2.239 m/, výhledová zastávka - uvidíte bizarní Sasso Lungo /3.181 m/ a strmé stěny Piz Boe v masivu Sella, přejezd Passo di Falzarego /2.105 m/, výhledová zastávka, odpoledne příjezd do Cortiny d´Ampezzo /hlavní turistické a lyžařské centrum Dolomit/. Prohlídka města. Ubytování v hotelu, večeře, nocleh /2-lůžkové pokoje/.
4. den:4. den: Po snídani odjezd přes Passo Tre Croci /1.805 m/, výhledová zastávka u dolní stanice lanovky na Monte Cristallo /3.221 m/, zastávka u horského jezera Misurina s pohádkovým výhledem na skalní věže masívu Tre Cime di Lavaredo /2.999 m/, průjezd údolím Val di Landro a údolím řeky Dráva k rakouským hranicím, po překročení hranice pokračování jízdy údolím Drávy krásnými Lieneckými Dolomity. V podvečer odjezd přes rakouské Alpy do ČR.
5. den:5. den: V časných ranních hodinách příjezd do Nového Boru a dalších nástupních míst v ČR. Doporučené kapesné: 60 – 90 EURO na drobné nákupy a suvenýry a na zastávky na odpočivadlech při průjezdech Rakouskem, případně i Německem. Cena zájezdu: SUPERLASTMINUTE: 6.990,- Kč /původně 10.990,- Kč/ Cena obsahuje: Dopravu luxusním busem (wc, video-dvd, klima), 2 x nocleh se snídaní v hotelu minimálně 3* ve 2-lůžkových pokojích pojištění CK, průvodce. V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !! Další sedačka možná za 4.390,- Kč !! Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !
Pohádkové Dolomity - poznejte s námi nejkrásnější hory světa !

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava luxusním busem (wc, video-dvd, klima)
  • 2 x nocleh v hotelu minimálně 3* se snídaní
  • pojištění cestovní kanceláře
  • průvodce

Příplatky

  • 2 x večeře 2-3 chody (dle hotelu) (příplatek: 460 Kč)
  • komplexní pojištění včetně storna od České pojišťovny (příplatek: 140 Kč)
  • 1-LŮŽKOVÝ POKOJ (příplatek: 1190 Kč)

Slevy

  • SUPERSLEVA NA 6.990,- KČ !

Marmolada

Arabba, Marmolada a Sella Ronda. Tyto tři střediska patří k jedněm z nejskloňovanějších lyžařských areálů v Evropě. Samotný ledovec Marmolada, oblíbené místo horolezeckých výstupů, nabízí při jasném počasí výhledy z výšky 3342 až k rakouským Alpám. Velkou atrakcí zůstává možnost návštěvy vojenského muzea dělostřelecké divize, která během první světové války ostřelovala okolní průsmyky, právě z tohoto strategického místa. Druhou atrakcí, která bývá často opomenuta, je návštěva sv. Madonny na konečné stanici lanovky na Marmoladu. Nelze jinak než opět vyzdvihnout oblast Marmolady. Neuvěřitelné sjezdy z výšky 3342 m n.m. po červených sjezdovkách umožní sjezd s převýšením téměř dva tisíce výškových metrů do střediska Malga Ciapela. V oblasti Arabby je nutnost vyzkoušet sjezd z vrcholu Porto Vescovo přímo do Arabby. Celá oblast těchto dvou středisek je napojena do oblasti Sella Rondy, která musí po lyžařské stránce uspokojit touhu každého lyžaře po kvalitních lyžařských tratích. Pro skutečné lyžařské labužníky se naskýtá možnost využít Heliski. V Arabbě můžeme nalézt velké množství barů, skibarů, obchodů, restaurací a krytý bazén.

Misurina

Jezero

Bolzano

Passo Pordoi

Průsmyk

Merano

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí