CK Pohoda Francie Zájezd č. FR499-25

Francie - Francouzská Riviéra A Provence

Francie
Francouzská riviéra
Připojte se k nám na nezapomenutelný zájezd do jižní Francie, kde uprostřed prázdnin…

9Počet dnů:

02.08.2025Termíny od:

18 990 Kč Cena od:

9 - denní zájezd

Připojte se k nám na nezapomenutelný zájezd do jižní Francie, kde uprostřed prázdnin prozkoumáme nejen krásy Azurového pobřeží, ale i jeho okolí. Během našich výletů navštívíme řadu kouzelných míst, přičemž budeme ubytováni v malebném Cagnes-sur-Mer u Zátoky andělů, které nám poskytne ideální základnu pro naše poznávání. Navštívíme město festivalů Cannes, ostrov Ste. Margarite, kde byl údajně vězněn muž se železnou maskou. Úchvatné výhledy nás čekají v malebném Éze, které se tyčí na skále nad mořem. Monaco nás okouzlí svým luxusem a Verdon, jeden z nejkrásnějších kaňonů Evropy svou přírodou. Neopomeneme na Grimaud, legendární Saint Tropez, uměleckou vesnici St. Paul-de-Vence, město fialek Tourettes-sur-Loup, historické Vence se slavnou kapli Chapelle du Rosaire i kosmopolitní Nice.
Poloha hotelu nám umožní každý den vyrazit na nové a fascinující výlety a současně si odpočinout u moře. Objevte poklady Azurového pobřeží, které vás nadchne svou krásou a jedinečností!

Cagnes-sur-Mer – Cannes – ostrov Ste.Margarite – Eze – Monaco – kaňon Verdon – Moustiers-Ste-Marie – Grimaud – Saint Tropez – Corniche de l´Esterel – St. Paul-de-Vence – Tourettes-sur-Loup – Vence – Nice

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
6x ubytování v Cagnes sur Mer, hotel*** – 2lůžk. klim. pokoje s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
6x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 02.08. - 10.08. Odjezd A + Plzeň

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR busem do Francie.
2. den:Ráno příjezd do Francie, prohlídka do malebného přímořského městečka CAGNES-SUR-MER , známého svými plážemi a starobylým hradem Grimaldi, který nabízí nádherné výhledy na celé pobřeží. Ubytování v hotelu v Cagnes-sur-Mer, odpočinek u moře.
3. den:Elegantní a nonšalantní CANNES světoznámého města filmových festivalů, kde se projdeme po slavné promenádě La Croisette a navštívíme historické staré město Le Suquet. Absolvujeme fakult. lodní výlet na jeden z Lerinských ostrovů – OSTROV STE.MARGARITE , proslulý svou přírodou a pevností Fort Royal , kde byl údajně vězněn muž se železnou maskou.
4. den:Výlet do vesničky ÉZE , která se tyčí na skále nad mořem a nabízí úchvatné výhledy a krásnou exotickou zahradu. Následuje MONACKÉHO KNÍŽECTVÍ , které nás okouzlí luxusem i majestátními památkami. Staré město MONACO a moderní MONTE CARLO , Knížecí palác – oficiální rezidence monackého knížete, katedrála – místo posledního odpočinku mnoha členů monacké královské rodiny, včetně knížete Rainiera III. a kněžny Grace Kellyové, slavné kasino Monte Carlo, Oceánografické muzeum se sbírkou více než 6000 mořských živočichů a akváriem s více než 350 druhy ryb, nádherná zahrada Jardin Exotique s rozsáhlou sbírkou sukulentů. Zahrada má také úchvatný výhled na Monako a Středozemní moře.
5. den:Pro milovníky přírody je připraven fakult. výlet do KAŇONU ŘEKY VERDON , jednoho z nejkrásnějších v Evropě. Smaragdově zelená řeka si razí cestu vápencovou plošinou Haute-Provence. Poznáme nejkrásnější místa oblasti vč. jezera SV. KŘÍŽE , kam se řeka Verdon vlévá. Poté návštěva jedné ze 143 nejkrásnějších vesniček Francie – MOUSTIERS-STE-MARIE , známá svou keramikou a jedinečnou polohou mezi horami.
6. den:Středověká horská vesnička GRIMAUD s nádherným výhledem na záliv. Návštěva legendárního letoviska SAINT TROPEZ , kde si užijeme atmosféru města plného života a historie. Staré město – Vieux Port a četnická stanice. Cestou zpět na hotel pojedeme panoramatickou silnicí (vybudována v r. 1903) přes přírodní rezervaci CORNICHE DE L´ESTEREL , úchvatné výhledy na červené skalní útesy a azurové moře.
7. den:Návštěva 3 vesniček, které jsou jiné a přesto výjimečné. Umělecká ST. PAUL-DE-VENCE , vesnička slavných osobností, ale i atelierů výtvarníků, kde se procházeli slavní malíři jako Chagall. TOURETTES-SUR-LOUP , přezdívané městem fialek , kde se na počátku března koná Fialkový festival. VENCE , jehož hlavní památkou je katedrála Narození P. Marie (mozaika od Chagalla) a nedaleko také moderní stavba kaple Panny Marie Růžencové s vitrážemi od Henriho Matisse.
8. den:Kosmopolitní NICE , kde si užijeme procházku po slavné pobřežní promenádě Promenade des Anglais , navštívíme živý trh Marché aux Fleurs na Cours Saleya – květiny a regionální produkty. Prohlédneme si historické centrum, Staré město Nice – Vieux Nice , úzké uličky, malebná náměstí a historické památky. Ve večerních hodinách odjezd do ČR.
9. den:Předpokládaný příjezd v odpoledních hodinách.
Francie - Cannes Francie - Canyon du Verdon, jezero St. Croix Francie - Eze Francie - Kaňon Verdon Francie - Nice Francie - Nice Francie - Nice Francie - panoramatický pohled na přístav v Cannes Francie - Saint Paul de Vence Monaco Monaco Monaco - Monte Carlo Pobytově-poznávací zájezd Francie - Nice Poznávací zájezd Francie - Port Grimaud Poznávací zájezd Francie - Saint Paul de Vence Poznávací zájezd Francie - St. Tropez

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
02.08.2025 10.08.2025 9 18 990 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu lux. klim. busem,
  • 6x ubytování v Cagnes sur Mer, hotel*** – 2lůžk. klim. pokoje s příslušenstvím,
  • 6x snídani,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • vstupné, pobyt. taxu, fakult. výlety a vše ostatní, co není uvedeno v "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • 1lůžk. pokoj 12000 Kč – na vyžádání v CK,
  • fakult. výlet kaňon řeky Verdon 650 Kč (min. počet 20 osob),
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 400 Kč

Slevy

  • 3.lůžko na pokoji 3000 Kč

Francouzská riviéra

Azurové pobřeží

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,32 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí