CK Pohoda Itálie Zájezd č. IT600-25

Největší Italská Jezera - Perly Alp

Itálie

Svět italských jezer fascinuje kontrastem ledových alpských štítů a prohřátých jezer,…

7Počet dnů:

31.07.2025Termíny od:

11 675 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Svět italských jezer fascinuje kontrastem ledových alpských štítů a prohřátých jezer, na jejichž březích se sklízí citróny nebo olivy a kvetou subtropické rostliny. Nabízí kolorit půvabných italských středověkých městeček, a navíc přidává aristokratickou okázalost zámků a jejich parků. Kombinuje historii s přírodními krásami. My vám svět jezer servírujeme v letním období, kdy kromě plavby po klidných vodních hladinách budete mít možnost ve všech jezerech se i vykoupat. K tomu vám umožníme vystoupat nebo vyjet lanovkou za panoramatickými výhledy, ochutnat místní speciality a užívat si letní italskou atmosféru všemi smysly.

Zájezd Italská jezera provází Mgr. Michal Hrazdil

Lago di Garda: Riva – Limone – Malcesine – Monte Baldo – Lago d´Iseo: Iseo – Monteisola – Peschiera – Lago d´Orta: Orta San Giulio – Sacro Monte – Arona – Lago di Como: Como – Bellagio – Varenna – Lecco – Lago Maggiore: Stresa – Santa Catarina – Borromejské ostrovy – Isola Madre – Isola Bella

Ubytování: ano

hotel***

UBYTOVÁNÍ
4x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím a bazénem

STRAVOVÁNÍ
4x snídaně, za příplatek 4x večeře. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 29.07. - 04.08. Odjezd A, B

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Večer odjezd z ČR.
2. den:LAGO DI GARDA – Ráno příjezd k největšímu italskému jezeru. Prohlídka historického města RIVA , které se nachází na severním břehu, jenž je sevřen příkrými alpskými stěnami jako severský fjord. Lodní výlet do citrónového městečka LIMONE , které po staletí obklopují terasy pro pěstování citrusů a do starobylého MALCESINE , které kromě středověkého hradu láká i na svou pláž nebo lanovku s výjezdem na horu Monte Baldo do výšky téměř 1.800 metrů nad hladinu jezera. Nocleh v hotelu s výhledem na jezero Lago di Garda.
3. den:LAGO D´ISEO – přejezd k jezeru s největším italským jezerním ostrovem. Prohlídka historického města ISEO a lodní výlet po jezeře kolem ostrůvků San Paolo a Loreto s romantickými rezidencemi, obeplutí ostrova MONTEISOLA a program v oblasti vesnice PESCHIERA . Možnost koupání i výstupu ostrovní krajinou přes horské vesnice až na nejvyšší bod ostrova ke svatyni Madonna Ceriola ve výšce 400 metrů nad hladinou jezera. Přejezd do městečka Gozzano, kde se u jezera Lago d´Orta na 3 noci ubytujeme.
4. den:LAGO D´ORTA – přejezd k nejzápadněji položenému velkému italskému jezeru. Prohlídka malebného historického městečka ORTA SAN GIULIO , které bývalo po staletí metropolí nezávislého státečku v rámci Svaté říše římské. Výstup na kopec Sacro Monte s panoramatickým výhledem a UNESCEM chráněným souborem kaplí a kostelů. Výlet lodí po jezeře a program na ostrůvku San Giulio s románským kostelem. Možnost vykoupání v jezeře. Večer zastávka v ARONĚ u gigantické sochy svatého Karla Borromejského, z jejíž terasy nebo očí se nabízí panoramatický rozhled po jižním části jezera Lago Maggiore. Návrat na hotel.
5. den:LAGO DI COMO – přejezd k nejhlubšímu italskému jezeru, jehož romantickou scenérii si oblíbily celebrity. Prohlídka historického centra největšího města na březích italských jezer – COMO s působivou katedrálou a odkazy na antické i novodobé učence, od Pliniů po Alessandra Voltu. Lodní výlet po hladině jezera do centrální části jezera, do věhlasného městečka BELLAGIO s působivým parkem vily Melzi a starobylým historickým centrem. Poté přeplutí do malebného městečka VARENNA s exotickým parkem vily Monastero a přejezd do města LECCO . Večer návrat na hotel.
6. den:LAGO MAGGIORE – přejezd k rozlehlému jezeru, jehož pětina leží na území Švýcarska. Potom prohlídka městečka STRESA , které představuje riviéru Lago Maggiore. Lodní výlety ke středověkému klášteru SANTA CATERINA , který se jako vlaštovčí hnízdo lepí na skálu nad jezerem, a na BORROMEJSKÉ OSTROVY – Isola Madre a Isola Bella s honosnými rezidencemi a okrasnými parky aristokratické rodiny Borromeů, zastávka na ostrově Isola Pescatori s atmosférou rybářské vesnice, jež učarovala už spisovateli Hemingwayovi. Večer odjezd do ČR.
7. den:Dopoledne návrat do ČR.
Itálie - jezero Como Itálie - jezero Iseo Itálie - Laggo Maggiore Isola Bella Itálie - Lago di Garda - Limone Itálie - Lago di Garda - Malcesine Itálie - Lago Iseo Itálie - Lago Iseo Itálie Lago di Como Lago Maggiore - Isola Bella Lago Maggiore - Isola Bella Poznávací zájezd Itálie - Lago di Como Poznávací zájezd Itálie - Lago di Garda Poznávací zájezd Itálie - Lago di Garda - Limone Poznávací zájezd Itálie - Lago di Garda - Limone

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
31.07.2025 06.08.2025 7 11 675 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu lux. klim. busem (v případě svozu z nástupních míst k hlavnímu autobusu využívá CK i svozová auta nebo prostředky hromadné dopravy),
  • 4x ubytování v hotelu*** - 2lůžk. klim. pokoje s příslušenstvím,
  • 4x snídani,
  • průvodce CK

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,32 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí