CK Pohoda Itálie Zájezd č. IT607-25

Kouzlo Letních Italských Jezer

Itálie

V letním termínu, kdy se prohřejí průzračné vody a kdy stále ještě kvetou subtropické…

5Počet dnů:

19.08.2025Termíny od:

7 903 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

V letním termínu, kdy se prohřejí průzračné vody a kdy stále ještě kvetou subtropické zahrady pod štíty Alp, jsme pro vás vybrali tři fantastická jezera na rozhraní střední a jižní Evropy. V Itálii se nachází více než tisíc jezer, z nichž každé se vyznačuje odlišným charakterem a jedinečnou krásou. Náš okruh kombinuje slavná místa, včetně jezerního Versailles na Lago Maggiore, s méně známými, ale působivými místy. Jezero Iseo nabízí malebné vesnice, travnaté pláže u jezera i turistiku mezi olivovými háji na největším a nejvyšším italském jezerním ostrově. Lago d´ Orta je klidné turisty nezatížené jezero, obklopené zelenými svahy, subtropickou vegetací i nejhezčím italským jezerním městečkem Orta San Giulio, nad kterým se zvedá posvátná hora. Navštívíme skutečné jezerní "perly", které Remarque nebo Hemingway nadšeně vychvalovali, ale ani jejich slova nevystihují dostatečně jejich skutečnou krásu těchto klenotů italských Alp.

Zájezd provází Mgr. Michal Hrazdil .


Lago d´Iseo – Iseo – ostrov Monte Isola - Lago Maggiore - Arona - Lago d´Orta - Orta San Giulio - Borromejské ostrovy - Stresa

Ubytování: ano

hotel

UBYTOVÁNÍ
2x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
2x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 19.08. - 23.08. Odjezd A, B

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:V podvečerních hodinách odjezd z ČR do Itálie.
2. den:LAGO D´ISEO – přejezd k jezeru s největším italským jezerním ostrovem. Prohlídka historického města ISEO a lodní výlet po jezeře kolem ostrůvků San Paolo a Loreto s romantickými rezidencemi, obeplutí ostrova MONTE ISOLA a program v oblasti vesnice PESCHIERA . Možnost koupání na ostrovní pláži i výstupu ostrovní krajinou přes horské vesnice až na nejvyšší bod ostrova ke svatyni Madonna Ceriola ve výšce 400 metrů nad hladinou jezera. Přejezd na ubytování v okolí jezera Lago di Varese.
3. den:Přejezd k jezeru LAGO MAGGIORE a zastávka v ARONĚ u gigantické sochy sochy Karla Borromejského, světce, který pocházel z rodiny, jež nechala vystavět zámky na jezeře. Poté program u jezera LAGO D´ORTA, které obklopuje hustý zelený les. Prohlídka městečka ORTA SAN GIULIO , jež se řadí k nejhezčím italským jezerním městům. Výstup na svatý kopec Sacro Monte di San Francesco s kaplemi a výhledy na jezero. Výlet lodí na ostrov SAN GIULIO s bazilikou, plnou cenných středověkých fresek. Možnost koupání v jezeře. Návrat na ubytování.
4. den:Celodenní program u jezera LAGO MAGGIORE . Výlet lodí na BORROMEJSKÉ OSTROVY – Isola Bella, Madre a Pescatori : šlechtické rezidence, nádherné subtropické zahrady na vyhlídkových terasách, parky plné exotických stromů a rybářské vesnice. Prohlídka lázeňského městečka STRESA , které inspirovalo amerického spisovatele Hemingwaye. Procházka po promenádě. Možnost koupání i lodního výletu ke klášteru svaté Kateřiny , zavěšeného na skále, která se kolmo zvedá z jezera. Noční přejezd do ČR.
5. den:Návrat v dopoledních hodinách.
Itálie - jezero Como Itálie - jezero Como Lago Maggiore - Isola Bella Poznávací zájezd Itálie -  Lago di Como Poznávací zájezd Itálie -  Lago di Como Poznávací zájezd Itálie -  Lago di Como Poznávací zájezd Itálie - Bellagio Poznávací zájezd Itálie - Como Poznávací zájezd Itálie - jezero Como Poznávací zájezd Itálie - jezero Como Poznávací zájezd Itálie - jezero Lago di Como Poznávací zájezd Itálie - Lago di Como Poznávací zájezd Itálie - Lago di Garda - Limone

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
19.08.2025 23.08.2025 5 7 903 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu lux. klim. busem (v případě svozu z nástupních míst k hlavnímu autobusu využívá CK svozová auta nebo prostředky hromadné dopravy) ,
  • 2x ubytování v hotelu*** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • 2x snídani,
  • pobytovou taxu,
  • průvodce CK

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,32 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí