CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 3095

Dvoudenní lyžování - Zell Am See, Saalbach

Rakousko
Zell am See
Pokud toužíte po víkendovém lyžování v jednom z nejkrásnějších lyžařských rájů Rakouska,…

4Počet dnů:

10.01.2025Termíny od:

4 790 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Pokud toužíte po víkendovém lyžování v jednom z nejkrásnějších lyžařských rájů Rakouska, máme pro vás skvělou nabídku. Prožijte nezapomenutelný víkend plný zimních radovánek ve střediscích Zell am See, Kaprun a Skicirkus Saalbach . Abychom vám zajistili maximální pohodlí a dostupnost k těmto třem skvělým lyžařským střediskům, budete mít ubytování přímo v blízkosti středisek.

Zkrátíme tak časy na přesun na minimum a vy využijete co nejvíce času na svahu. Snažíme se jít cestou tak, aby každý z vás mohl využít jízdy "prvním lanem" nahoru a také posledním. Díky odjezdu v pátek večer a návratu v neděli okolo půlnoci můžete využít celý víkend na lyžování, aniž byste si museli brát volno z práce.

Program: 1. den (pátek): Odjezd v pozdních večerních hodinách, před půlnocí.

2. den (sobota): Ráno příjezd do lyžařského střediska Zell Am See a možnost celý den lyžovat. Střediska jsou vybrána pro maximální komfort a záruku sněhu. V případě nepříznivých sněhových podmínek vás delegát vezme do střediska, kde budou podmínky optimální. Po konci lyžařského, dne cca v 17 hodin, se přesuneme k nedalekému hotelu na ubytování. Hotel má vlastní restauraci, kam si můžete zajít např. na večeři, pivo či Aperol.

3. den (neděle): Ráno, po vydatné rakouské snídani, se přesuneme autobusem na hlavní parkoviště skiareálu Skicirkus Saalbach ve vesnici Saalbach-Hinterglemm. Lyžování máte zajištěno až do posledního lana, cca 16:30–17 hodin. Poté odjedeme zpět do České republiky. Příjezd do Prahy na Hlavní nádraží bude okolo půlnoci.

Kaprun a Kitzsteinhorn
Kaprun a ledovec Kitzsteinhorn jsou dvě nádherná místa, která jsou navzájem propojena novou lanovkou. Bez ohledu na vaší úroveň dovedností zde najdete sjezdovky, které vám přinesou maximální radost z lyžování. Kitzsteinhorn se nachází v národním parku Hohe Tauern a nabízí úchvatný výhled na okolní alpské scenérie. Když se ocitnete na vrcholu ve výšce 3 203 m n.m., budete mít pocit, že jste na vrcholu Evropy s nádhernými horami. Po dni stráveném na svazích se můžete těšit na bohatou aprés-ski scénu s restauracemi, pivem, bary a klubovými akcemi.

Zell am See
Velmi známé a oblíbené lyžařské středisko leží na břehu malebného jezera Zell, což dodává této destinaci unikátní a půvabnou atmosféru. Naleznete zde širokou škálu sjezdovek vhodných pro lyžaře a snowboardisty všech úrovní zdatnosti. Můžete zde dosyta využít kvalitně upravené velmi dlouhé sjezdovky se všemi možnými terény a náročnostmi. Nezapomenutelným zážitkem jsou panoramatické výhledy na jezero Zell a okolní alpské vrcholky.

Ski Cirkus Saalbach
Je jedním z největších a nejoblíbenějších lyžařských středisek v Rakousku. Tento ski areál investoval do moderní infrastruktury, včetně rychlých lanovek a vleků, což znamená, že se můžete rychle a pohodlně dostat na vrcholy hor a užívat si nekonečného lyžování. Vesnice Saalbach-Hinterglemm je ze tří stran uzavřena vysokými horami a můžete kolem ní jezdit dokola.

Pro milovníky freestyle lyžování a snowboardingu má Skicircus několik moderních snowparků, které nabízejí skoky, překážky a railsy, vše pro maximální zábavu a adrenalin. Ručíme vám za to, že pokud chcete zvládnout všechny sjezdovky střediska za den, opravdu se vám to nepovede.

Ubytování: hotel ***

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 23:30 ÚAN Florenc
BENEŠOV – 00:15 HOTEL BENICA, UL. KE STADIONU
TÁBOR – 01:00 ČERPACÍ STANICE BENZINA, UL. SOBĚSLAVSKÁ
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 2:00 PARKOVIŠTĚ U HUSOVY TŘ., PROTI VSTUPU NA VÝSTAVIŠTĚ

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

AT_Saalbach_chalupa_snih3 AT_Saalbach_hory_kabina3 AT_Saalbach_hory_lyze3 j7fpmwkhn7dlg8cgw45lm79u9h5y kaprun kaprunn kPRUNN shutterstock_114239569 shutterstock_177811751 shutterstock_2356076951 shutterstock_545393227

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
10.01.2025 13.01.2025 4 4 790 Kč rezervovat
07.02.2025 10.02.2025 4 4 790 Kč rezervovat
14.03.2025 17.03.2025 4 4 790 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • Dopravu z Prahy do lyžařského střediska Zell am See / Kaprun / Skicirkus Saalbach
  • Ubytování – 1 noc se snídaní
  • Přepravu jednoho páru lyží nebo snowboardu, lyžařských bot a holí
  • 1 zavazadlo + palubní tašku k přepravě
  • Pojištění cestujících, léčebných výloh a zavazadel na 100 mil. Kč během přepravy
  • Služby technického průvodce na palubě autobusu

Cena nezahrnuje

  • Dvoudenní skupinový skipas na rok 2024 (sobotu a neděli) v ceně 132 € dospělá osoba + vratná záloha na skipas 2 €. Technický průvodce vybírá tuto částku v autobusu hotově. Platba kartou na palubě autobusu není možná. Pokud chcete platit kartou, musíte si koupit skipas na pokladně, ale bez uvedené hromadné slevy. Standardní cena skipasu na pokladně je 1 40 € + vratná záloha na skipas 2,- €
  • Zvýhodněné skipasy:
  • Dvoudenní skupinový skipas na rok 2024 (sobotu a neděli) v ceně 132 € dospělá osoba + vratná záloha na skipas 2 €. Technický průvodce vybírá tuto částku v autobusu hotově. Platba kartou na palubě autobusu není možná
  • Pokud chcete platit kartou, musíte si koupit skipas na pokladně, ale bez uvedené hromadné slevy
  • Cestovní a úrazové pojištění na lyže během pobytu s pojištěním storna a COVID 19 - 59 Kč / den
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Pobytová taxa 3 € / osoba/ den

Zell am See

Zell am See (757 m n.m.) - klimatické lázně a jedno z nejznámějších středisek zimních a letních sportů, centrum turistiky a vodních aktivit. Na jedné straně je obklopeno jezerem Zeller See, které láká ke koupání či k provozování letních sportů, na druhé straně zaoblenými svahy Schmittenhöhe /1965 m n.m./, protkanými sítí lanovek a turistických cest. Třítisícové štíty Vysokých Taur poskytují vynikající podmínky vysokohorským turistům i horolezcům, romantika nedotčené přírody zláká hlavně příznivce pěší turistiky. Horská dráha Schmittenhöhebahn Vás dopraví za několik minut do výšky 2000 m n.m., doprostřed rozlehlé chráněné oblasti vhodné pro odpočinek i procházky. Bez nadsázky je pohled ze Schmittenhöhe nazýván nejkrásnější vyhlídkou v Rakousku. Trasy pro horská kola: cca 60 km nejrůznějších tras (lehké, středně těžké i těžké terény). Trasy pro cyklistická kola: Např. stezka vedoucí údolím Salzachtalu. Kola si lze vypůjčit v půjčovně kol na nádraží v Zell am See.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,28 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí