CK Pohoda Egypt Zájezd č. 2998

Alexandrie, Asuán, Giza - luxusní okruh letecky včetně plavby po Nilu

Egypt
Káhira
Luxusní letecký okruh bájnou Alexandrií s plavbou po Nilu . Okruh je včetně vnitrostátních…

8Počet dnů:

12.12.2024Termíny od:

38 990 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Luxusní letecký okruh bájnou Alexandrií s plavbou po Nilu . Okruh je včetně vnitrostátních letů z Káhiry do Luxoru a z Asuánu do Káhiry . Díky letecké přepravě je okruh komfortní a má bohatý program. Ubytování je v 5* hotelech a na nově zrekonstruované lodi Nile Crown III 5*. Během okruhu navštívíte nejznámější místa jako Luxor, Karnak, Théby, Údolí králů, Edfu, Kom Ombo, Asuán, Kahiru, pyramidy v Gíze.......Poznejte Egypt, zemi faraonů, nabízející jedinečnou cestu do minulosti s monumentálními pyramidami, chrámy a sfingami, které odhalují tajemství starověkých civilizací. Rozprostírá se podél životadárné řeky Nil, kde se rozvíjela jedna z nejstarších a nejmocnějších říší světa, proslulá svou fascinující historií a kulturním bohatstvím.

Od čtvrtka do soboty
Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria: 2 noci Hotel Radisson Blu 5* / polopenze (snídaně a večeře bufet).
Od soboty do úterý
3 noci plavba po Nilu nově zrekonstruovanou luxusní lodí Nile Crown III 5* z Luxoru do Asuánu strava zajištěna formou plné penze / all inclusive (snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní nealkoholické a alkoholické nápoje s balíčkem nápojů dle nabídky).
Úterý až čtvrtek
Hotel Mövenpick Media City 5* – Káhira: 2 noci hotel Mövenpick Media City / polopenze (snídaně a večeře bufet).

Program: 1. den / čtvrtek – Praha – Káhira – Alexandrie
Odlet z Prahy do Káhiry – vyřízení vstupních formalit (víza), přivítání česky/slovensky hovořícím průvodcem – transfer do hotelu Radisson Blu 5* - přenocování v Alexandrii.

2. den / pátek – Alexandrie
Celodenní výlet do Alexandrie včetně oběda – návštěva katakomb Kom El Shoqafa – dále Pompeiův sloup a citadela Quaitbay. Návrat do hotelu Radisson Blu 5* - přenocování v Alexandrii.

3. den / sobota – Káhira – Luxor nalodění
Dopoledne transfer z Alexandrie na letiště v Káhiře – v poledne vnitrostátní pravidelný let se společností Egypt Air z Káhiry do Luxoru – přílet do Luxoru – přivítání česky/slovensky hovořícím průvodcem – transfer na loď – nalodění na loď – plavba po Nilu Nile Crown III 5* - výlet a návštěva chrámů v Luxoru a Karnaku – nocleh na palubě .

4. den / neděle – plavba Luxor – Edfu
Prohlídka západních Théb – Údolí králů – chrám Hatšepsut – Memnonovy kolosy - nocleh na palubě .

5. den / pondělí – plavba Edfu – Kom Ombo
Návštěva Horova chrámu – Edfu – pokračování do Kom Ombo – návštěva Sobekova chrámu – nocleh na palubě .

6. den / úterý – Asuán – návštěva Komba
Večerní vnitrostátní pravidelný let se společností Egypt Air z Asuánu do Káhiry – přílet do Káhiry – přivítání česky hovořícím průvodcem – transfer do hotelu Mövenpick Media City 5* - nocleh v Káhiře.

7. den / středa – Káhira
Celodenní výlet do Káhiry včetně oběda – návštěva pyramid v Gíze se Sfingou – následně Egyptské muzeum – pozdě odpoledne fakultativně historická Káhira s bazarem Khan El Khalili (cca 45 €) – návrat do hotelu M övenpick Media City 5* - nocleh v Káhiře.

8. den / čtvrtek Káhira - Praha
Transfer na letiště v Káhiře a pravidelná zpáteční linka z Káhiry do Prahy se společností Egypt Air.

Změna programu vyhrazena!

Důležité informace: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 10 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hotel Radisson Blu 5*- Alexandria
Poloha: hotel se nachází ve čtvrti Alex West v Alexandrii. Nachází se v blízkosti jezera Mariout v malebném prostředí. Hotel je vzdálen 35 minut jízdy od historických památek Alexandrie a centra města.
Vybavení: hotel má 262 prostorných a stylově zařízených pokojů. Komplex nabízí dva bazény s terasou (slunečníky a lehátka v ceně). Kromě hlavní restaurace jsou k dispozici 2 restaurace a la carte (italská a orientální), kavárna, sport bar a vitality bar. Wi-Fi ve všech veřejných prostorách (zdarma), mini market, kadeřnictví.
Pokoje: stylově zařízené pokoje mají vanu nebo sprchu/WC, fén, telefon, trezor, minibar, kávovar/čajovar, satelitní TV, klimatizaci a balkon nebo terasu, Wi-Fi.
Stravování: polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.
Wellness/sport zdarma: aerobik, tenis, fitness centrum.

Nově zrekonstruovaná luxusní loď Nile Crown III 5*
Vybavení: loď MS Nile Crown III má celkem pět palub a je vybavena recepcí, Wi-Fi za poplatek, klimatizovanou restaurací, barem se salonkem a butikem se suvenýry. Prádelna (na vyžádání za poplatek). Na sluneční palubě je dostatečný počet lehátek s polštáři, bazén a bar pod širým nebem.
Kajuty: l oď je vybavena 58 světlými a moderně zařízenými venkovními kajutami. V každé je sprcha/WC, fén, minibar, TV, trezor a individuálně nastavitelná klimatizace. Kajuty se nacházejí na horní palubě, střední palubě a standardní palubě.
Stravování : Plná penze – všechna jídla formou bufetu.
Nápojový balíček od 9:00 do 23:00 - nealkoholické nápoje Cola, Cola light, Fanta, Sprite, soda, tonik. Džusy – koktejl mango-jablko-ananas-guava. Teplé nápoje – ananasový a jablečný nápoj. Horké nápoje – Nescafé, espresso, cappuccino, horká čokoláda, čaj (zelený, bylinkový, černý). Místní alkoholické nápoje (po skleničkách) – whisky, brandy, rum, ouzo, vodka, gin, místní pivo, červené víno, bílé víno, růžové víno, minerální voda (malá láhev).

Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira
Poloha: hotel se nachází na okraji Káhiry. K pyramidám v Gíze se dostanete autem za cca 15 minut. Centrum Káhiry je vzdáleno přibližně 40 minut jízdy. Letiště je vzdáleno přibližně 50 km.
Vybavení: hotel má celkem 360 pokojů a svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, 5 restaurací a la carte, bary a kavárnu s terasou. Ve venkovním areálu se nachází velký bazén/bazén s lehátky
Pokoje: pokoje (cca 33 m2) mají sprchu/WC, fén, telefon, trezor (za poplatek), satelitní TV, klimatizaci a balkon nebo terasu s výhledem na bazén
Stravování: polopenze – snídaně a večeře formou bufetu
Wellness: za poplatek Health Club & Spa

Z organizačních důvodů si místní agentura vyhrazuje právo změnit rezervaci na jiné lodě/hotely v kategorii 5*. Všechny lodě a hotely samozřejmě odpovídají rezervované, oficiální standardní kategorii 5*.

Stravování: polopenze

V hotelech Radisson Blu 5* a Mövenpick Media City 5* je polopenze formou bufetu, během plavby na lodi Nile Crown III 5* je plná penze .

Doprava: letecky

Nástup / Výstup: Pravidelná linka Egypt Air - let Praha - Káhira - Praha
Ekonomická třída: 1 kus odbaveného zavazadla o max. hmotnosti 23 Kg, příruční zavazadlo: 1 kus zavazadla o max. hmotnosti 8kg.

Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Mövenpick Media City 5* - Káhira Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Hotel Radisson Blu 5* – Alexandria Luxusní loď Nile Crown III 5* Luxusní loď Nile Crown III 5* Luxusní loď Nile Crown III 5* Luxusní loď Nile Crown III 5* Luxusní loď Nile Crown III 5* Luxusní loď Nile Crown III 5* Luxusní loď Nile Crown III 5* Luxusní loď Nile Crown III 5* - kajuty Luxusní loď Nile Crown III 5* - kajuty Luxusní loď Nile Crown III 5* - kajuty Luxusní loď Nile Crown III 5* - kajuty Luxusní plavba Egypt Luxusní plavba Egypt Luxusní plavba Egypt Luxusní plavba Egypt Luxusní plavba Egypt Luxusní plavba Egypt Luxusní plavba Egypt - loď Nile Crown III 5* shutterstock_2260708269

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
12.12.2024 19.12.2024 8 38 990 Kč rezervovat
30.01.2025 06.02.2025 8 38 990 Kč rezervovat
20.03.2025 27.03.2025 8 38 990 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • Egypt Air/ pravidelná linka Praha – Káhira – Praha, 2 noci hotel Radisson Blu 5*/ polopenze / Alexandrie, celodenní výlet do Alexandrie včetně vstupného a oběda, Egypt Air / pravidelná vnitrostátní linka Kahira – Luxor, 3 noci plavba po Nilu z Luxoru do Asuánu luxusní lodí Nile Crown III 5*(nově po rekonstrukci) / plná penze , Egypt Air pravidelná vnitrostátní linka Asuán – Káhira, 2 noci hotel Mövenpick Media City 5* /polopenze / Káhira, celodenní výlet Káhira - pyramidy v Gíze a Egyptské muzeum včetně vstupného a oběda, česky mluvící průvodce (skupina min. 10 osob), všechny transfery , povinné příplatky (letištní taxy včetně pozemních služeb a palivový příplatek), odbavené zavazadlo max. 23 kg/os., příruční zavazadlo max.8 kg/os., povinné smluvní pojištění CK v smyslu ...

Cena nezahrnuje

  • Vízové poplatky při příletu (cca 30 €/os.), spropitné – doporučujeme cca 35 € /os./ týden, příplatek za horní palubu, fakultativní služby, výlety dle programu během plavby po Nilu (vstupné a prohlídka památek: Luxor a chrám v Karnaku, západní Théby, Údolí králů, chrám Hatšepsut, Memnonovy kolosy; Horův chrám, Sobekův chrám, Asuánská vysoká přehrada, Nedokončený obelisk, chrám ve Philae) lze objednat v rámci samostatného balíčku výletů - cena 180 €/osoba, cestovní pojištění včetně storna zájezdu

Káhira

Káhira - metropole Egypta - je plná starobylých památek. Za prohlídku rozhodně stojí Egyptské muzeum na třídě Midan Tahir, kde se nachází např. Tutanchamónův sarkofág, jeho poklad, zachovalé mumie dokazující um starověkých balzamovačů, sochy faraónových sluhů, pergameny, zlaté pohřební masky a další památky. V Káhiře také najdete největší mešitu na světě - Ign Tulun z 9. století.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,32 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí