CK Pohoda Česká republika Zájezd č. CZ708-25

Česko – Jeseníky

Česká republika

Letní dovolená v oblasti Nízkého i Hrubého Jeseníku s výlety k zámkům, romantickým…

6Počet dnů:

28.07.2025Termíny od:

9 007 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Letní dovolená v oblasti Nízkého i Hrubého Jeseníku s výlety k zámkům, romantickým vodopádům, do unikátní horské přírody Jeseníků. Koupání a vyhlídková plavba na Slezské Hartě, severoamerické lesy, údolí Bílé Opavy, horské lázně Karlova Studánka. Pohodový zájezd s ubytováním v podhůří Jeseníků, v kraji krásné přírody a historických a technických zajímavostí.

Velké Losiny – Praděd – údolí Bílé Opavy – Karlova Studánka - Dlouhé Stráně – Rejvíz - Zlaté Hory – Hradec nad Moravicí – Slezská Harta – Rešovské vodopády

Doporučujeme: unikátní vodní dílo Dlouhé Stráně
výstup na Praděd
Velké Losiny a výroba ručního papíru
Údolí Bílé Opavy

Ubytování: ano

Horský hotel v Malé Morávce, 2lůžk. pokoje s vlastním příslušenstvím. Hotel disponuje wellness zónou se saunou, vířivkou a venkovním bazénem.

hotel

Ubytování
2lůžk. pokojích s vlastním příslušenstvím
- Horský hotel v Malé Morávce, 2lůžk. pokoje s vlastním příslušenstvím. Hotel disponuje wellness zónou se saunou, vířivkou a venkovním bazénem.
CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

Stravování
5x polopenze, ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 28.07. - 02.08. Odjezd A + Mohelnice, nástupní místo Olomouc není možné

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Ráno odjezd a návštěva nejkrásnějších vodopádů v republice – REŠOVSKÉ VODOPÁDY, turistická procházka k v romantickém, hlubokém a skalnatém údolí pod obcí Rešov na říčce Huntavě s mnoha kaskádovitými vodopády a peřejemi. K večeru příjezd na ubytování v Malé Morávce.
2. den:Ráno vyjedeme autobusem na parkoviště Ovčárna a odtud se vydáme na nejvyšší bod Hrubého Jeseníku a Moravy PRADĚD . Zde se nám nabízí 2 varianty procházek i turistických výšlapů:
3. den:Prohlídka unikátního vodního díla přečerpávací elektrárny DLOUHÉ STRÁNĚ . Návštěva REJVÍZU , horská obec s přírodní rezervací, důležitá pramenná oblast, rašelinní vegetace a naučná stezka k Mechovému jezírku. Zbytek dne strávíme ve zlatokopeckém skanzenu ve ZLATÝCH HORÁCH , kde uvidíme repliku zlatorudných mlýnů a hornické osady.
4. den:Návštěva horského střediska RamzovÁ a turistický výlet na Šerák a Červenohorské sedlo po trase: Ramzová – sedačkovou lanovkou na Šerák – přechod na Keprník (2 km) – Vozka (2,5 km) – Na Příčné (2,5 km) – sestup do Červenohorského sedla (5,5 km) - prohlídka lyžařského střediska. Pokud nechcete turistický výlet absolvovat, je možné vyjet lanovkou na Šerák a zpět a strávit volný čas v Červenohorském sedle.
5. den:Ráno navštívíme bílý empírový zámek HRADEC NAD MORAVICÍ , nacházející ve výběžku Nízkého Jeseníku nad soutokem řeky Moravice a potoka Hradečná, jeden z nejoblíbenějších výletních cílů v okolí. Zámek navštěvovaly tak známé osobnosti jako byl Ludwig van Beethoven, Nicolo Paganini nebo Ferenc Liszt. Odpoledne údolní vodní nádrž SLEZSKÁ HARTA na řece Moravici, nejmladší přehrada v Česku. Vyhlídková plavba po přehradě, volno, koupání variantně turistická procházka do okolí.
6. den:Po snídani odjíždíme přes VELKÉ LOSINY , kde si prohlédneme nádherný renesanční zámek s arkádovým nádvořím, Muzeum papíru a Ruční papírnu, kde se ruční papír vyrábí už přes 400 let. Variantně pro zájemce relaxace v termálním parku TERMÁLY LOSINY , regenerační vodní svět, blahodárné termální vody, bazény napouštěné přírodní termální vodou. Návrat domů.
Česko - Jeseníky - Muzeum papíru - V. Losiny Česko - Jeseníky - přehrada Slezská Harta Česko - Jeseníky, Rešovský vodopád Jeseníky - Dlouhé Stráně Jeseníky - Praděd Jeseníky - zámek Velké Losiny Poznávací zájezd Česko -  Karlova Studánka Poznávací zájezd Česko  - Velké Losiny Poznávací zájezd Česko - Jeseníky Poznávací zájezd Česko - Karlova Studánka Poznávací zájezd Česko - Karlova Studánka Poznávací zájezd Česko - zámek Hradec nad Moravicí Poznávací zájezd Česko - zámek Velké Losiny

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
28.07.2025 02.08.2025 6 9 007 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu klim. busem (v případě svozu z nástupních míst k hlavnímu autobusu využívá CK i svozová auta nebo prostředky hromadné dopravy) ,
  • 5x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • 5x polopenzi,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • vstupné vč. termálů, fakult. služby, lanovky, rekreačního poplatku a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • 1lůžk. pokoj 2000 Kč,
  • pojištění storna zájezdu 180 Kč
  • Vstupné, platby: Orientační ceny vstupů z roku 2024
  • Hradec nad Moravicí - zámek - základní okruh I. 220 Kč
  • zámecký areál 60 Kč
  • výstava v galerii Bilého zámku 60 Kč
  • Bílá věž 100 Kč
  • Hodinová věž - 100,- Kč
  • Slezská Harta - vyhlídková plavba elektro lodí cca 260 Kč
  • Karlova Studánka - lázně 200 Kč/os./90 min, 300 Kč/os./150 min Ramzová – Šerák lanovka 350 Kč jeden směr, zpáteční 550 Kč Zlaté Hory – zlatokopecké muzeum 100 Kč Výjezd autobusem na Ovčárnu cca 30 Kč
  • Rejvíz -Národní přírodní rezervace -30 Kč Praděd rozhledna 150 Kč Dlouhé Stráně elektrárna cca 140 Kč (dle počtu účastníků) Velké Losiny - zámek 200 Kč - muzeum papíru 200 Kč - termální lázně 450 Kč/os./ 4 hodiny + 15 minut
  • Ceny vstupů jsou pouze orientační, uvedeny vždy v plné sazbě pro dospělého. Většina z navštěvovaných objektů poskytuje slevy pro seniory nad 65 let a mládež do 15 let
  • DOPORUČENÍ KAPESNÉ
  • Doporučujeme min. kapesné ve výši cca 2 500 Kč (dle individuálního zájmu o návštěvu objektů). Není podmínkou všechny objekty navštívit. Další kapesné dle vlastního uvážení. Vstupné do navštívených objektů, vláčky, lanovky, MHD, lodičky u výletů nejsou zahrnuty v ceně zájezdu, pokud není v odstavci "cena zahrnuje" výslovně uvedeno jinak

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,28 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí