CK Pohoda Francie Zájezd č. 710555

Koupání na Azurovém pobřeží (ZÁJ)

Francie

Program vhodný i pro malé cestovatele. Cannes, Saint Tropez, záliv Saint-Tropez FRANCIE,…

6Počet dnů:

19.07.2024Termíny od:

11 200 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Program vhodný i pro malé cestovatele.
Cannes, Saint Tropez, záliv Saint-Tropez

FRANCIE, AZUROVÉ POBŘEŽÍ
Navštivte jednu z nejznámějších rekreačních oblastí na pobřeží Středozemního moře a oslavte 60. výročí Četníka ze Saint-Tropez... Zažijte zdejší jedinečnou atmosféru, tyrkysové moře, písečné pláže, skvělou gastronomii a noční život.

CANNES - slavný Festivalový palác s "Chodníkem hvězd" a promenádou La Croissette.

LERINSKÉ OSTROVY - ostrov Sainte-Marguerite (zde byl vězněn Muž se železnou maskou) a Saint Honorat (domov mnichů), které se nachází pár minut plavby lodí od Cannes

SAINT TROPEZ - dříve obyčejná rybářská vesnice, dnes přepychové letovisko, které miluje nejen filmová kamera. Slavná četnická stanice (dnes Muzeum četnictva a filmu), luxusní jachty a slavená pláž Pampelonne. Místo, kterému neodolala Brigitte Bardot, Elton John, Sylvester Stallone, Leonardi DiCaprio a mnoho dalších...

PORT GRIMAUD - originální městečko přezdívané "Francouzské Benátky" leží v zálivu naproti Saint Tropez, stavby jsou umístěny na poloostrovech a ostrůvcích. Město je jakousi miniaturní napodobeninou Benátek a na 7 kilometrech vodních kanálů se nachází celkem: 2000 míst pro kotvení lodí a na 40 mostů.

SAINTE-MAXIMES - elegantní letovisko v zálivu Saint-Tropez, které je od větru chráněné masivem a exponované na jih. Naleznete zde menší jachtový přístav, 6km písečných pláží. restaurace, kavárny... Denně výlety lodí z místního přístavu.

Ubytování: hotel ***

Ubytování*** v zátoce Saint-Tropez blízkosti pláže

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

17:00 Praha 17:20 Beroun 18:50 Rokycany 18:00 Plzeň 19:00 Rozvadov, Sv. Kateřina
Odjezdové časy jsou pouze orientační.

Program zájezdu

1. den:V podvečer odjezd z ČR, noční přejezd do Francie.
2. den:Dopoledne příjezd do Cannes, luxusního letoviska na Azurovém pobřeží. Zde volno k poznání okolí - bulvár La Croisette (hlavní promenáda se spoustou hotelů, butiků a restaurací), Festivalový palác s chodníkem slavných, pláže, přístav, restaurace... Cannes lze projet např. i turistickým vláčkem nebo vyhlídkovým autobusem. Pro malé i velké cestovatele je lákadlem obří ruské kolo v přístavu. Možnost výletu lodí na Lerinské ostrovy, které nabízí dostatek klidu k odpočinku - ostrov Sainte Marguerite, kde byl vězněn muž se železnou maskou nebo Saint Honorat s mnišským klášterem. V odpoledních hodinách přejezd do malebného letoviska Sainte-Maxime, které představuje perlu zálivu Saint-Tropez. Ubytování v blízkosti pláže v hotelech Le Revest 3* a Le Chardon Bleu 3*. Po zbytek dne volno. Možnost koupání, návštěvy restaurací, obchodů či procházky po promenádě. Nocleh.
3. den:Snídaně. Celodenní volno k pobytu u moře, kdy Sainte-Maxime představuje svojí polohou ideální místo, jelikož je od větru chráněno horami a je exponováno na jih. Nachází se zde menší jachtový přístav. Možnost výletů lodí např. do zátoky Saint-Tropez nebo na přilehlé ostrovy. Výletní turistický vláček vám představí letovisko... Nocleh.
4. den:Snídaně. Celodenní volno k pobytu u moře. Nocleh.
5. den:Snídaně. Následně přejezd do sousedního malebného Port Grimaud, které též leží v zátoce Saint Tropez a je protkané vodními kanály s loďkami, loděmi a jachtami. Zde celodenní pobyt na pláži. Možnost přejezdu lodí (v intervalu 20 minut) do blízkého Saint Tropez, kde se nachází slavný přístav s luxusními jachtami a četnická stanice, kterou lze navštívit - dnes Muzeum Četnické stanice a filmu.. V roce 2024 zde probíhá speciální expozice věnovaná 60. výročí Četníka ze Saint Tropez. V přístavu je široká nabídka kratších plaveb. Večer odjezd z Port Grimaud zpět do ČR.
6. den:Návrat kolem poledne.
Az Az1 Az2 Az3 Az4 Az5 Az6 Az7 Az8

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • 3x nocleh v hotelu Le Revest 3*/Chardon Bleu 3* se snídaní
  • služby průvodce
  • pobytovou taxu
  • parkovné
  • povinné pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění Union
  • 70 Kč/ dospělý / den
  • 50 Kč/ dítě / den

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 22,54 Kč
euro 25,03 Kč

Počasí