CK Pohoda Itálie Zájezd č. 705551

Jižní Itálie – skvosty Kampánie

Itálie

Hotel na klidném místě u písečné pláže, pokoje s balkóny a šuměním moře, polopenze…

8Počet dnů:

14.09.2024Termíny od:

26 490 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Hotel na klidném místě u písečné pláže, pokoje s balkóny a šuměním moře, polopenze v ceně, přímý let z Prahy, jedinečné památky – největší evropský zámek, nejzachovalejší starověké řecké chrámy, antická města zakonzervovaná výbuchem Vesuvu, úchvatné Amalfitánské pobřeží s příkrými skalami, visutými zahradami a malebnými městečky.

Ubytování: hotel ***

Ve dvoulůžkových pokojích (s vlastním příslušenstvím, balkóny, TV a fénem) v hotelu*** Spineta Riviera, který leží u písečné pláže Salernského zálivu Tyrhénského moře, s Amafitánským pobřežím na dohled. Rozlehlá pláž umožňuje procházky s inhalací mořského vzduchu. Hotel leží na klidném místě mimo rušné letovisko. Snídaně mají podobu kontinentálního bufetu, tříchodové večeře jsou servírovány. Před hotelem je volná i privátní pláž se servisem (lehátka a slunečník za poplatek). Riviera Spineta má ideální polohu pro pořádání výletů. Nachází se v Kampánii jižně od města Salerno. Příplatek za jednolůžkový pokoj činí 5.000,- Kč.

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy. Přílet do Neapole a transfer k Salernskému zálivu Tyrhénského moře do oblasti Battipaglie. Ubytování v hotelu. Polopenze začíná večeří.
2. den:Volno, odpočinek u moře.
3. den:Celodenní výlet na Božské Amalfitánské pobřeží (UNESCO): zastávka u unikátní normanské katedrály svatého Matouše (hrob jednoho z evangelistů) v SALERNU, lodní výlet podél pobřeží, kde ostře řezané vápencové pohoří Monti Lattari (výška až přes 1.400 m) příkře spadá do Tyrhénského moře a kde lidé vybudovali visuté sady, zahrady a malebná městečka. Připlutí do AMALFI, které bývalo středověkou námořní republikou (okázalá katedrála svatého Ondřeje s hrobem jednoho z apoštolů), citrónové sady a gastronomické speciality. Procházka do historického městečka ATRANI na konci Dračího kaňonu. Lodní výlet do SMARAGDOVÉ JESKYNĚ (největší mořská jeskyně v Kampánii disponuje krápníky a smaragdovou barvou). Výlet minibusem podél Dračího kaňonu do horského historického městečka RAVELLO se zahradami a vyhlídkovými terasami. Večer návrat do Salerna a do hotelu.
4. den:Fakultativní výlet speciálním minibusem na Amalfitánské pobřeží do vyhlášených městeček na skalách nad mořem. Vyhlídková jízda po staré silnici Nastro Azzurro, která byla vybudována do skály kolmo nad mořem. Prohlídka exkluzivního městečka POSITANO, které se malebně lepí na příkrou skálu nad mořem. Vyhlídky na ostrůvky Li Galli, kde podle bájí měly řádit Sirény. Prohlídka města SORRENTO, které je líbivé nejen v písničce, jíž česky nazpíval Karel Hála. Večer návrat na hotel. Cena výletu cca 60,- EUR.
5. den:Celodenní fakultativní výlet do centrální Kampánie: prohlídka italského Versailles, zámku v CASERTĚ, který je největší panovnickou rezidencí v Evropě (UNESCO), interiér zámku a zámecký park s fontánami, sochami a umělou kaskádou. Procházka v centru jihoitalské metropole NEAPOLE (UNESCO): čtvrť Santa Lucia, středověké hrady, nejstarší operní budova na světě, královský palác aj. Prohlídka Vesuvem zakonzervované vily v OPLONTIS (UNESCO), která patřila manželce císaře Nerona: skvostné antické fresky, bazén, salóny, bazén. Večer návrat na hotel. Cena fakultativního výletu cca 50,- EUR.
6. den:Polodenní výlet do archeologického areálu PAESTUM (UNESCO) se zachovalými starověkými řeckými chrámy, hradbami a freskami. Nad antické římské památky se vypínají více než 2.500 let staré dórské chrámy. Obdoby jinde ve světě nemají ani fresky z antických hrobů, které jsou k vidění v místním muzeu.
7. den:Volno, odpočinek u moře.
8. den:Odjezd na letiště a přílet do Prahy.
Neapol Paestum Positano Ravello Sorrento zámek Caserta

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní D
14.09.2024 21.09.2024 8 26 490 Kč rezervovat

Vysvětlivky

  • D: Cena za osobu

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování v hotelu***
  • 7x polopenzi
  • zpáteční letenku, letištní taxy
  • transfery klimatizovanými busy nebo minibusy
  • průvodce
  • zákonné pojištění

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • Orientační částka na vstupy, lodě a jízdenky: cca 120 EUR (lodní výlet Amalfi cca 20,- €, Smaragdová jeskyně 25 €, výlet do Ravella 25 €, katedrála v Amalfi 4 €, Caserta 12 €, Oplontis 9 €, Paestum 12 €, fakultativní výlety cca 115,- €

Příplatky

  • jednolůžkový pokoj (příplatek: 5000 Kč)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 22,54 Kč
euro 25,03 Kč

Počasí