CK Pohoda Španělsko Zájezd č. RE/E974-15

Málaga, Granada
eurovíkend, příroda, památky, koupání

Španělsko

Zájezdy Španělsko 2015 Málaga – Granada – Frigiliana – Nerja Poznejte Málagu - prosperující…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Zájezdy Španělsko 2015
Málaga – Granada – Frigiliana – Nerja

Poznejte Málagu - prosperující město Picassa s přístavem i krásnými plážemi, s řadou památek a muzei, "jednorukou" katedrálou i specialitou - dezertní víno Málaga dulce. Navštivte Granadu – s maurskými paláci Alhambra (UNESCO), bílé vesnice Frigiliana a Nerja, avokádové a mangové plantáže, výtečné tapas i mořské plody, rytmy flamenca, kytar i kastanět…slunce a moře Andalusie.

Nástupní místa : 04.10. - 09.10. 2015 trasa L2

Ubytování: ano

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:zájezdu Odlet z Prahy do Málagy dle letového řádu. Transfer do hotelu v Málaze, ubytování.
2. den:zájezdu MÁLAGA, přístav od dob Féničanů, katedrála přezdívaná "Jednoruká", procházka městem Nadace Picassa, hrad Alcazaba z 8. stol. se zahradami, atmosféra tržnice, Paseo Botanico, botanická zahrada pod širým nebem s papoušky, koupání na plážích, fakult. večeře v typické španělské restauraci (třeba specialitu Málagy - fritovanou serdel), večerní atmosféra uliček Málagy.
3. den:zájezdu Celodenní výlet do města GRANADA, jedno z nejkrásnějších měst světa, zasněžené vrcholky Sierra Nevada, prohlídka komplexu paláců, pevností a zahrad maurských vládců – Alhambra a zahrady Generalife, jedinečná maurská architektura (využití světla, vody a ornamentů); slavný Lví dvůr, královský palác, uličky Albaycínu a maurská historie, cesta krajem bílých horských vesniček «Las Alpujarras», pohoří Sierra Nevada, západ slunce, pozdní návrat na ubytování.
4. den:zájezdu Výlet autobusem po pobřeží Costa del Sol na «Balkón Evropy» a za bílými vesničkami. FRIGILIANA - (keramiky s arabskými ornamenty) a turistika v kaňonu nebo k maurské zřícenině s úchvatnými výhledy na pohoří Tejeda a Almijara, pravěká jeskyně Cueva de Nerja nazývaná "přírodní katedrála Andalusie". Přímořské letovisko NERJA na útesu nad mořem, Balcón de Europa, koupání na nádherných přírodních plážích, vyhlášené pochoutky tapas, koupání. MÁLAGA, fakult. večer s vystoupením flamenco.
5. den:zájezdu Variantní program: MÁLAGA, individuální návštěva muzeí (neděle zdarma), Nadace Picasso, Museo de Bellas Artes (Ribera, Murillo…), archeologické muzeum, ruina hradu Castillo de Gibralfaro a koupání na plážích Málagy nebo fakult. vlakem s průvodcem do BENALMADENY, lanovkou do pohoří Mijas, přehlídka orlů a vyhlídky nebo možnost turistiky a pak koupání na pěkných plážích Costa del Sol, transfer na letiště, odlet pozdních nočních hodinách.
6. den:zájezdu Přílet do Prahy k ránu.
Granada - Alhambra Poznávací zájezdy Španělsko - Andalusie Poznávací zájezdy Španělsko - Granada - Alhambra Španělsko - Málaga

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha – Málaga – Praha, letištní taxy a poplatky, dopravu místním busem, 4x ubytování v hotelu*** v Mlálaze – 2lůžk. pokoje s příslušenstvím, 4x snídani, průvodce

Cena nezahrnuje

  • Fakultativní příplatek: 1lůžk. pokoj 2 400 Kč, záloha na vstupné do Alhambry 700 Kč, vystoupení flamenca 850 Kč, komplex. pojištění vč. vyššího storna zájezdu 430 Kč str. 2 katalogu
  • vstupné, fakult. služby, místní veřejnou dopravu, ochutnávky a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 22,44 Kč
euro 25,13 Kč

Počasí