CK Pohoda Itálie Zájezd č. 198041

Karneval v Benátkách 2025 (KL)

Itálie
Benátky, Benátsko
Zažijte světově proslulý Karneval v Benátkách na vlastní oči v jednom z nejromantičtějších…

3Počet dnů:

21.02.2025Termíny od:

2 890 Kč Cena od:

3 - denní zájezd

Zažijte světově proslulý Karneval v Benátkách na vlastní oči v jednom z nejromantičtějších míst na světě.

Náš zájezd vás zavede do města, které nikde na světě nemá obdoby. Když se však toto město na laguně zahalí do kulis věhlasného karnevalu, stává se z Benátek doslova město magické. Honosné benátské paláce a romantické mosty náhle ožijí tajemnými osobami se škraboškami na očích a v historických kostýmech a vy si rázem budete připadat jako zpátky v dobách vrcholu slavné Benátské republiky. Město leží na stovce ostrůvků v laguně Jaderského moře a jeho domy vyrůstají z dřevěných pilotů, které jsou jako kořeny zapuštěny do písčito-jílového podloží. Protože se město propadá deset centimetrů za století, může se v budoucnosti vytratit jako tajemná Atlantida. Benátky mají na čtyři sta mostů a stovky paláců a kostelů, které ukrývají poklady světového umění. Budete mít dost času prohlédnout si díla Tiziana, Sansovina, Tintoretta a dalších umělců proslulé benátské školy. Uvidíte i památky, které připomínají dobu, kdy město vládlo velké části východního Středomoří.

Posloupnost programu zájezdu je v kompetenci průvodce. Program může být změněn či přizpůsoben aktuálním podmínkám.

Povinný příplatek 30 €/osoba (zahrnuje check point, parkoviště a plavbu z Punta Sabbioni a zpět – vybírá průvodce v autobuse).

Pozor! Město Benátky schválilo zavedení povinného vstupního poplatku ve výši cca 3 €/osoba/den. Předpokládaná platnost tohoto nařízení je od 1. 5. 2024. Vstupní poplatek není zahrnut v ceně zájezdu.

Ubytování: bez ubytování

Stravování: bez stravy

Doprava: autokarem

Trasa A: Praha, Zbraslav, Dobříš, Příbram, Písek, Protivín, Vodňany, České Budějovice, Velešín, Kaplice, Dolní Dvořiště.
Trasa B: Plzeň, Klatovy, Horažďovice, Strakonice.

Program zájezdu

1. den:večer odjezd. Noční přejezd do Itálie.
2. den:prohlídka Benátek, organizovaná procházka městem. Odpoledne volno (návštěva některého z muzeí). Fakultativní nabídka - hodinová plavba jižní části benátské laguny s výkladem průvodce. Dozvíte se další zajímavosti a historii ostrovů (orientační cena 15 €/osoba). Dále vám průvodce může rezervovat oběd v restauraci nedaleko náměstí Sv. Marka: turistické menu včetně nápojů (orientační cena 20 €/osoba). K nezapomenutelným zážitkům patří i projížďka gondolou, kterou vám rovněž zprostředkuje průvodce, cena podle počtu osob v gondole. Večer odjezd. Noční přejezd do České republiky.
3. den:ráno návrat domů.
3 6 8 9 Benátky 2 Benátky 3 Karneval 1 Karneval 2 l0 l2 l3

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
21.02.2025 23.02.2025 3 2 890 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem s klimatizací a WC
  • služby průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Vstupy
  • loď
  • pojištění léčebných výloh

Benátky

Benátky, nazývané také Královnou Jadranu byly založeny v roce 810. Město se nachází 4 km od pevniny se kterou je spojeno lodními linkami a mostem pro vlaky a automobily. Hlavní lákadlo je Grand Canal do kterého se vlévá skoro padesát menších kanálů. Ty jsou obvykle široké 4-5 metrů a mohou se v nich pohybovat pouze gondoly. 400 mostů spojuje 118 ostrůvků. Ve městě je možné najít domy ze čtyř architektonických období: byzantského, románského, gotického a renesančního. Nejvýznamnější dominanta města vedle kanálů je náměstí svatého Marka.

Benátsko

Benátsko (Veneto) je kraj, který charakterizují Dolomity, jezero Lago di Garda, pohoří Colli Euganei, rovinatá Benátská nížina, ale také okázalá starobylá města, k nimž patří Verona, Vicenza, Padova a samozřejmě Benátky. Region je stále tradičním cílem turistů z celé Evropy. Nejenže se tady můžete setkat se svědectvím kultury etruské, řecké a římské, ale je tu možné obdivovat také osobitou gotickou architekturu v Benátkách.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,28 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí