CK Pohoda Itálie Zájezd č. 330

Srdce Dolomit II - Rosengarten, Latemar, Sella

Itálie
Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Vigo di Fassa, Canazei, Passo di Costalunga, Passo Rolle, Dolomity, Sella Ronda
Protože tato oblast Dolomit (UNESCO) je velice nádherná a působivá, turisti se sem…

8Počet dnů:

05.09.2025Termíny od:

13 990 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Protože tato oblast Dolomit (UNESCO) je velice nádherná a působivá, turisti se sem rádi vrací. Proto i my jsme pro ně přidali nový zájezd do této překrásné scenérie s odlišným programem.

Ubytování: hotel

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
2. den:Výjezd autobusem na PASSO ROLLE do výšky 1 980 m n.m. pod vysokou stěnu masivu PALA. Odtud pěší výlet k jezeru LAGO DEL COLBRICON a k chatě Rif. P. ta Ces s výhledem na SAN MARTINO DI CASTROZZA a monumentální skupinu PALE DI SAN MARTINO.
3. den:Výlet do srdce masivu ROSENGARTEN (Růžová zahrada). Z VIGO DI FASSA a Ciampedié (možnost výjezdu lanovkou) cesta pod nádhernou barevnou kulisou rozeklaných štítů na chatu. RIF. CATINACCIO a RIF. VAIOLET, kde si připadáte jak v přírodním amfiteátru.
4. den:Přes sedlo PASSO DI LAVAZE přejezd do lokality JOCHGRIMM (1 989 m n.m.), odkud nás čeká výstup na horu WEISSHORN (2 317 m n.m.). Z vrcholu se naskýtá výhled nejen na okolní dolomitské velikány, ale i také na soutěsku BLETTERBACH, která je považována za geologickou učebnici Dolomit . Místní soutěsku přirovnávají k legendárnímu Grand Canyonu. Odpoledne přejezd do městečka Cavalese , při dobrém počasí výjezd lanovkou do střediska ALPE CERMIS s možností krátkého výstupu k jezeru Bombasel.
5. den:Střecha Dolomit, MARMOLADA 3342 m n.m. Příjezd do obce MALGA CIAPELA, výjezd lanovkou na PUNTA ROCCA (3.265 m n.m.), možnost návštěvy expozice věnované 1.světové válce na PUNTA SERAUTA. Odpoledne výlet k půvabné salaši MALGA OMBRETTA pod jižní stěnou Marmolady.
6. den:Pěší túra v oblasti jižní části skupiny LATEMAR s výhledem na VAL DI FIEMME a skupinu LAGORAI . Trasa vede z PASSO FEUDO (2 121 m n.m.) k chatě RIF.TORRE DO PISA (2 671 m n.m.) nebo pod vrchol MT.AGNELLO (2 358 m n.m.).
7. den:Odjezd do oblasti SELLA GRUPPE, kde se nachází známá lyžařská oblast SELLA RONDA , na PASSO GARDENA (2 137 m n.m.). Výlet pod masivem GRUPPO DI PUEZ na chatu Rif. Forcelles s výhledy na okolní masivní velikány skupin SELLA a BRAIES. Odjezd do Čech.
8. den:Příjezd v ranních hodinách.
Dolomiti_jezero Dolomiti_Rosengarten Dolomiti_Rosengarten II Dolomiti_Rosengarten III

Termíny a ceny

termín od termín do počet dní cena
05.09.2025 12.09.2025 8 13 990 Kč rezervovat

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • průvodce
  • 5x ubytování v hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 5x polopenzi

Cena nezahrnuje

  • Na místě se platí pobytová taxa ve výši 2,5 € / os. / den.

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 390 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 2700 Kč)

Val di Fiemme

Val di Fiemme je synonymem běžkařského sportu a MARCIALONGY, nejmalebnější a nejstarší italské běžkařské akce, které se účastní více než 5 tisíc nadšenců zabraných do 70 kilometrů závodění a dřiny, obklopených objetím a vřelostí lidí z Fiemme a z Fassa. Přibližně 140 km běžeckých tratí a prstenců je k dispozici ve Val di Fiemme: Lago di Tesero, Passo Lavaze, Passo Rolle, Ziano, Predazzo a na dně údolí je vždy možné trasovat Marcialongu. Ale Val di Fiemme znamená také velké lyžování. S jedinou permanentkou se může lyžovat na sněhu Cavalese - Cermis, Ski Center Latemar di Pampeago - Obereggen, Bellamonte - Castellir, s rozšířením o celý lyžařský areál di Lusia a také v Passo Rolle. Také zde můžete využít lyž. permanentku Dolomiti Superski a zajet na výlet do ostatních lyž. středisek. Přepravní kapacita 70.000 osob za hodinu. Do Val di Fiemme se dostanete po 20 km z dálnice.

San Martino di Castrozza

Vigo di Fassa

Canazei

Canazei je atraktivní vesnice, ležící pod zalesněnými kopci v srdci italských Dolomit. 150 km sjezdovek. 78 tras, 6 sedačkových lanovek.

Passo di Costalunga

Karerpass - průsmyk

Passo Rolle

Dolomity

Sella Ronda

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024/2025!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2025!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

Paříž, nejkrásnější místa, doprava, hotel, snídaně, průvodce - od 4.490 Kč!!

PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
25. - 28.10.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,28 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí