CK Pohoda Řecko Zájezd č. 1027878

Kamena Vourla - Hotel Sissy

Řecko
Kamena Vourla
Poloha: Příjemný plážový hotel s prostornou subtropickou zahradou se rozkládá na…

8Počet dnů:

08.06.2023Termíny od:

15 290 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Příjemný plážový hotel s prostornou subtropickou zahradou se rozkládá na jižním cípu letoviska Kamena Vourla 400 m od centra. Pláž je oblázková s pozvolným vstupem do moře. Navazuje přímo na hotelovou zahradu stíněnou stromy a palmami, kde jsou zdarma k dispozici lehátka. Dále hosté mohou využít venkovní bazén s lehátky a terasu s výhledem na moře. V blízkosti hotelu se nachází několik obchůdků, restaurací a taveren. Hotel pořádá pro své hosty řecké večery a animační programy pro děti. Kamena Vourla je místo s krásnými cyklistickými trasami a proto Vám hotel nabízí zapůjčení kol : https://hotelsissy.gr/podilasia/. Pro milovníky vodních sportů je připraveno mnoho aktivit: windsurfing, vodní atrakce - jízda na banánu a také možnost šnorchlování. Svou dovolenou si můžete zpestřit vyhlídkovými lety a výlety motorovým člunem.

Pláž: Přímo u oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře, plážový servis ZDARMA. Nabídka vodních sportů za poplatek. Možnost zapůjčení motorových loděk. Pláž navazuje přímo na hotelovou zahradu stíněnou stromy a palmami.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

Ubytování: hotel

dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací křeslo)dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek (palanda)rodinný apartmán se dvěma ložnicemisociální zařízení (WC, vana/sprcha, fén)ručníky, osušky, hygienické potřeby SAT/TV, telefon, miniledničkaklimatizace a trezor zdarmaWi-Fi připojení v lobbybalkon se zahradním nábytkemvšechny pokoje jsou v patře s výhledem na mořehostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace s venkovní terasou s výhledem na moře, bar, venkovní bazén s lehátky, beach bar, disco club, animační programy, billiard, ping pong

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace s venkovní terasou s výhledem na moře, bar, venkovní bazén s lehátky, beach bar, disco club, animační programy.

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.Hotelová restaurace Vám nabídne pokrmy inspirované řeckou tradiční a mezinárodní kuchyní a zároveň nabízí mnoho chutných jídel i pro vegetariány. Snídaně a večeře se podávají uvnitř nebo na terase restaurace. Během dne se můžete občerstvit v baru v areálu hotelové zahrady za velice příznivé ceny.

Doprava: letecky


Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • billiardping pongWi-Fi připojení v lobby
  • letenku Brno - Volos - Brnoveškeré letištní poplatkytransfer autobusem z letiště do místa pobytu a zpětubytovánípolopenzislužby delegáta?pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu 1.5 euro/den/pokoj či apartmán - platba na místě u delegáta
  • Možné příplatky: Komplexní cestovní pojištění včetně storna a připojištění na Covid a karanténu 44 Kč / osoba / denJednolůžkový pokoj 350 Kč / nocTransfer na letiště do Brna - z Ostravy 600 Kč/obousměrně, z Prahy 1.000 Kč/obousměrně

Kamena Vourla

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí