CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 23RLBZUG

Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA

Rakousko
Tyrolsko
Zugspitze – nejvyšší hora Německa, pohoří Karwendel a Wetterstein – labyrint divokých…

4Počet dnů:

28.09.2023Termíny od:

10 900 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Zugspitze – nejvyšší hora Německa, pohoří Karwendel a Wetterstein – labyrint divokých vápencových štítů, městečko Seefeld – klenot nad Innsbruckem, kostel Seekirchl – dominanta a symbol města, divoká soutěska Leutaschklamm, nádherné výhledy, drahé výjezdy lanovkami v ceně zájezdu. Pohodový program vhodný i pro méně zdatné turisty.

Poznámky: Průvodce: Milena Myšáková

Ubytování: hotel

Hotel s dlouhou tradicí leží cca 1 km od centra Seefeldu, poblíž stanice lanovky. V hotelu je restaurace, výtah, jídelna. Pokoje mají koupelnu s WC, TV-Sat, trezorek a k dispozici je i připojení k w-fi zdarma.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Poděbrady (dálnice), Praha, Beroun a Plzeň.

Za příplatek 200 Kč/osoba: Trutnov a Jaroměř.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z Prahy, odpoledne zastávka v centru Partenkirchen a procházka ulicí Ludwigstrasse, která patří mezi nejkrásnější alpské třídy. K večeru příjezd do Seefeldu – malebná náhorní plošina (1.200 m), která se rozkládá mezi masivními vápencovými pohořími Wetterstein a Karwendel. Ubytování v hotelu a večeře. 2. den – snídaně, v Seefeldu výjezd pozemní lanovkou kolem jezírka Kaltwassersee do mezistanice Rosshütte (1.760 m) a odtud další výjezd kabinkou na Seefelder Joch (2.064 m). Panoramatická plošina s výhledy na pohoří Karwendel, Wettersteingebirge, Silvrettu, Lechtalské a Stubaiské Alpy – impozantní podívaná. Od vyhlídky je možný pro zájemce výstup ke křížku na vrchol Seefelder Spitze (2.220 m, cca 30-45 minut chůze, převýšení 156 m). Odpoledne odjezd do nádherné divoké soutěsky Leutaschklamm – nenáročná trasa vede po zavěšených ocelových lávkách, které jsou tvořené z roštů a jsou upevněné na kolmé skále vysoko nad hřmící vodou. Úchvatné pohledy dolů na různé kaskády a meandry. Součásti trasy jsou i dva mosty. Před večeří příjemná procházka k barokní ikoně Seefeldu – Jezernímu kostelu svatého Kříže (Seekirchl), který nechal v 17. století vystavět arcivévoda Leopold V. Habsburský. Večeře. 3. den – snídaně, odjezd do Ehrwaldu, výjezd kabinovou lanovkou z rakouské strany na nejvyšší horu Německa – Zugspitze 2.962 m. Vrchol leží v alpském masivu Wetterstein přesně na hranici mezi Německem a Rakouskem. Jedinečný 360° panoramatický rozhled s více než 400 alpskými vrcholy ve čtyřech různých zemích až do vzdálenosti 250 km. Odpoledne okružní trasa kolem úchvatného horského ledovcového jezera Eibsee pod severní stěnou hory Zugspitze s průzračně čistou vodou, se spoustou malých zátok a ostrůvků (okruh 7 km, cca 2 hodiny chůze). Večeře. 4. den – snídaně, odjezd z hotelu do Mösern, kde je k vidění největší volně zavěšený zvon v Alpách vysoko nad údolím řeky Inn, tzv. Zvon míru, který symbolizuje přátelství a dobré sousedské vztahy mezi alpskými zeměmi jako je Rakousko, Německo, Švýcarsko a Itálie. Odjezd do ČR, návrat ve večerních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Rauris - Hotel Kristall v Raurisu **** Foto - Rauris - Hotel Kristall v Raurisu **** Foto - Rauris - Hotel Kristall v Raurisu **** Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA Foto - Zugspitze - Zugspitze - majestátní dáma - pro seniory - NOVINKA

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 3x ubytování v hotelu s polopenzí (snídaně formou bufetu, večeře formou menu o 3 chodech), průvodce, výjezdy lanovkami, pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 156 Kč/osoba a zájezd, připojištění COVID-Plus 390 Kč/osoba a pobyt, 1 lůžkový pokoj 1 400 Kč/zájezd

Tyrolsko

Tyrolsko leží v srdci Alp a ať sem přijíždíte z jakékoliv strany, vždy Vás vítají hory. Je to ráj pro milovníky horské turistiky, horolezce i všechny ty, kteří dokáží ocenit krásu velehor. Ty jsou protkány hustou sítí různě náročných turistických cest s velmi dobrým značením. V zimním období se Tyrolsko stává nejdůležitější rakouskou spolkovou zemí. Od Arlbergu po Kitzbühel zde nalezneme širokou paletu lyžařských možností od prestižních středisek po několik míst s nabídkou klidné rekreace.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí