CK Pohoda Švýcarsko Zájezd č. 334

Úchvatné vrcholy a kaňony rétorománského Švýcarska

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:Odjezd z Prahy ve 23.30 hodin.
2. den:Ráno příjezd do BAD RAGAZ , lázeňského městečka. Návštěva soutěsky TAMINASCHLUCHT, návrat pěšky k autobusu cca 4 km. Poté zastávka v nejstarším městě Švýcarska, v CHURU. Odpoledne ubytování v apartmánovém hotelu v LAAX .
3. den:KAŇON ŘEKY RÝN – nazývaný GRAND CANYON OF SWITZERLAND. Cesta lesoparkem k vyhlídce na kaňon Rýna cca 1,30 hod. Zdatnější pak sestoupí až na dno kaňonu a podél řeky dojdou k zastávce vláčku, kterým pojedou na nádraží v Illanz, kam přijede náš autobus. Ostatní se vrátí k autobusu a společně pojedeme pro 1. část skupiny.
4. den:Výlet do jednoho z nejkrásnějších míst východního Švýcarska – do LENZERHEIDE . Výjezd lanovkou na PARPANER ROTHORN 2.899 m, kde se otevírá úžasný pohled na 1.000 vrcholů. Odtud pěší turistika s přechodem do AROSY , jednoho z nejznámějších středisek turistiky a zimních sportů cca 4-5 hod. Ostatní sjedou lanovkou k autobusu, přijedou společně do Arosy a zde mohou vyjet lanovkou na WEISSHORN. Na prostřední zastávce lanovky si budou moci prohlédnout medvědí útulek.
5. den:SARDONA – tektonická aréna, zapsaná na seznamu UNESCO. Zde se starší skalní vrstvy ohýbaly nad mladší skály během střetu afrického a evropského kontinentu. Výjezd lanovkou a pěší vycházka k vyhlídkám na oblast, možnost návštěvy infocentra v SEGNESHÜTTE, zpět k lanovce nebo případně pěšky do Flimsu .
6. den:Výjezd na průsmyk OBERALPPASS a vycházka k jezírku Tumasee, odkud vytéká řeka Rýn, cca 1,30hod. do kopce. Dále na hřeben PAZOLA a odtud zpět k autobusu. Méně zdatní dojdou jen k jezírku a vrátí se zpět k busu.
7. den:Dopoledne odjezd místním busem do Falery. Dále výjezd lanovkou na CURNIUS a zde pěší vycházka s nádhernými výhledy. Nebo za hezkého počasí možnost zůstat ve Flimsu , kde je v lesoparku nádherné jezero CAUMASEE vhodné ke koupání a odpočinku. Večer odjezd do Čech.
8. den:Příjezd do Prahy v brzkých ranních hodinách.
tura - parpaner - rothorn - arosa - 1 tura - parpaner - rothorn - arosa - 10 tura - parpaner - rothorn - arosa - 11 tura - parpaner - rothorn - arosa - 12 tura - parpaner - rothorn - arosa - 13 tura - parpaner - rothorn - arosa - 14 tura - parpaner - rothorn - arosa - 15 tura - parpaner - rothorn - arosa - 16 tura - parpaner - rothorn - arosa - 17 tura - parpaner - rothorn - arosa - 18 tura - parpaner - rothorn - arosa - 19 tura - parpaner - rothorn - arosa - 2 tura - parpaner - rothorn - arosa - 20 tura - parpaner - rothorn - arosa - 21 tura - parpaner - rothorn - arosa - 22 tura - parpaner - rothorn - arosa - 3 tura - parpaner - rothorn - arosa - 4 tura - parpaner - rothorn - arosa - 5 tura - parpaner - rothorn - arosa - 6 tura - parpaner - rothorn - arosa - 7 tura - parpaner - rothorn - arosa - 8 tura - parpaner - rothorn - arosa - 9 tura - prameny - ryna - 1 tura - prameny - ryna - 2 tura - prameny - ryna - 3

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava autobusem
  • 5x ubytování v luxusních apartmánech (obývací pokoj s kuchyňskou linkou a dvě 2lůžkové ložnice, každá s vl. koupelnou a WC)
  • povlečení
  • závěrečný úklid
  • vstup do bazénu a wellnesscentra
  • vedoucí zájezdu

Cena nezahrnuje

  • cena nezahrnuje pobytovou taxu - cca 5 CHF / os. / den - platí se na místě

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 280 Kč)
  • 1/1 pokoj / neobsazené lůžko v apartmánu (zde povinné při nedoobsazení) (příplatek: 5500 Kč)

Lenzerheide

Arosa

Bad Ragaz

Laax

Flims Laax Falera

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí