CK Pohoda Rakousko Zájezd č. RE/A672-21

Rakousko - Dachsteinský Ledovec A Schladmingské Taury

Rakousko

Stálým ledovcem pokrytý vápencový Dachsteinský horský masív a z jihu přiléhajícími…

4Počet dnů:

03.07.2021Termíny od:

7 222 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Stálým ledovcem pokrytý vápencový Dachsteinský horský masív a z jihu přiléhajícími Schladmingské Taury jsou jednou z nejkrásnějších oblastí Rakouska. Příjemný hotel se znamenitou rakouskou kuchyní a zázemím k relaxaci svých návštěvníků ve středisku Schladming je skvělou základnou k výletům za poznáním zdejších přírodních krás. Letní karta Schladming-Dachstein zajistí nejen velké finanční úspory, ale skýtá i volnost přizpůsobit si program přesně podle svých představ a požadavků, případně i nezávisle na daném programu.

Eisenerz – Erzberg – Leopoldsteinersee – Dachsteinský ledovec – Schladming – Planai – Riesachwasserfall – zámek Trautenfels – Tauplitzalm

Ubytování: ano

UBYTOVÁNÍ
3x ubytování v hotelu *** - 2lůžkové pokoje s příslušenstvím a balkonem, zdarma lze využít hotelovou saunu

STRAVOVÁNÍ
3x snídaně formou bufetu. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 03.07. - 06.07. Odjezd B, E

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:1. den zájezdu: Odjezd v ranních hodinách do Rakouska. Hornické město EISENERZ (Železná Ruda) je díky hoře Erzberg (1466 m) již od 11. stol. významným nalezištěm kvalitní železné rudy v Evropě. Dobrodružná vyhlídková jízda (není v kartě) až do nejvyšších pater rozsáhlého lomu s odborným výkladem se uskuteční gigantickým 55tunovým nákladním autem Hauly s krytou plochou k sezení a vyhlídkovou plošinou. Nad historickým centrem města se tyčí opevněný gotický kostel sv. Osvalda . Za jedno z nejkrásnějších jezer Štýrska je považováno jezero Leopoldsteinersee na okraji města. Večer ubytování v hotelu, případná večeře. 2. den zájezdu: Výjezd lanovkou Dachstein-Gletscherbahn (v kartě) na DACHSTEINSKÝ LEDOVEC , na HUNERKOGEL (2687 m) ocení především milovníci výšek. Částečně skleněná vyhlídková terasa Sky Walk je zavěšena na strmé skalní stěně. 100 m dlouhý visutý most , taktéž zavěšen na skalní stěně ve výšce 400 m navazuje na skleněné "Schody do prázdna" . Naopak hluboko do útrob ledovce je možné se vydat v Ledovém paláci (není v kartě) a zde obdivovat nejrůznější stavby a výtvory z ledu, doplněné o světelně akustické efekty. Letní provoz na ledovci je možné sledovat z vyznačené turistické stezky. Odpoledne poznávání historického centra horského střediska SCHLADMING s návštěvou zdejšího zážitkového aquaparku (v kartě). Relaxace ve venkovních i vnitřních bazénech s nespočtem zážitkových atrakcí. Večer návrat do hotelu. 3. den zájezdu: Dopoledne výjezd lanovkou pod vrchol hory PLANAI 1906 m (v kartě). Nenáročná procházka kvetoucími loukami je umocněna výhledy do údolí řeky Enns a jižní stěny Dachsteinského masívu. Odpoledne opět případná relaxace v aquaparku, příznivci turistiky jistě ocení výšlap po stezce podél " Divoké vody " z údolí Untertal. Stezka stoupá podél nejvyššího vodopádu ve Štýrsku Riesachwasserfall , sevřeným kaňonem potoka Riesachbach, který v závěru překlenuje lanový most k jezeru Riesachsee, kde je možné využít občerstvení v některé z horských chat. Večer návrat do hotelu. 4. den zájezdu: Velkolepě působící zámek TRAUTENFELS (v kartě) s kulisou hory Grimming v pozadí je vyhledáván především pro své překrásné renesanční fresky. Výjezd lanovkou (v kartě) z horského střediska Tauplitz na náhorní plošinu TAUPLITZALM . Nespočet značených turistických stezek po loukách a pastvinách mezi křišťálovými horskými jezery, úžasné horské scenérie a výhledy na protilehlou horu Grimming 2351 m, horské chaty s možností občerstvení. Návrat zpět do ČR ve večerních hodinách.
Poznávací zájezd Rakousko - Dachstein Poznávací zájezd Rakousko - Dachstein Poznávací zájezd Rakousko - zámek Trautenfels Rakousko - Dachstein Rakousko - jezero Hallstatt, pohled z Dachsteinu Rakousko - Schladming Turistický zájezd Rakouské Alpy - Dachstein - Skywalk Turistika Rakouské Alpy - Dachstein Turistika Rakouské Alpy - Dachstein Turistika Rakouské Alpy - Dachstein - jezero Gosausee

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 3x snídani formou bufetu,
  • 3x ubytování v hotelu *** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím a balkonem,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • letní kartu Schladming-Dachstein (zdarma veškeré lanovky, vstupy dle programu, místní doprava),
  • průvodce CK
  • využití hotelové sauny a WiFi,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 1800 Kč,
  • 3x večeře 1250 Kč (4chodové menu výběrem + salátový bufet),
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • fakult. služby mimo kartu
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 160 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí