CK Pohoda Bulharsko Zájezd č. 20LBUPRG08 4336

Inna ***

Bulharsko
Primorsko
Poloha: Klubový hotelový dům s bazénem leží v klidnější části letoviska cca 250…

4Počet dnů:

03.09.2020Termíny od:

6 800 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Poloha: Klubový hotelový dům s bazénem leží v klidnější části letoviska cca 250 m od severní pláže, hned za písčitými dunami. Příjemně vás překvapí jeho denní bar u bazénu za lidové ceny, mikrovlnná trouba a menší dětské hřiště. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Pro svou ideální polohu a výborné služby je oblíben všemi věkovými kategoriemi. Do centra letoviska můžete dojít příjemnou procházkou asi za 8 min. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé turistické centrum. Nachází se přibližně 50 km jižně od Burgasu. Rozkládá se na poloostrově, k němuž přiléhají dvě nádherné písečné pláže - jižní a severní.

Pláž: Vzdálenost na severní pláž cca 250 m. Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široká nabídka vodních sportů (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-6 LV/1 kus).

Sport a zábava: V letovisku se nachází aquapark, tenisové kurty, půjčovna aut a kol, letní kino, sportovní hřiště s venkovním fitnessem u školy, dětské hřiště, lunapark, vyhlídková terasa a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (v provozu po 20.6.). Na jižní pláži tobogán. Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. Informační hodiny delegáta CK Bulgariatour 5x v týdnu přímo v hotelovém domě, kdy se můžete blíže seznámit s pobytovým místem, poskytovanými službami a možnostmi fakultativních výletů. Ve městě se také nachází sezónní kancelář CK Bulgariatour.

Speciální akce:
Změna termínu zájezdu zdarma do 30 dní před odletem pro všechny nové rezervace ve dnech 12.3.-31.3.2020. Bezplatná změna zájezdu u této ubytovací kapacity se týká změny termínu odletu a místa odletu.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Ubytování: hotel ***

2+2 Hotelový dům Pokoj

Klimatizované dvou a třílůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s vlastním sociálním zařízením, TV, malou lednicí, varnou konvicí a balkonem. Dále jsou k dispozici apartmány skládající se ze dvou ložnic se stejným zařízením pro 3 nebo 4 dospělé s možností jedné nebo dvou přistýlek. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Z vrchních pater je možnost výhledu na moře za poplatek 500 Kč/osoba/pobyt. Pronájem bezpečnostní schránky u recepce 2 LV/den. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě. Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě. Třílůžkový apartmán (APT3) : 3 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí + 2 děti. Minimálně pro 4 osoby. Čtyřlůžkový apartmán (APT4) : 4 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Malá vstupní hala, bar u bazénu, venkovní posezení, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, malé dětské hřiště s dřevěným domečkem se skluzavkou, bezpečnostní schránka k pronájmu na recepci za poplatek 2 LV/den, mikrovlnná trouba (na ohřívání) na baru u bazénu k dispozici všem hostům. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Hotelový dům je bez výtahu.

Stravování: polopenze

BEZ STRAVY. Za příplatek SNÍDANĚ formou bufetu v hotelu Primorsko Del Sol ****. Cena dospělý 120 Kč/den, dítě 2-12 let 70 Kč/den. Za příplatek POLOPENZE (snídaně a večeře) formou bufetu – dospělý 300 Kč/den, dítě 2–12 let 150 Kč/den. POLOPENZE je poskytovány v Primorsko Del Sol****, který je vzdálený cca 200 m. Za příplatek ALL INCLUSIVE v hotelu Primorsko Del Sol - snídaně (7:30–10:00), oběd (12:30–14:30) a večeře (18:30–21:00) formou bufetu v hlavní hotelové restauraci. Lehké občerstvení během dne, zmrzlina (14:00-17:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00–23:00). Výdejní místa: hlavní restaurace, pizza bar, lobby bar. Bar u bazénu: minerální voda, džus, káva, čaj, víno. alkoholické nápoje (10:00-18:00). Zmrzlina 14:00-17:00 hod. Cena dospělý 500 Kč/den, dítě 2–12 let 250 Kč/den. Na vyžádání snídaně v hotelu Plamena Palace – cena dospělý 170 Kč/den, dítě 2–12 let 100 Kč/den. Hotel Plamena Palace**** je vzdálený cca 100 m.

Doprava: letecky

Letecká společnost Bulgarian Air Charter a Smartwings. Typ letadla Boeing 737-800, MD82 a A 320-200. Povolená hmotnost zavazadla max. 20 kg na cestujícího včetně dětí do 2 let a 6 kg kabinové příruční zavazadlo.

Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna *** Foto - Inna ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu

Primorsko

Primorsko je malé rybářské městečko 60 km jižně od Burgasu, které v létě ožije turistickým ruchem... Tak nějak jsme vždy popisovali naše Primorsko. Pravda to sice je, ale ono už je to i trochu jinak. Za poslední tři roky tu Alexandria udělala ohromný kus práce a tak se dnes Primorsko stalo českou oázou na bulharském pobřeží. O tom, že si místní váží našich turistů svědčí i to, že Alexandria dostala od města Primorsko ocenění pro nejlepšího touroperátora za rok 2001 a 2002. Jedině v Primorsku tak najdete všechny nápisy v češtině, jídelníčky v restauracích jsou také v češtině a Alexandria tu dokonce zřídila české informační centrum, kde všichni čeští turisté mohou získat základní informace, radu či pomoc. Máme tu i svou knihovnu, přehled českého tisku, včetně prodeje Mladé fronty dnes, Lidových novin a Týdne, které se do Primorska dostávají jen díky častým letům Alexandrie. Pro ty z vás, kteří chtějí pracovat i během dovolené, je tu k dispozici internet, ale také GSM signál, takže páni ředitelé mohou i z pláže kontrolovat chod své firmy. A mnozí tak k našemu překvapení skutečně dělají. Takže, jestli každý druhý Čech, který strávil svou loňskou dovolenou v Bulharsku, tak učinil prostřednictvím Alexandrie, pak v Primorsku je ten poměr ještě lepší. A ti z vás, kteří nás znají, vědí proč. A vám, kteří se ještě rozhodujete a nevíte, pak jistě pomůže i to, že tu máme kromě informačního centra ještě svou kancelář, spoustu zkušených průvodců, nabízíme všechny možné výlety, včetně sportovních programů, školky atd. Kromě toho si v Primorsku můžete dokoupit polopenzi na švédských stolech za naprosto bezkonkureční cenu 170 Kč/den. Milovníky tenisu pak jistě potěší náš úplně nový tenisový kurt přístupný pouze zákazníkům CK Alexandria. A dál? To už uvidíte sami.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí